מומלצי השבוע

SaRgE

New member
אחותי לא מתעלמת ממני כשהיא רואה

אותי ברחוב(?)!!!!

אני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) הציורים של יובל. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אמ. איך זה שאת- של הכנסייה0_o תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- לא יודעת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמ. נו. הסידרה הזאתי שהתחילה בערוץ שלוש... 4400? משו כזה
משהו שהרס לכם את השבוע- אישור שהסתיים קשר שהיה מאוד חשוב לי. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אולי נס
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לא מכירה אנשים, מה
מסר לאומה- באמת תחייכו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עורוס

New member
^_^ ../images/Emo97.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) שיר לוי- בית קפה קטן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> זה די ישן אבל זה מצחיק
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שם הצופן: מבצר דיגיטלי" של דן בראון! שולת!!1 משהו שהרס לכם את השבוע- הממ... קצת עצבים על אחי אבל זה באמת כלום... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שבת
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לנויה, לכבוד היומולדת ביום רביעי
אבל זה יגיע גם בתאריך המדויק
מסר לאומה- עהההההה
בעל זבוב זה הספר הכי משעמם במדינה
ואני צריך לקרוא אותו

mory89

New member
מסכימה איתך כ"כ בקשר לבעל זבוב..

גמני צריכה לקרוא אותו!

עורוס

New member
זה מרושע ../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

קראתי רק פרק אחד ואני על סף משבר

mory89

New member
מבינה אותך

מרושע אחוש אבל בקושי קראתי, אני קוראת ת'תקצירים וכל החרא הזה..

ספרות קקע!

גמני הייתי צריכה לקרוא אותו אבל למזלי החליפו אותו לאיזה ספר אחר כי השפה הייתה קשה יותר מדי לבנות כיתתי העילגות [וגם לי- מלכת העילגות
]

eladi88

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אמממ לא שמעתי השבוע מוזיקה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- כנ"ל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- לא הייתי הרבה ברשת השבוע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ בום. משהו שהרס לכם את השבוע- סבתא שלי נפטרה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אממ בום. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. ניתן למי שמחובר עכשיו במסנג'ר הודיה, רן, גילי, הילה, מעיין, מושיקו, נופר, רותם, שיר ומוריה. מסר לאומה- בום!!!!!

mory89

New member
חח כפרה על אלעדי!../images/Emo3.gif

חח רינת אמרה לי היום שאתה מתעצבן שקוראים לך ככה..

למעלה