פינת השבוע

brass monkey

New member
סליחה!

רואים שאח"כ אין באלוקים השני מקו, אז כנראה את צודקת... אבל עדיין נראה לי מוזר...יותר הגיוני כמו שאני אומר...אבל ניחה...

brass monkey

New member
איך את מדברת על המקום כאילו הוא צד שני

של הגלובוס....חח... מצחיק כל ה"דיסטאנס" המטורף של התרבות החילונית מחרדים...

nothingman1

New member
הייתי אומר שההפך הוא הנכון

החרדים מתנכרים לעולם החילוני, לא להיפך

refuted plank

New member
הממ..מי מתנכר למי?

לדעתי,חילוניים דווקא מתנכרים לחרדים, החרדים גרים בגטאות שלהם, (בני ברק, מאה שערים וכו'..) ומי כל הזמן מנסה להפריע להם לחיות? התשובה די ברורה,לא? :/ למרות האבסורד החילוניים מתנכרים במובן מסויים לחרדים. בכל מקרה, זאת דעתי. (אז זה מה שקורה אחרי שלומדים שש שעות למבחן על הכוזרי
)

brass monkey

New member
לא מתנכרים, אלא

חושבים כי הוא שלילי ומוטעה. ולכן מתרחקים ממנו בשביל שילדיהם לא יפגעו ח"ו

brass monkey

New member
ואכן כמו שrefuted plank אמרה, כן

החילוניים מתנכרים. וזה בגלל השפעה שלילית של התקשורת, במשך שנים. שים לב, אם ליד חרדי אתה אומר "חילוני", הוא יחיה עם זה בסדר גמור. אבל אם תאמר ליד חילוני "חרדי", הוא יגיב בכעס תוך קריאה בשמות כמו "פראזיטים", "גנבי כספים", וכו'. וכמעט ואותו דבר גם עם "מתנחלים", אפילו אם הם "מתנחלים" במקומות שהם בתוך ישראל - רק בגלל שקרים והדבקת תוית בתור "מתנחלים".

hitchhiker218

New member
זה די הדדי...

החילוניים לא מקבלים את דעותיהם של הדתיים והדתיים מתקשים לקבל את דעותיהם של החילונים.. בכלל,יש משהו ביהדות שהוא מאוד מתנשא...(אני לקחתי בחשבון שאני עלולה להשמע כופרת). מאוד קשה ליהדות לקבל אליה אנשים חדשים. זו דת די אליטיסטית... ואני לא תומכת במיסיון ושטיפות מוח, אבל אני מכירה מישהי שמנסה להתגייר ועושים לה המון בעיות... וחוץ מזה, אני לומדת בבית ספר דתי ועם 70-80% ממה שאני שומעת, אני לא מסכימה...

brass monkey

New member
תגובה

1. הבעיה בקבלת דעות של חילונים בהשוואה לדעות דתיות היא שבשביל לקבל דיעה דתית צריך "להתגמש", בשביל לקבל דיעה חילונית צריך "לחטוא". כי הדרישות הן מה שהדת אוסרת. 2. העובדה כי העולם מלא שקרים, ואמת מוחלטת אחת, לא אומרת כי זו התנשאות, רק אמירת אמת ברורה, כי אמת היא. והיהדות מכל שאר ה"אמונות", היא היחידה ששמה דגש חזק כל כך על ענווה. "והאיש משה עניו מאד", "מאד הוי שפל רוח", "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך", "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" וגם במנהגים כמו שמירה מלשון הרע ורכילות ועוד הרבה... 3. היהדות לא מעוניינת במתייהדים(דרך הכוזרי לומר מתגיירים), אלא כל המעוניין - שיבושם לו. העניין הוא שבשביל להייהד - אדם צריך לקבל עליו עול תורה ומצוות, דבר שרבים מהיהודים עצמם (לצערנו) אינם עושים. זו דרישה בסיסית, וקשה, והיא עיקר ההתגיירות. הערה: ההתגיירות של הרפורמים הפוכה היא - ודומה מאוד לדרך הנוצרים. ואין זו דרך נכונה. 4. העובדה שאת לומדת בבי"ס דתי לצערי בימינו לא אומרת כלום. אם שמעת משהו בעייתי, ני אשמח לנסות לעזור ולהסבירו לך. אך בשביל לא להכעיס אנשים כאן - שלחי לי מסר. אני אשמח לענות. (נב - אני אחזור רק ביום שישי הביתה, אז עד אז לא תהיה תגובה במידה ותשלחי).

everynormal

New member
כי זה באמת כמו הצד השני של הגלובוס

אני ראיתי תמונות של השכונה הזאת, וזה נראה מקום מבודד כזה, התחלתי להתעניין בה לאחרונה כי בבגרות שלי לתיאטרון אני משחקת נערה חרדייה ממאה שערים

brass monkey

New member
רק עצה, בשיא הרצינות

אם תבקרי שם, תשתדלי לבוא עם לבוש צנוע, כי אחרת יגרשו אותך משם. אל תכעסי עליהם, סה"כ הם שומרים על הילדים שלהם. אבל חוץ מזה, אנשים מאד מאד מאד נחמדים.

shani judd

New member
נושא סתמי

(ירד במיקוד..) -שיר השבוע של אליס: דמ בונס ומן אין דה בוקס -אלבום השבוע של אליס: דירט -שיר השבוע לא של אליס: Rise Against-Prayer Of The Refugee Meds של פליסבו ועוד איזה שיר של מיוז שלא יודעת איך לכתוב אותו -אלבום השבוע לא של אליס: X-One של 3 דייס גרייס -ציטוט השבוע: חח היו דווקא, אבל מי אני שאני אזכור.. -סרט\סדרת השבוע: סופרמן חוזר -ספר השבוע: - -מאכל השבוע: צ'יפס שהכנתי במו ידי D: -חוויית השבוע: מושיקו 3> -משהו רע שקרה השבוע: חלילהה -תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ללמוד ו..ללמוד? ולנגן בין היתר.. -להקת השבוע: אליס ומטאליקה ללא ספק -תמונת השבוע:

karin64

New member
../images/Emo182.gif

שיר השבוע של אליס: Killing Yourself אלבום השבוע של אליס: המיני אלבום We Die Young למרות שיש רק 3 שירים חרשתי עליהם. שיר השבוע לא של אליס: so fine - Guns N' Roses אלבום השבוע לא של אליס: Use Your Illusion - Guns N Roses (שני הדיסקים) ציטוט השבוע:"ברמן תביא לי שני קולה עם מנטוס" סרט/סדרת השבוע: שיער שפר השבוע: סופו של מיסטר Y (רק קניתי) מאכל השבוע:אורז חוויות השבוע:איבדתי את בתוליי .. סתם סתם פשוט לא היה משהו מיוחד השבוע משהו רע שקרה השבוע: עדיין מרגישה לא קשורה לחבר'ה תוכניות לשבוע הבא: להיות שמחה כל השבוע להקת השבוע: ניראה לי שכבר הבנתם Guns N Roses תמונת השבוע:

עבודה בתנ"ך

-שיר השבוע של אליס: לא שמעתי. -אלבום השבוע של אליס: ראו ערך "שיר השבוע של אליס". -שיר השבוע לא של אליס: כל Transformer של לו ריד After The Gold Rush-ניל יאנג Idioteque-רדיוהד וגם ג'יזסו פאלינג אינטו פלייס שלהם כמה שירים של גראנד דדי שרק התחלתי לשמוע. וגם לדוש זפלינוש -אלבום השבוע לא של אליס: שמעתי המון מוזיקה השבוע, בעיקר האלבומים של השירים -ציטוט השבוע: טוב די אין לי כוח -סרט\סדרת השבוע: לא רואה טלויזיה -ספר השבוע: אני עדיין קוראת. מרד הנפילים/איין ראנד -מאכל השבוע: פשטידת תרד -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -להקת השבוע: לו ריד -תמונת השבוע:

shirbowie

New member
הבא שמדבר איתי על השרדות חוטף כאפה!

-שיר השבוע של אליס:them bones -אלבום השבוע של אליס:נע -שיר השבוע לא של אליס:the cars-drive -אלבום השבוע לא של אליס:אין אלבום,כלמיני אקראיים.. -סרט\סדרת השבוע:שנות ה70הגיע לvod-נסו להוציא אותי מהשמיכה
-ספר השבוע:הבור והמטוטלת-א.א.פו -מאכל השבוע:לחם מהמם של לחם ארז
-חוויית השבוע:מגפיים חדשים,ספר מחזור,וארוחות שחיתות..היה דווקא שבוע מגניב
-משהו רע שקרה השבוע:חישבתי את הממוצע שלי באנגלית :/ -תוכניות לשבוע הבא:מבחן בהיסטוריה שבוע טוב! :]

חולה../images/Emo122.gif

-שיר השבוע של אליס: אני חושבת שAm I inside -אלבום השבוע של אליס: הסלף טייטלד -שיר השבוע לא של אליס: wooden jesus- טמפל אוף דה דוג -אלבום השבוע לא של אליס: טמפל -ציטוט השבוע: *צופיפניקים מהכיתה שרים* אני: "אחחח הצופיפניקים האלו" הוא: "כן, הא. בטח נותנים להם וודקה שם בפעולות" אני: "כן, בטח הם נותנים לילדים בכיתה ג' בטיולים שלהם לשתות" הוא: "חעחע" אני: "מיקי מיקי מיקי!!!!" *נקרעים* -סרט\סדרת השבוע: לא זוכרת -ספר השבוע: לא קראתי -מאכל השבוע: פרוסה של אמא^^ -חוויית השבוע: ת"א. :) -משהו רע שקרה השבוע: נמנמ.. -תוכניות לשבוע הבא: נמנמנמ -להקת השבוע: נמנמנמ -תמונת השבוע: נמנמנמXDD

למעלה