מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo113.gifמומלצי השבוע../images/Emo113.gif

היי.. אני מקווה שכולכם מרגישים טוב.. למי שחדש ולא מבין מאיפה הכינוי הזה צץ ומה אני רוצה-- אני לירון.. והתגייסתי לא מזמן ובגלל זה אני לא נמצאת פה כ"כ. האמ. סיגפו לא יוצא לאנשים מהראש בבסיס. ובית הבובות ממש ממש פופולריים כאן, יום אחד באמצע הלילה פשוט כל הקורס שלי ישב בחוץ והתחיל לשיר מלא שירים מהדיסק והרגשתי כמו בבית ;[ תהיו בריאים! ותחייכו, זה הכי חשוב- תחייכו המון
ולמווומלצי השבוע שלנו-
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-
מתה עליכם

mory89

New member
מוומלצי השבוע!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
שיר בעיפרון - הוא ממש דיבר אליי (למרות שלא שמעתי אותו) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
לא שמעתי שירים.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
לא שזכור לי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה לי שבוע חרא.. משהו שהרס לכם את השבוע-
התחיל חרא, ציונים חרא!! חורף חרא!! שיעורי נהיגה חרא!! ועוד משהו שלא הטוח יעניין אותכם, אבל הוא היה ממש חרא בשבילי
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיהיה יותר טוב מהשבוע שהיה!! ואתם מוזמנים גם לתת
אז ככה..
לאלעד, ובאמת מגיע לו.. ויצא לי לראות אותו השבוע באירועים לא הכי שמחים.. אני מקווה שנראה אותו רק באירועים יותר טובים..
למתן על הגיוס.. מסר לאומה-רק בריאות!!

שלי שלי...=)

שיר השבוע של בית הבובות---- אמן לא של בית הבובות---- נגיעות/ברי סחרוף תמונה...אין.. עוד משהו-דיסק-הפסקול של "קיל ביל1" הרס את השבוע- תפסו אותי על מהירות מופרזת...בעעע מחכים שיקרה----שיעור רכיבה ביום ראשון פרח--לכולם!=) יומטוב שיהיה לכולם!

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא יודעת, לא יצא לי לשמוע השבוע מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Precious- Depeche mode תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום חמישי אם מה שאני מתכננת יקרה ואתם מוזמנים גם לתת
לכל מי שרוצה. מסר לאומה- נמאס לי

•No¥a•

New member
אני../images/Emo98.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - אין.. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - flavor of the week american hi fi - משהו שהרס לכם את השבוע- שומדבר, השבוע הזה נחמד ביותר :) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יומולדת, ב30
מסר לאומה-

אני!!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) believe me- fort minor תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המממ חרשתי על בית הבובות כרגיל. וjeremy של pearl jam משהו שהרס לכם את השבוע- החבר סגר שבת!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- טוב יש המון: קודם כל יומולדת ביום שבת, ובדרך יש גם הופעה של בית הבובות בזאפה!! אחלה שבוע... ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. המממ... יש כמה: לטל היפה, למוריה המדהימה, למתן שמתגייס, לאסף החדש ולהודיה החמודה. מסר לאומה- קשה לי!

talba3

New member
הופפפפפפפ

איזה כיף לי קיבלתי ממך פרח ראשון :] ישששש אני מאושר וגם קיבלתי מחמאה שאני יפה :] אייאייאייי איזה כבוד

SaRgE

New member
אני אני אני!../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)לחיות נכון - רונה קינן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אנלא טוב בלזכור דברים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ, להיו עם יהלי
הכי כיף!
משהו שהרס לכם את השבוע-שומדבר לא הרס! (הלחץ בבצפר, פחות נחמד) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-אממ שיגיע סופש:) ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
עדן הכל כך מקסימה!
דרוצ'קה הנסיכה ההודית!|מזילריר|
דריסאן! על זה שהיא כל כך חמודה!
שירוש' המדהימה שאני כל כך אוהב!
מוריה היפיפיה!
לירונוש' החיילה האמיצה
בתאלוש'
הקטנה והחמודה!
אופירוש'!! שתמיד דואגת
הודיה! השכנה הבסדר
רן שיסיים כבר תעבודה באנגלית
מסר לאומה- אני נופר ויש לי 8 זוגות נעלים, שזה 7 יותר מדיי:S