ראש בראש - חוזר

noambill

New member
אם כבר הוספת תמונה..

הנה תמונה ממש ממש יפה שלו נכון!? עדיין מתלבטת אם זה פ]וטושופ אוו באמת הוא... לכו תדעו ..^^

florgirl20

New member
מתאים לו ;)

וגם הראסטות כמובן P: רוב הסיכויים שזה פוטושופ. זה גם ניראה ככה...

noambill

New member
חחחחח... סרטון מוזר קצת..

יש כמה קטעים בהתחלה של ביל כשהוא יותר קטן שר ב-LIVE עם חולצה ירוקה צבאית כזאתי... והוא מזיז את התחת כמו בחורה ממש מצחיקה...חחחחחחחח..... יש גם קטעים מהקליפ של מונסון בגרמנית אבל עדיין נחמד..(= http://www.youtube.com/watch?v=H6KqcNYw9ck&mode=related&search=

PerfectSP

New member
הוא גבוהה בלי קשר../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

נו מה,1.85 הבן אדםXDD והוא גם אירופאי.. כל האירופאים ג'מוסים כמוהו! זה נורא! בעיקר ההולנדיםXDDD

florit11

New member
פדחות לעמוד על ידו.. XD

במיוחד לגמדה כמוני... (1.55... ;_;) נו טוב, אני רק בת 12.... לא מנחם.. =.= ובכל זאת פדיחות לעמוד על ידו, שיתכווץ בכביסה... ;-D

PerfectSP

New member
חחח,כל כךXDD אפילו לי,ואני 1.67 שזה ../images/Emo190.gif

לא ~כזה~ נמוך... מה זה מתאים לו אבל להיות דוגמן!

florit11

New member
אשכרה.. ><"

הוא דיגמן קצת, אני חושבת... אם משו יקרה לקול שלו *אהםסיגריותאהם*, הוא יוכל לדגמן.... פאק, רק בגלל שהוא גבוה לא הייתי באה להצתלם על ידו... XD זה מביך... אבל הי, שרדתי שבועיים במחנה קיץ עם בן 17 שהוא 1.98 מטר, אני אשרוד גם את ביל!
אמג... ביל *_*

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

בילע
מתאים לו להיות דוגמן כי הוא גם גבוה וגם צנום למדיXDDDD

אגנסקעXD

New member
את גמדה..

אם האית לידי אני 1.53 ובכיתה ח'.. אני די נמוכה אם אני מסתכלת אל מישהיא מכיתה ו' [חברות של אחותי] אז הן יותר גבוהות ממני..

florit11

New member
מזותומרת גמדה?

גמדה בצחוק או שאת התכוונת שאני גמדה גמדה? אם האפשרות השנייה אז לא... XD הכל אצלי בסדר גמור, ההורים לי פשוט לא הכי גבוהים. אבא שלי 1.75 ואמא שלי 1.68. אמא שלי גם הייתה נמוכה עד שבכיתות היותק גבוהות היא התחילה לגבוהה. זה גנתי ^^

Rukia nik

New member
../images/Emo70.gif

כל מה שהוספת עכשיו בין אם זה הסרטון או התמונה לא מתאים לשרשור הנוכחי. נא שימי
לזה בפעם הבאה.

LiHiLuSh

New member
שלי../images/Emo23.gif

תמונה-1,2 שירים -שצהם XP קליף-שתהם XP לא יכולה ליבכור אוהבת הכולל

למעלה