שרשור יום שלישי (מה, כבר?
)

Black Jane

New member
../images/Emo113.gifשרשור יום שלישי (מה, כבר?../images/Emo2.gif)

בוקר טוב עולם
מה שלום כולם?
אז, מה התכניות שלכם להיום
מה אתם עושים ברגעים אלו
("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")
מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ?

בוקר טוף

התוכניות שלי להיום זה לצאת עוד 10 דקות לסידורים אחרונים לפני הגיוס כמו בנק וקניות קטנות. ובהנחה שלא אכלת-הייתי הולך על מקושקשת

יווולי

New member
בוקר בוקר

קמתי ב8 בשביל אימון בוקר שהפעם הוא היה קשה במיוחד...ולפני חצי שעה בערך חזרתי הבייתה, התקלחתי ועכשיו אני מתכננת לחזור לישון!
התוכניות שלי להיום: עכשיו ללכת לנסות לישון ובערב ב5 ככה לנסוע עם ההורים שלי לבחור לי ארון בגדים וצבע לחדר (או שצבע נבחר ביום אחר..). קונים לי חדר חדש!! כבר הזמנו ספרייה ומיטה ועכשיו ארון וצבע.. ברגעים אלו אני כותבת את את התגובה הזאת..חח. ואני הייתי אוכלת לארוחת בוקר
+
בתאבון!

Over My Head

New member
המממ../images/Emo42.gif

הייתי אמרוה להיות היום ב-9 בבית!!!999999999999!@!#!#%ובאתי רק עכשיו...&%%&#^#@%^#@&*%$) טוב נו... בקטנה. אז, מה התכניות שלכם להיום- היום אני מדריכה, ואז יש לי פעולת שכבג, ואחכ נראה..
מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")חושבת על מה לאכול, ומתי לעזעזל אני אלך לקנות נעליים כי אין לי. מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ?אפילו שכבר אכלת, אבל סנדוויץ עם גבנצ ועגבניה
יאמממימייי ד"א-לא שאלתם אבל בכל זאת- היה היום בן ז*** בגיוסים=]]]]]^__________^
יום טוב

moruush

New member
../images/Emo90.gifבוקר בא בא בא, בוקר טוב טוב טוב ../images/Emo13.gif

התכניות שלכם להיום הייתי בביה"ס, עומד מעט קוסמטיקאית, פעולה, שיעור היפהופ
מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")עונה על השאלה
, חח סתם, מוזיקה ומסנג'ר+ICQ
מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ?למרות שבטח כבר אכלת, מקוקשקת

hadarinke

New member
ואם ביום שלישי לא בא לי?../images/Emo3.gif

אז, מה התכניות שלכם להיום: להתעורר, מור, צופים, וועדת לילה טוב, חררררר פששששששש מה אתם עושים ברגעים אלו: קוראים את ההודעה הזאת...חהחה! מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ? מקושקשת!(מבולבלת)

Efrat K

New member
יום שלישי-פעמיים כי טוב

שעתיים תנ"ך ושעתיים תושב"ע,חנ"ג. אני מנסה להשתלט על העניינים כרגע,יש לי מיליון אלף ואחת דברים על הראש:כל ההכנות לפולין לקראת שבוע הבא,לעשות את המבחן בתנ"ך שהייתי אמורה לעשות היום ונדחה לי כי המורה שכח את הטופס בבית,להשלים חומר שהפסדתי בהכנה לפולין ועוד ועוד ועוד.

Efrat K

New member
וואי והספרנית של הבי"ס לא סובלת אותי

יש לנו רשימה שברגע שלוקחים ספרים,צריך להיות כתוב לך על הדף את מה שלקחת לכן צריך להביא את זה כל פעם שלוקחים ספר,כל פעם שאני מגיעה היא מתעצבנת עליי בגלל סיבה אחרת. פעם אחת לא הבאתי את הדף,פעם שנייה הבאתי את הדף אבל היא טענה שלא החזרתי ספרים משנה שעברה,עכשיו כשהבאתי את הדף היא טענה שאסור היה לי לכתוב עליו כי זה "עושה בלגן בכל הרשימות של התלמידות" יאללה כבר!!!!

Retama

New member
ביייוווטיפול גירלס...

אז, מה התכניות שלכם להיום? הספקתי כבר להיות בבי"ס ובבייביסיטר, ואחה"צ אני נוסעת עם אמא להוציא כסף על דברי אומנות
מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")? שומעת מוזיקה ומדברת באייסיקיו... מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ? אמנם באיחור, אבל אני הייתי לוקחת מקושקשת עם מלא בצל וגבינות

litaf1

New member
יום מצחיק היה היום....

עוד מעט שיעור נהיגה... אממ ויומהולדת לחברה אז אולי נעשה משו.. נראה.. וזהו נראלי. היה היום שיעור פיזיקה (קריימר המורה היחיד שלי שלא בארגון... מה שאומר שלומדים פיזיקה, גאד, אני חושבת שאם הוא היה אומר היום עוד פעם אחת- סופרפוזיציה הייתי זורקת עליו משהו...) אה יציאה טובה: קריימר: "מה אתם לא יודעים את הא"ב היווני??" עומר (אחי התאום): "זה ירד במיקוד..." XDD היה מצחיק היום !! ברגעים אלו שומעת מוזיקה : Your Fractured Life של אייר טראפיק.. ומתכוננת לשיעור... וסנדוויצ'!! דעעע (סתם כי אני שונאת מקושקשת...)

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifיום טוב לכולם:)

יום שלישי זה אחד הימים האהובים עליי בשבוע. :]]
אז, מה התכניות שלכם להיום
למדנו, הייתי בשוק (היה עלוב), שמו"צ עוד שעה +-, חוזרת ב9 ככה.
מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")
את האמת שחוץ מלהגיב על ההודעה, כלום.
מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ?
לא כל כך רלוונטי כבר, אבל בכל זאת- מקושקשת. (
)

dragonit12

New member
ערב טוב:)

בוקר טוב עולם מה שלום כולם?בסדר..אני חושבת... אז, מה התכניות שלכם להיום: אממ.. בדיקות דם=-אבל בסוף לא עשיתי כי אני חולה
עזריאלי עם אמא.היה בסדר...למרות שאני חולה.. מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")גם..אבל גם אוכלת את ארוחת הבוקר שלי
ומתכתבת עם חברה בקשר לפרוייקט שלנו:-S מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ?גבינצ
יום מעולה!

למעלה