סיכום שבועי- תודו שהתגעגעתם

../images/Emo113.gifסיכום שבועי- תודו שהתגעגעתם ../images/Emo113.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

maya254

New member
סיכום השבוע שלי :] אכן התגעגענו! :)

השבוע שהיה: 5.2.10 שיר השבוע של 30: alibi שיר השבוע: the used- the bird and the worm להקת השבוע: תמיד 30stm! אלבום השבוע: חרישה על this is war! מאכל השבוע: קרקרים עם קוטג' חח זה ממכר. משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף סיימתי לקרוא את הספר בספרות! משהו רע שקרה השבוע: היה בצפר. ציטוט שאפיין או השבוע\ עשה לכם את השבוע: "החיים הם מה שאתה עושה אותם אז תחשוב לפני שאתה עושה" (עוגיית המזל מהפייסבוק חחח) אתר השבוע: jared leto twitter חחח ספר\סרט\סדרת השבוע: 90210 עונה שנייה! תמונת השבוע: http://2.bp.blogspot.com/_v0_B-gF5iz4/S2Q10pHVwiI/AAAAAAAAEyI/HslQgqGNv90/s1600-h/19539_1344728380265_1292920058_31005307_1924103_n.jpg חמוד הג'ארד הזה! השבוע שיבוא: שיעבור מהר. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שלא יהיו שעתיים אנגלית על הבוקר. (שיעור מיותר... :] ) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שהמורה לאנגלית תבוא חחח סתם...

BtHeS 94

New member
סיכום השבוע שלי :p

השבוע שהיה: 5.2.10 שיר השבוע של 30: from yesterday שיר השבוע: all these things i hate-bullet for my valentine להקת השבוע: 30stm,אופקורס P: אלבום השבוע: a beautiful lie מאכל השבוע: סושי משהו טוב שקרה השבוע: האחים ג'ונאס התפרקו משהו רע שקרה השבוע: נאבד לי הכרטיס זיכרון של הפלאפון XDD ציטוט שאפיין או השבוע\ עשה לכם את השבוע: ''אני שבוע מסתכל על זה ועכשיו אני צריך את זה וזה נעלם'' (עמוד בפייסבוק)‏. אתר השבוע: ישראבלוג ^^ ספר\סרט\סדרת השבוע: ארץ נהדרת תמונת השבוע: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1059840&id=521377021 זה כ''כ חמוד *-* השבוע שיבוא: שיעבור מהר. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיתבטלו לנו מלא שעות XDD משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: המבחן באנגלית

etmiys

New member
אני ../images/Emo113.gifאני../images/Emo113.gif אני

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:hurricane
שיר השבוע:dream a little dream
להקת השבוע: גזוז
אלבום השבוע: this is war
מאכל השבוע: סלט גזר מעעוווולללללהההה בארוחה משפחתית... יאמי...
משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי לכתוב מכתבי שחרור, תודה לאל!!
משהו רע שקרה השבוע:התחלתי לכתוב מכתבי שחרור..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אמא, אל תדאגי, אני אלד ילד בלי נישואים.." - האחיינית שלי בת 4..
אתר השבוע: פייסבוק
ספר/סרט/סדרת השבוע: ביג לבובסקי- האחים כהן
תמונת השבוע : חבר שלי ואני בטיול ליער חולדה.. ממש אהבתי אותה.. השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שחרוווווווווווווווווווווווווורררררררררר!!!!!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אאמממ... שלא ישחררו אותי?... או לקבל תעודת מילואים... איו..

I AM7

New member
אם הייתי רואה את זה בפייסבוק

הייתי עושה לך LIKE:)

I AM7

New member
דילאיי עצום , אני יודעת

אבל על התמונה:) תמונה ממש יפה

התגעגענו D: אזז ../images/Emo92.gif..

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Night of the hunter כי ניתחנו אותו כל כך הרבה ולא הפסקתי לשמוע ולחפש תשובות למילים. שיר השבוע: paramore- decode מוזר.. לא הלהקה שאני בוחרת לשמוע בדרך כלל, אבל משפט אחד בשיר משך אותי אליו שהתחלתי לשמוע אותו באופן כרוני... להקת השבוע: למה ציפיתם חוץ מ30STM ? חחחח תכלס הם לקחו את השבוע מבחינתי מול כל הלהקות שמתחרות אצלי מולם D: אלבום השבוע: this is war למרות שהוא מתעכב עם ההגעה שלו אליי... =.= מאכל השבוע: ברנפלקסס D: משהו טוב שקרה השבוע: הגעתי למסקנות על אנשים שלא חשבתי שאני אסיק.. XD משהו רע שקרה השבוע: הגעתי למסקנות על אנשים שלא חשבתי שאני אסיק.. ומה שקרה ל30 או מי גאד שקראתי מה שג'ארד כתב חטפתי התקף לב.. התחלתי לחשוב מה יקרה בלעדיהם ועוד שנייה נחנקתי S: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: הייתי המומה שזה יהיה אבל נדבקתי אליו מסרטון של הופעה אחת של שלושים מלפני איזה חודש שג'ארד אמר "i'm sick like a mother f@(%ing dog" כל השבוע חשבתי איך כלב בן זונה חולה XD.. אתר השבוע: הטוויטרים של הלהקה זה היה מאוד מאוד כרוני XD כאילו כל סימניה באינטרנט הייתה פתוחה על מישו אחר XD אחד של שאנון אחד של ג'ארד אחד של תומו חחח למרות שאפשר לראות את העדכונים בדף בית D: ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר: saving grace של איזה Laura משו שקניתי לעבודה באנגלית ובסוף לא עשיתי עליו אבל הוא נורא עניין אותי סרט שראיתי עכשיו בהוט ולא האמנתי שישימו זה הבריחה מלאס וגאס (highway) שסופסוף מצאתי את שאנון שם ! סדרה: האוס היה מושלם השבוע ! אחח יו לוריי הזהה D: תמונת השבוע : מהטוויטר של J.. הפכה גם לדסקטופ שלי במחשבD: השבוע שיבוא: מבחן באנגלית.. פאק תודה לאל שיש את הפורום שמזכיר לי =.= משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לפגוש מישו שעוד לא יצא לי לפגוש.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הרבה יותר הגיוני !! יש לי מפה ועד הודעה חדשה: מבחן באנגלית, בחירה של מגמה.. אני לא יודעת אם לבחור ביוטכנולוגיה או הנדסת תוכנה- תעזרו ליי !!

I AM7

New member
../images/Emo234.gifיאללה ק ד י מ ה../images/Emo234.gif

דומה לאופניים של ג'ארדP: בקיצוררר השבוע שהיה: נחמד מאוד...בשבת שעברה ראיתי אווטאר - ונהנתי. אממ...כל השבוע העדפתי לישון:)לנוחחח...לקראת המלחמה האמיתית שמחכה לי שיר השבוע של 30: שיהיה 30Seconds To Mars - Revenge שיר השבוע: bad boys alexandra burke להקת השבוע: XXX אלבום השבוע:XXX מאכל השבוע: פיצה מזעזעת החושים שהכנתיי.....איזה באסה חשבתי שיצא טעים....פיצה חריפה חח...משהו מוזר
משהו טוב שקרה השבוע: אכלתי צלעות כבש...זה עשה לי את השבוע משהו רע שקרה השבוע: הם רק ממשיכים לבוא.....אבל זהו! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אל תמותו בעד ארצנו אתר השבוע:.....נראה לי פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: עונת החתונות
אני ממש אוהבת את זה תמונת השבוע : השבוע שיבוא: מחר מתגייסת! 7/2/2010 משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: טירונות!!! יהיה כיףףףף.....אין לי ספק. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שלא יהיה לי כיף?....שיהיה בנות גועל , מפקדת גועל ובסיס גועלי במיוחד?.... יהיה טוב! אני אתגעגע!!

TyrAnnyA

New member
אף פעם לא עשיתי את זה בפורום הזה!

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: NOTH נורא התאים למצב הרוח שלי השבוע שיר השבוע: NOTH להקת השבוע: אכן שאלה מוזרה אלבום השבוע: השבוע דווקא קלטתי שנורא התגעגעתי לABL מאכל השבוע: חמוציות, שקדים והרבההההההה קפה משהו טוב שקרה השבוע: ירד גשם משהו רע שקרה השבוע: האמת שאין. לא, יש. מה שקרה בהייב והתגובה של כמה מעריצים על מה שקרה- ממש מכוער ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Enemy of mine, I'll fuck you like the devil אתר השבוע: youtube ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-א.ב.יהושע "שליחתו של הממונע על משאבי אנוש". סרט- "דוריאן גריי" תמונת השבוע : מצורפת ))) השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הזמן שנשאר עד ההופעות באנגליה יתקצר ))) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): דברים רעים הם כמו אהבה- באים בלי שייצפו להם

../images/Emo188.gif גמאני רוצה!../images/Emo188.gif

השבוע שהיה: בסדר.. שיר השבוע של 30: Closer to the edge שיר השבוע:gold digger - אבל הגירסא של GLEE להקת השבוע:30 אלבום השבוע:TIW מאכל השבוע:אשכולית עם סוכר משהו טוב שקרה השבוע: סוף כל סוף מצאתי תיק לאנגליה וכרטיס להופעה במנצ'סטר לאופק (בלי לעשות עין הרע כי טרם קיבלתי אותו) משהו רע שקרה השבוע: הוצאתי ה ר ב ה כסף, והפסדתי כסף בבורסה ו..זהו בערך ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "נקיונות מתחילות עכשיו בתדריכים ראשי" אוי הפקמ"ציות אצלנו ממש יודעות עברית אתר השבוע: הפורום הרשמי - כי אני לכ הזמן מחפשת כרטיסים ספר/סרט/סדרת השבוע:GLEE, בשבילה גיבורים עפים תמונת השבוע : בת דודתי האהובה עליי מכל
השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: עוד שבוע אחד פחות שיקדם אותי לעבר הטיסה לאנגליה, ו.. למצוא כרטיס לוומבלי לאופק משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אמצא.

A Modern Myth

New member
GLEE ../images/Emo23.gif

באמת שאין אפילו קאבר שהם עשו שלא אהבתי. סדרה מעולה!

A Modern Myth

New member
חחחחח טוב זה באמת היה נוראי!

אבל זה חלק מהעלילה חחח הם באמת היו גרועים בהתחלה.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifואני...../images/Emo41.gif

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Hurricane שיר השבוע: Tears For Fears - Shout, חרשתי עליו בטירוף כל השבוע להקת השבוע: 30 כמובן אלבום השבוע: שמעתי דווקא הרבה מהאלבום הראשון של 30 השבוע מאכל השבוע: בלינצ'ס של סבתא, הכי טעים שיש משהו טוב שקרה השבוע: היה מלא גשם
משהו רע שקרה השבוע: הקור המטורף הזה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Shout, shout, let it all out. ומלא ציטוטים משנות ה70 אתר השבוע: Facebook ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- מלאכים ושדים של דן בראון, סרט- ראיון עם ערפד, סדרה- איך פגשתי את אמא! ברני
תמונת השבוע:
השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: גדנ"ע!!! יהיה מטורף משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אמות מקור ומדברים של בנות בגדנ"ע ואקלל את הרגע שיצאתי בכלל. *טוב דיי, אנרגיות חיוביות*

פעם ראשונה שאני אומרת את זה אבל..

במקרה של TRUEBLOOD הסדרה הרבה יותר טובה מהספרים

למעלה