סופשבוע רגועD:

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני לא נעל!

שומדבר נגד פורומקפליי, באמת. פשוט עכשיו זה יותר יואוווווווווווווו איזה כוסון אמאאאאא אני מתה על טוקיוש ההוטל אואמג'י דאגי תסתפר דאגושששש תוריד תזיפיםםםםםםםם רציני, כאילו אני מבינה שהם יפים והכל וכן, גם אני הייתי רוצה לה*דיין עם דאגי אבל חלאס!כאילו קלטנו... למה שלא תדברו על השירים שלהם כי הם לא דוגמנים הם תאכלס זמרים. וכאילו אני הכי לא באה בגישה רעה או משהו אבל פורומקפליי מזה פורום מוצף עכשיו בשטויות. ואם יש לך איזשהי בעיה עם לילי אלן, אז תהני כי זה מזה לא אכפת לי. אני אוהבת אותה ואת המוזיקה שלה וזה מה שחשוב.

purple floyd

New member
התכוונתי שאני נעל ><

הבנות שמדברות רק על זה שהם חתיכים וזה, נראה לי שהן באות בגלים, באות, הולכות, באות הולכות... טוקיוש הוטל |קיא| ואני דווקא אוהבת אותה ואת המוזיקה שלה יותר! :O איפה הבנת שאני לא אוהבת אותה בהודעה שלי? דיי למה תמיד חושבים שאני שונאת את כולם

L D N

New member
../images/Emo215.gif תאכלס

יש יותר מידי גלים שהם באות והולכות וכל אחת חושבת שהיא המעריצה "עחי גד!5ה" שלהם אבל היא לא מכירה אפילו שיר 1. וכאילו כל האווירה בפורום השתנתה, אבל ממש. כי כי כי כי חשבתי שבאת על הקטע של לילי אלן [
] בקטע רע כאילו. אבל עכשיו הבנתי שאת אוהבת אותה. אז חברה של לילי היא גם חברה שלי? [עזבי אני בכזאת אובססיה מטורפת ><] אהה ואגב אני חושבת שעדיף להשמיד את טוקיו הוטל
ובכלליות את רוב האנשים שמנסים להיות אימו

purple floyd

New member
לילי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אם זאת אובבסיה למושלמת הנ"ל- אני לגמריי מבינה אותך P: טוקיו הוטל, הם בסכך הכל עוד להקה עם סולנית שתעלם עוד חודש , ככה אני מרגיע את עצמי מלשלוח איזה גנגסטר שירביץ להם D:

L D N

New member
../images/Emo215.gif אוי לילי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אם הייתי זכר... הייתי עושה לה ילדים
איכ טוקיו הוטל :S אני באמת שלא מבינה מה כולם מתלהבים מהם. ואיכ המבטא של הסולנית :S

O0NoNi0O

New member
וואי איך לא נכון

לילי אלן מדהימה
אבל לא קשור עכשיוXD אמ..פורום מקפלי ניהיה אחלה פורום..אזמה עם מדברים הרבה על המראה שלהם! יש הרבה מעבר לזה ובכלל הפורום ניהיה כזה ממש ממש מגובש וכולן עוזרות אחת לשניה וזה ומה רע? וטוקיו הוטל הם אחלה להקה! זה שאת לא אוהבת את הסגנון זה לא אומר שאת צריכה לרדת עליהם שהם פאקצות ושביל סולנית. הוא *בן*!! ומה רע בוואנבי אימו? הם מגניבים! אני גם רוצה לעשות פוני לצד אבל אני לא יעשה מה שאימו בויז עושים.

Shir Girl XD

New member
לדעתי את די טועה

הפורום הזה הוא רק כל הזמן על המראה שלהם האחרת לא היה את במשחק ראש בראש ודברים כאלה

Shir Girl XD

New member
*אחרת לא היה את המשחק ראש בראש

ואת השחק עם הקאברים ודברים כאלה

purple floyd

New member
אבל יש יותר שרשורים עם תמונת,

מאשרעל המוזיקה לא? מי העד לפנות למנהלת ולהציע פינת דיונים על השירים? --- אפשר לשכוח שהפורום הזה הוא על סקינס ><

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחח

לא אבל עכשיו ברצינות, אני חושבת שבגלל שפתאום מלא אנשים מכירים אותם ומיליון בנות מצטרפות לפורום וזה אז כל האווירה שהייתה מזה הלכה. אבל זו דעתי

purple floyd

New member
אני מסכימה.

אז מה אפשר לעשות לעשות כדי לשנות? כי נראה לי שצריך לחכות שהן יתחילו לנהור לפורום של ט!קיו הוטלוש המושלמיומוש ואפשר יהיה לנשום בשקט בלי שנצנצים יכנסו לאף. טוב סתמי -.-

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחח

לאט לאט הן יעזבו את פורומקפליי כשהן יבינו שלא משנה מה, הן בחיים לא יבינו תמילים של השירים, גם אם אוקספורד הזה שרשם את המילון יסביר להן. ואז הן יעברו לפורום של טוקיוששששששש הוטלוששששש וינסו את מזלן עם גרמנית חחחחח

Toph

New member
../images/Emo41.gifאע! דה מאדיק דרויד אדירים! D:

FER SURE אחד השירים הטובים שלהם XD

L D N

New member
../images/Emo215.gifYou make me wanna LALA

in the kitchen on the floor i'll be your french maid when i'll meet you at the door שיר השבוע: נמנמממ... Oasis - wonderwall The Medic Droid - Fer Sure Maybe Remix יוני בלוך - הרגלים רעים, אחריות Ashlee Simpson - Lala Mcfly - Bubble Wrap להקת השבוע: נמנמנמממ הייתי אומרת The Medic Droid אלבום השבוע: יוני בלוך - הרגלים רעים קליפ השבוע: Britney Spears - Gimme More סדרת השבוע / סרט השבוע: אחוות הג'ינס משהו טוב שקרה: החליפו לי פלאפוןןןןןןןןןןןןןןןןןן משהו רע שקרה: הרבה.
תיכנונים לשישבת: להכין בייגל [ואז לאכול עם קרים צ'יז] ולבקר את אחותי בצבא תמונת השבוע: אין לי כוח >< שאלה המתחלפת: מסכימים עם השביתה כן / לא? למה? כן ולא. לא כי זה דופק לי תבגרויות בסופו של דבר וכן כי המורים צריכים עוד כסף [לטענתם]

Toph

New member
../images/Emo41.gifחזירים מעופפים !

שיר השבוע: Numb - Linkin Park חיחי, נוסטלגיות D:
להקת השבוע: אמ, McFly החאמודים 3:
אלבום השבוע: Let Go של Avril Lavigne . :)
קליפ השבוע: !OMG, shoes http://www.youtube.com/watch?v=HJq4AGU8744&mode=related&search=
סדרת השבוע / סרט השבוע: The 70' Show / 'הטירה הנעה'
משהו טוב שקרה: 100 שקל מהבייביסיטר D::
משהו רע שקרה: אני ואור רבנו. אבל אז השלמנו ! D::
כפרעליו .
תיכנונים לשישבת: יום עבודה בשבת ואולי סרט בערב :)
תמונת השבוע: אין.
שאלה המתחלפת: מסכימים עם השביתה כן / לא? למה? מסכימה ביותר, יש לי מלא שעות חופשיות וזה כיףכיףכיף D::: סופשבוע נעים לכולן. אכן.

:]

שיר השבוע: שבק ס'- תרימו תידים באוויר. להקת השבוע: שבק ס':] אלבום השבוע: שבק ס' - בעטיפה של ממתק. קליפ השבוע: 51 אחוז - מביט גבוה.. מרגש תמיד. סדרת השבוע / סרט השבוע: סרט השבוע! מה גברים רוצים:p וסיימתי את 4400! משהו טוב שקרה: יום שישי. יש לי חברים אדירים:] משהו רע שקרה: נפרדתי מהחבר. ועכשיו החלטנו שבוע לא לדבר ואז אני אמורה להחליט אם אני רוצה לחזור:\ . תיכנונים לשישבת: לפרק גלילי נייר טישו. שאלה המתחלפת: מסכימים עם השביתה כן / לא? למה? השביתה לא משפיעה על הבצפר שלי. ואני לא מסכימה. פסיטבל דימונה ואולי "בעקבות לוחמים" . מבטלים לנו המון פעילויות בגלל זה. זה לא צריך לבוא על חשבון התלמידים.

למעלה