שרשור-הגעה לעצרת מחר

Dug E

New member
סחטיין ספירוש../images/Emo23.gif.

עלק "נראה לך שאני אלך לישון??? יש לי מלא דברים לעשות!"

Noam TG

New member
אני חשוב שראיתי אותך על הבמה!

עמדתי בצד ימין בשורות הראשונות מול המסך ואז ראיתי תצלם של הטלוויזיה אני חושב שאת עמדת על ידו או קצת מאחוריו, משהו כזה? בכל מקרה,
תודה על התמונות!

MamoOoshA

New member
ממ. לא מדויק.

מבחינתי לפחות, ואני כמעט בטוחה שאני לא היחידה, המטרה העיקרית היא התמיכה במורים ובמאבקם. ההופעה של היהודים היא רק בונוס, גדול מאוד, אבל בונוס.

../images/Emo41.gifאני מדברת על אלו מכאן שכן באו בגלל ההופעה

אלו שאם לא היהודים לא היו באים. וזה כן עצוב.

yotem 17

New member
בואי נגיד שיש כמה מילים אחרות../images/Emo83.gif

לתאר את זה מאשר "עצוב". אין צורך להיסחף.

nils11

New member
אתה יכול להגיד את אותו הדבר

על ללכת לעצרת רבין כי נינט מופיעה ולשאול מה רע. אתה עדיין חושב ככה? שוב, היא אמרה בכוונה- מי שהלך רק בגלל הלהקה. כי זו עצרת בעלת משמעות גדולה מאוד ומשקל כבד.. לבוא לשם בשביל ההופעה זה להיות אדם רדוד שלא מבין מה קורה במציאות מסביבו.

ממש לא מסכים.

אם מישהו הלך לעצרת רק בשביל ההופעה שיהיה לו לבריאות. זאת בדיוק הכוונה בלהביא אומנים להופיע בעצרת, שימשוך קהל! בן אדם גם קיבל הופעה של להקה שהוא אוהב וגם תמך בעצרת בעצם זה שהוא הגיע. לא מבין מה רע בזה.

אנלא חושבת שיש פה מקום להשוואה לעצרת רבין

חשוב לבוא ולתמוך במורים, ואם מקבלים בונוס הופעה - מה טוב. אבל מצד שני, יש כאלה שגם לא תומכים בשביתה הזאת כך שאי אפשר להכליל. כך או כך, כל מי שהגיע בסופו של דבר תרם למאבק.

nils11

New member
לא, אבל אמרתי את זה

כי הוא לא התייחס ספציפית לעצרת הזאת- הוא אמר שאין רע בללכת להופעה, ואין קשר לזה שזה במסגרת עצרת. הרושם שנוצר- אצלי לפחות, הוא גם שאין רע בלהגיע לעצרת רבין בשביל הופעה. מה גם שקשה להישאר אדישים כשהפרסום של עצרת רבין האחרונה בטלוויזיה נראה באמת כמו פרסום לפסטיגל.

למעלה