פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo113.gifפינת השבוע../images/Emo113.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -להקת השבוע: -תמונת השבוע:

brass monkey

New member
I don't care no more../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של אליס: סנשיין -אלבום השבוע של אליס: פייסליפט -שיר השבוע לא של אליס: אופת' - Ghost Of Perdition, ואה פרפקט סירקל - אורסטס -אלבום השבוע לא של אליס: אמממ... אה פרפקט סירקל.. זה עם ארוסטס -ציטוט השבוע: "Metaphor for a missing moment Pull me into your perfect circle One womb, One chain, One resolve Liberate this will To release us all" -סרט\סדרת השבוע: תוכנית בערוץ 8 על ילד עיוור, ש"רואה" בעזרת שמיעת נקישות שהוא עושה עם הפה. -ספר השבוע: "על גבול שני עולמות" ר' הלל צייטלין. זהו. נמאס לי... תמשיכו לבד... תמונה: ספרים שאני צריך ללמוד, וכמה סידורים... שימו לב לספר הכחול, לאור המצב כיום - חובה ללמוד אותו!

everynormal

New member
מתן ממצב?

מליון שנה לא דיברנו! (אתה שולח לי הודעות בשעות מטורפות כשאני כבר נרדמת!!@$!%!%!@) ויש בתמונה כמה ספרים כחולים

brass monkey

New member
דיברתי על

"אור הרעיון" לרב כהנא, זה אותו רב כהנא שהתקשורת לא ריחמה עליו - והפכה אותו לממש שם שאסור להעלות על הפה. האמת היא שהוא היה בקי בצורה מטורפת, וראויה להערצה, בתורה תנ"ך וש"ס פוסקים... זו אשמתי שאת נרדמת ב7 בערב?
שלחי לי את הודעה, אני אתחבר כבר מהיום עד מחר, ושלחי לי...

everynormal

New member
אני לא הולכת לישון בשבע!

התחלתי ללכת לישון קצת יותר מוקדם, באחד עשרה וחצי ככה, כי אני כל הזמן עייפה....סבבה אני אשלח לך הודעה כשאני על המחשב (כי אני בקושי עליו) אבל בבקשה תתחבר בשעות נורמליות.....

hitchhiker218

New member
שבוע../images/Emo9.gif

-שיר השבוע של אליס: No Excuses -אלבום השבוע של אליס:Jar Of Flies -שיר השבוע לא של אליס: Waiting For The Sun-The Doors A Change Of Seasons-Dream Theater Midlife Crisis-Faith No More Enter Sandman-Metallica Closure-Opeth -אלבום השבוע לא של אליס:אוי היו יותר מדי -ציטוט השבוע: רז האיכס:"תגידי יש לך במקרה פחמן דו חמצני לתת לי?" אני:"לא למה?" רז האיכס:"כדי שאני אוכל להיות תוסס כמוך!" חחחחחח איזה מפגר -סרט\סדרת השבוע: CSI =] אוהו עוד 3 דקות ליידי הת'ר!!!! אה והתוכנית המרתקת בערוץ 8 על מדלן מוריי אוהריי.. באמת מרתק -ספר השבוע: ---- -מאכל השבוע: מולר! (היוגורט החדש הזה שעדיין לא יצא.. דוד שלי עובד בקוקה קולה והם המייבאים.) זה מעולה! -חוויית השבוע: לראות את חברות שלי מבצעות החייאה בבובה בלי פלג גוף תחתון.. זאת חוויה! -משהו רע שקרה השבוע: בטח היו כמה שאני לא זוכרת -תוכניות לשבוע הבא: אין
-להקת השבוע:היו המון -תמונת השבוע:זה לעולם לא יפסיק להצחיק אותי

brass monkey

New member
לא הבנתי על מה בתמונה את צוחקת?

על הכינוי "מצעד התועבה"? או על השלט "בניית סוכות"? בחיי שאני לא מבין.. אפשר הסבר?

hitchhiker218

New member
חחח על זה שהם כינו את זה:"מצעד התועבה"

זה טיפה הצחיק אותי.... אני פשוט לא יודעת מה זה ח"ו...אתה יודע?

brass monkey

New member
חס ושלום/חס וחלילה, תלוי את מי את שואלת.

אם כך אולי גם יצחיק אותך הכינוי החדש לטמבלוויזיה, והוא "תועביזיה".. טוב שאנו יכולים לצחוק כיום, לאחר שמעשה העוולה נעשה, אבל מעשית, זה לא צחוק. המקרה עצוב... לא נורא, בע"ה יהיה טוב!

זהירות!!! מצעד התועבה!!! (לבראס באני,הפאנץ'

הוא שכתוב מצעד התועבה(צולם בירושלים,באיזשהוא טיול או משהו)

אל תתחיל שוב

עושה רושם שאתה כל כך מתאמץ לדחוף את הדעות הקיצוניות שלך בכל הקשר, כאילו אתה נהנה לראות את כולם קופצים וזה בלי קשר לדעה שלי בנושא

brass monkey

New member
א) חלילה לי מלהביע דעות קיצוניות.

לדעתי העובדה כי מגחכים על דיעה של ציבור שלם - זו קיצוניות. כאשר זה גיחוך בלבד, בלי נימה של התנשאות והתנגדות לרעיון - אין לי בעיה. אך כאשר את מחליטה בכח לגחך על דעות שאני, ורבים כמוני, חיים עליהם ביום יום - דווקא בתור הבעת דיעה - זה דורש תגובה. לכן ניסיתי לברר, האם זהו גיחוך שטותי בלבד, או שמא, זה נסיון פגיעה. ב) אכן אני רואה מטרה בלהביע דיעה, ואכן זו מדינה דמוקרטית. לכן, כאשר אנשים מביעים דיעה השונה משלי, ואפילו פוגעת, אני רואה בתגובה דבר חיובי. את סעיף ג' מחקתי, כי חששתי שמא הוא יגרום לכעס. אז תדעי, אין בכוונתי להכעיס. אני רק מביע דיעה, כמוך וכמו שאר אנשים. ד) כולם קופצים אך ורק בגלל שהם מנוגדים לדעותיי, והם רגילים לראות תמיכה בדעותיהם, משום שחצי מהפורום שבעל דעות דומות לשלי - לא מעיז/מעוניין להביע דיעה בנושא. והעובדה שאנשים קופצים אינה אומרת כי הדבר הנאמר שלילי הוא, אלא אומרת כי לרבים יש מה להשיב עליו.

MiMiMor

New member
ולא לשכוח-

א'- לוקים. (יענו אלף) בתור ירושלמית לאט לאט זה מפסיק להצחיק ומתחיל פשוט להטריד -_-

brass monkey

New member
מה יענו אלף?!

הסיבה למקף היא כדי לא להעלות שם שמיים על דף, כי זה שם לא מחיק. השם הוא א-ל. ולמה ללכלך על הפאשקוילים?? הם ממש שווים!

למעלה