סיכום שבועי- תודו שהתגעגעתם

A Modern Myth

New member
האמת שלא קראתי את הספרים

למרות שהייתי רוצה, אז אני לא יכולה להשוות, אבל באמת זה תמיד להיפך, שהספרים טובים יותר. ואמרתי שאם הסדרה כ"כ מעולה אז כנראה הספרים עוד יותר. העלילה ממש שונה או שהסדרה נשארת דיי נאמנה לספרים?

יש לי כמעט את כל הספרים בבית

הספר הראשון והעונה הראשונה יחסית דומים אבל מהסוף של העונה הראשונה הכל משתנה. הם שומרים על הרעיון המרכזי של הספרים ומשנים הרבה מאוד דברים ככה שהספר והסדרה לא הכי דומים. על אף שהספרים לחוד גם יחסית טובים. אריק של הספרים ואריק של הסדרה הוא שונה וגם ביל. ביל הוא ממש מניאק בספרים.

A Modern Myth

New member
בדם אמיתי קרה לי בדיוק כמו בטוויילייט

בספרים הראשון והשני הייתי TEAM EDWARD לגמרי, ואחרי שקראתי את אקליפס עברתי לTEAM JACOB כי אדוארד עיצבן אותי לגמרי. גם בעונה הראשונה של TB ממש לא אהבתי את אריק, ובעונה השניה כשאפשר היה לראות אותו יותר לעומק ממש התחלתי לאהוב את הדמות הזאת. בכל מקרה, אני מקווה שיצא לי לקרוא את הספרים, רק כדי להשוות. יהיה נחמד לראות באיזה קו עלילה אחר הם הלכו.

אני נשארתי ואשאר TEAM EDWARD

על אף.. שתכלס.. אני TEAM JASPER. אדוארד ובלה הם בערך הדמויות הכי פחות אהובות עליי בספר, אפילו שהעלילה היא עליהם. אני אוהבת את אזמה וקרלייר והכי את ג'ספר ואליס כי הם לא קיטשיים נמרחים שכאלה - היא נתנה לאהבה שלהם עומק

A Modern Myth

New member
האמת שלא ייחסתי לאליס וג'ספר ממש חשיבות

עד שסיפרו על איך ששתיהם נהפכו לערפדים ומי הם היו בחייהם האנושיים, במקום להיות דמויות רקע שיקדמו את העלילה הם היו באמת אנשים (ערפדים?) בפני עצמם. אני ממש לא אוהבת את אדוארד, הוא כזה מיוסר ותמיד בוחר בפתרון הכי גרוע מכל הפתרונות האפשריים. ואני לא אוהבת את בלה כי היא לא מבינה שיש לה אדם זאב מדהים מתחת לאף והיא נותנת לו לחמוק ממנה.

גם אני לא ייחסתי להם כזאת חשיבות בהתחלה

אבל התאהבתי בהם מאז סוף הספר הראשון, מתתי על ג'ספר ואליס. אני ממש לא אוהבת את ג'ייקוב. אהבתי אותו מאוד בשני, ולא הכי אהבתי את אדוארד אבל לדעתי ג'ייקוב נהפך אחר כל לקרצייה מעצבנת. בכלל, בלה בוכה יותר מידיי לטעמי, ואני לא יודעת מה אדוארד מוצא בה. הם בכלל זוג קיטשי. אני אוהבת איך היא מתארת את אליס וג'ספר וגם את קרלייר ואסמה, שהם זוג שלא צריך להראות כמה הוא אוהב כל הזמן בצורה פיזית כזאת, אלא שזה בהוויה שלהם ובהתנהלות שלהם אחד עם השני. קיצר, קצת סגדתי לדמויות ספרותיות אז אני אפסיק כאן

DarkSecretLove

New member
באיחור לא אופנתי בכלל

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Night of the hunter שיר השבוע: HIM -vampire heart להקת השבוע:Uniklubi אלבום השבוע: HIM-Digital versatile doom מאכל השבוע:עליי בייבי משהו טוב שקרה השבוע: האמת שלא הרבה,אה מצאתי כרטיס למנצ'סטר משהו רע שקרה השבוע: אני לא אתחיל לספור ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אין לי מושג מה קרה אבל מצאתי אותך בוכה על הריצפה" כן זה מה שקרה לחברה השבוע. אתר השבוע: הרדיו של באם מרג'רה ספר/סרט/סדרת השבוע: על טבעי-תמיד חמוד.ראיון עם ערפד. תמונת השבוע : באם,ראיין דאן ועוד אחד באנגליה,לא מאמינה שפספסתי אותם
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: קניות לאנגליה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שלא יגיעו התוצאות של הבגרויות.

למעלה