שרשור יום שלישי (מה, כבר?
)

יום שלישייייייי ../images/Emo6.gif

אז, מה התכניות שלכם להיום? התחלתי לסדר את החדר, ובאמצע פשוט התלבשתי מהר ויצאתי עם ידידים שלי למרכז העיר.
חזרתי הביתה, והמשכתי לסדר את החדר.
[אני מסדרת כל מדף ומגירה שיש לי, גם כאלה שלא נגעתי בהם שנתיים והצטברו עליהם פשוט כל הדברים שיש לי [ויש לי הרבה]... וזה ארוך ומייגע.] מה אתם עושים ברגעים אלו ("קוראים את ההודעה הזאת...חהחה!")? הפסקת קפה ואינטרנט.
מה כדאי לי לאכול עכשיו לארוחת בוקר, מקושקשת או סנדוויץ' עם גבינצ? לא נראה לי שזה יעזור לך עכשיו, אבל מקושקשת.
אני שונאת גבינה...

m i c k e y 15

New member
"מסע בעקבות הלוחמים"!

היה קרבי ביותר!! XDD היה כל כך כיף ומעניין.. משבע וחצי בבוקר לא הייתי בבית יצאתי לטיול בגולן עם השכבה שלי וגם שכל י"ב מכל הארץ יצאו אליו בשבוע האחרון למסע שנקרא "מסע בעקבות לוחמים" שם אנחנו טיילנו באזורים בארץ בצפון איפה שלקחה מקום מלחמת יום כיפור וממש עמדנו וישבנו איפה שכל כך הרבה אנשים נהרגו ונלחמו על המדינה שלנו..לדעתי זה היה מאוד מרגש..ואפילו אביגדור קאהלני דיבר איתנו. זה שהציל המדינה שלנו וגרם לסורים להפסיד במלחמה הזאת. אז גם צילמתי תמונות כמובן עם חיילים וזה עניינים [היו מלא חתיכים XDD] אז למי שרוצה לראות ולהגיב אז בבקשה יש פה=>http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=mickey&album=324191 אמ אמ אתן יכולות להגיב גם פה למי שאין שואומי XD ואמ עשו לנו שם תרגיל כזה עם הטנקים וזה משו פחד XD צילמתי סירטון של זה וב"ה אני מעלה את זה ליוטוב
זה היה ממש מעניין כי סיפרו לנו על הצבא בזה איזה 20 דקות לפני התרגיל שעשו היו מלא דוכנים.. קיצר..חזרתי לפני כמה זמן XD יום עמוס

m i c k e y 15

New member
תיקון לינק

http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=mickey&album=324191 תדפדפווו גם אל תיחסו אל איך שיצאתי XD הייתה רוח וזה...

Black Jane

New member
:Oוואו, מיכל! רק עכשיו אני תופסת! :(

ששזה הטיול שגם אני הייתי אמורה לצאת אליו
... עליו דיברתי שרשמתי שנשארתי בבית כדי לעבוד על העבודת גמר בהסיטוריה כי אני באיחור וכו'
יכלנו להיפגש
רק עכשיו נפל לי האסימון
(מישהו יכול להרים אותו? חחח) אבל איזה יופי שנהנית! אצלנו יצאו מעט יחסית, אבל הם גם ממש נהנו.

m i c k e y 15

New member
וואלה?!

וואי איזה באסה...
היה נחמד להפגש.. חיפשתי שמה אנשים מוכרים..חח לא ממש מצאתי חח אולי יזהו אותי ואני לא אותם כי היו כבר כמה שאמרו שהם היו שם חח זה היה טיול משמעותי וכיפי

למעלה