סיכום שבועי

הו איזו ירידה ../images/Emo10.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: המסר האישי למרות ההדחה, היו לי כמה הברקות
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: אממ לא יודע, אף אחד לא שווה התייחסות רצינית. נגיד שפיירפלי כי אותו אני לפחות מכיר. סרט השבוע: עתיד להיות אליס בארץ הפלאות ספר השבוע: פו הדב המקורי.. התחלתי סוף סוף לקרוא קצת, הפעם הקטע הוא ספרי ילדים פילוסופיים שהמבוגרים אימצו. לא רע בכלל. שיר השבוע: Plug in baby- Muse, שריף הפתיחה שלו הוא מעבר לגאוני! תוכנית\סדרת השבוע: המשחקים בליגת האלופות נחשבים? ציטוט \ פתגם השבוע: "את עושה צחוק? כאן את צריכה לרוץ הכי מהר שאת יכולה רק בשביל להישאר במקום. בשביל להתקדם, את תצטרכי לרוץ במהירות של לפחות פי 2 מזה"- המלכה הלבנה מסבירה לאליס (אחרי שהן רצו יחד במהירות שיא ונשארו במקום) איך הדברים עובדים בארץ המראה. אתר השבוע: אחרי תפוז? הממ נפרגן ליוטיוב דבר טוב שקרה השבוע: טוב זה קרה הרגע אבל זה גם השבוע- יצאתי גיבור וקיבלתי מעמד של מלך ליום אחד אחרי שחבורה שלמה של אנשים בבית (המשפחה + חברים של אחותי) חיפשה אחרי הכרטיסים למופע של כמעט מלאכים, ורק לי עלה הרעיון שמישהו זרק אותם לפח, חיטטתי עמוק עמוק בפח ומצאתי אותם!
+ הפרו אבולושן סוף סוף עובד לי! קיטור השבוע: אין, היה יופי של שבוע, כמעט כל יום היה לי משהו לעשות משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ בעיקר שיהיה מעניין ושאני אצא הרבה מהבית ולא אתקע על המחשב תמונת השבוע: אחר:

NP16

New member
..

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: אוף לא היה ממש.. ההדחה של סנדרה במסר?
סורי נוי. המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: כנראה טינה מעונה 2,מן הסתם ! :p גם טינה השנייה סבבה סרט השבוע: שוב בן 17- סרט אדיר! ספר השבוע: שיר השבוע: טלפון :O תוכנית\סדרת השבוע: אמריקן איידול,הטופ מודל ציטוט \ פתגם השבוע: אתר השבוע: תמיד תפוז! דבר טוב שקרה השבוע: ההדחה באמריקן איידול, יציאה אתמול קיטור השבוע: לא היה פרק
נמאס לעבוד משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הפרק כברר!!#^ תמונת השבוע: אחר:

yarden777

New member
חחח סוף סוף בTOP 10 ../images/Emo13.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: פרק 1 של הישרדות 20!!! היה מדהים
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: מה זאת אומרת?
סרט השבוע: אחים - מומלץ!!, שאטר איילנד - סביר ספר השבוע: לא קראתי שיר השבוע: TIK TOK תוכנית\סדרת השבוע: מה אתם הייתם עושים/90210/טלנובלה בע"מ/סופר נני/אקסרים מייקאובר הום אדישן/עספור ציטוט \ פתגם השבוע: LESS IS MORE אתר השבוע: תפוז
/פייסבוק דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים לתקופה קצרה.. קיטור השבוע: לא הלכתי למסיבה בחמישי, כואב הראש כבר כמה ימים משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תגבורים בבי"ס, עוד פרקים של עונה 20, השלמה של הרבה סדרות ולראות סרטים

אורישקי

New member
נמאס לי לקטר על החטיבע!!!!

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע:המסר האישי! המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם:שתי הטינות
וגם ראיין היה סבבה סרט השבוע:לא יודע ספר השבוע:מסביב לעולם ב80 יום שיר השבוע:Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes תוכנית\\סדרת השבוע:סופר נני ציטוט \\ פתגם השבוע:אהבתי את המשפט שאמרתי "למה המורה שרה אומרת "אתם לא רואים אותי?אני כזו קטנה?" כשהיא שוקלת כמו היפופוטם" אתר השבוע:תפוז דבר טוב שקרה השבוע:היציאה לחופש למרות ש....אני ממש מתחיל להתחבר לכיתה שלי
קיטור השבוע:חטיבע כמובן.מיותר מיותר מיותר
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לא ממש מצפה לזה אבל ההרשמה לחטיבה תמונת השבוע:אין לי אחר:אמרתי כבר שהמעבר הזה מיותר?

"אפונה וגזר ישבו במקרר"

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: המסר האישי
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: ריאן (6), ניקול (7), טינה (12), ג'סיקה (14), מישל (17), מריסה (19) סרט השבוע:
ספר השבוע: סיימתי את "חצי הוכחה" של אורי לברון, אחלה ספר
שיר השבוע: למי נפרגן השבוע? כל מיני שירים מ-GLEE
תוכנית\\סדרת השבוע: אמריקן איידול, ויל וגרייס, מכושפות, מגרש ביתי ציטוט \\ פתגם השבוע: "אנחנו מוציאים ויזה לסין כי כנראה נעבור לשם" "מה?!?! אתם עוברים לסין?!"
ועוד כל מיני יציאות שקשורות לאפונה, שעועית, גזר ושאר ירקות
אתר השבוע: תפוז דבר טוב שקרה השבוע: שאפרט? קיטור השבוע: נקיונות
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להמשיך עם הנקיונות, וכמובן-
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם

למה חופשת פסח עוד לא פה? ../images/Emo10.gif ../images/Emo233.gif

הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתי השבוע: קלי גולדסמית'
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתי: מודחי אולסטארס נחשבים? אם כן, אז טינה. אם לא, אז מאריסה. סרט השבוע: "הנבחר" ספר השבוע: אני צריך לבחור בין ההרפתקאות של שרלוק הולמס? כי אני קורא את כולן בספר אחד. סידרת השבוע: הישרדות ציטוט השבוע: אני: "וואט דה פאק???" אמא: "מי לימד אותך לדבר ככ... סעמק!!!" אתר השבוע: יוטיוב דבר טוב שקרה השבוע: הגיע משחק חדש קיטור השבוע: יש לי עוד ארבעה ימי לימודים מלאים עד חופשת פסח
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: בוחן, משחק נוסף, וסוף סוף החופשה המיוחלת של 11-12 ימים!!!

naama59

New member
לא הייתי פה הרבה זמן

לא שודר פרק השבוע, נכון? הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: כלום.. לא ממש היה. אני צריכה להשלים קצת מעונה 20 כי פספסתי קצת. המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: סרט השבוע: אליס - בעיקרון נהנתי ממנו אבל לא התלהבתי ממש. ציפיתי למשהו אחר. ספר השבוע:
אין זמן שיר השבוע: The Who - Behind Blue Eyes והביצוע של קוק בתוכנית תוצאות של איידול היה מעולה. תוכנית\סדרת השבוע: האוס, כרגיל
די נגמרו לי הפרקים אז עוברים לסדרות אחרות עכשיו
ציטוט \ פתגם השבוע: לא ממש זוכרת, כרגיל.. אתר השבוע: נגיד שהפייסבוק דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד קיטור השבוע: מבחנים זה דבר מיותר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש.. כמובן תמונת השבוע: אין לי כוח לצרף, עמכם הסליחה
אחר:

IפסטרמהI

New member
מסכמת שבוע נפלא D:

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: נו אין המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: ואו. בשעות האלה המוח שלי לא מצליח לחשוב אפילו על מודח ראשון אחד שהיה בתולדות הישרדות, אפילו בעונות שראיתי. אל תדאגו, זה עוד יחזור אליי סרט השבוע: אליס בארץ הפלאות-סרט מעוולה
וממש ממש מצחיק
ספר השבוע:
שיר השבוע: שיר פרידה-שלמה ארצי תוכנית\סדרת השבוע: שולחן לחמישה ציטוט \ פתגם השבוע: אני לא מצליחה לחשוב על כלום כרגע אתר השבוע: פייסבוק
דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת, והיה ממש ממש כיף D: הלכתי לים ואפילו השתזפתי P: וגם היום הלכתי לסינמה סיטי החדש שפתחו בראשון לציון וזה ממש ממש נחמד D: קיטור השבוע: לא נראה לי שיש לי על מה לקטר השבוע XD משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהחופש יהיה טוב תמונת השבוע: עדיין אין אחר: משקפי תלת מימד בסינמה סיטי זה דבר כל כך מגניייב D:

IפסטרמהI

New member
ממש ממש ממש עמוס

אבל זה שווה את זה XD ואי אפשר לקנות שם כרטיסים פשוט כי לא נשארים מקומות אם קונים שם, אז צריך להזמין באינטרנט.

Double U

New member
עונה!+../images/Emo58.gif(שהוא יותר ציפייה)

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: התוכנית רדיו של רוב ססטרינו המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: טינה (8), טינה (12) סרט השבוע: שאטר איילנד
ספר השבוע: - שיר השבוע: if we ever meet again - נחרש בגלגל"צ תוכנית\סדרת השבוע: סמולוויל, אבודים ציטוט \ פתגם השבוע: "ברגע שאני מקבל נשק אני מתחיל לרסס כפרים ערביים". "בקיצור, ג'ובניק בקרייה". אתר השבוע: תפוז דבר טוב שקרה השבוע: מתחילים לתת לי יותר אחריות בתפקיד קיטור השבוע: שלא היה פרק...אפילו לקט לא היה!!! (יחד עם זאת, נקווה שלא יהיה) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שראסל יקח את השליטה במשחק!

or19951

New member
מסכמ"ש../images/Emo58.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: אפריקה המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: טינה (8), ג'סיקה (14), פיירפלי (16), מאריסה (19) ושוגר (20) סרט השבוע: שונאת את הולנטיין, היחיד שראיתי ספר השבוע: פרסי ג'קסון 3 שיר השבוע: מכה אפורה - מוניקה סקס תוכנית\סדרת השבוע: מופע שנות ה70 ציטוט \ פתגם השבוע: -- אתר השבוע: תפוז דבר טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש, האח הידד קיטור השבוע: בוטלו לנו יותר מדי דברים! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קורס העשרה 2010 תמונת השבוע: --- אחר: --- הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

wesam10

New member
עונה ../images/Emo13.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: פרק עם הדחה כפולה איי ייא ייאי
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: שוגר (20) ומריסה (19) סרט השבוע: שאטר איילנד ועליסה בארץ הפלאות, עוד לא ראיתי אותם אבל אני מתכנן להוריד אחד ואחד לראות בקולנוע, המלצות?
ספר השבוע:
שיר השבוע:|סדגש מיי פיינגולד - שאריות של החיים Rihanna - Russian Roulette (הפרסומת של אורנג' הזכירה לי אותו וחרשתי עליו יותר ממקודם
) תוכנית\סדרת השבוע: GLEE (איים באק!) ציטוט \ פתגם השבוע: ''אם אנשים יכלו לקרוא את המחשבות שלי, הייתי כבר מת מזמן.. אתר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: לא העיפו אותי מבית ספר בגלל הטיול שלא הלכתי אליו
קיטור השבוע: ''ומה אתם!!!............הייתם עושים??!!'' ''''זה מאוד מרגיז
'' משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ניתן לגורל לשחק
תמונת השבוע:
אחר: היריבות בין מגה לשופרסל מגיעה לרמה חדשה של טמטום, משעשע
http://www.megabool.co.il/ZolYoter/

למעלה