התפקדות חודש דצמבר!

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif מתפקדות

שם: דריה
מקום מגורים: בת-ים
דרך תקשור: מסן--- [email protected] (זה גם מאייל)
הדבר הכי טוב שקרב בחודש נובמבר: בוחן בהבעה- 100,בוחן בהבעה- 80, מבחן בהבעה- 95, מבחן בערבית- 94, בוחן באנגלית- 84.
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר: מבחו במתמטיקה- 80, בוחן בהבעה- 70 ומבחן באנגלית- 52
למה אני מחכה בחודש דצמבר: טיול שנתי יומולדת 2 לאח שלי ליראות מי מנצח באח הגדול?
מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה: אני לא מצליחה לחשוב על משהו
שירים שעשו לי את החודש: הרבה שירים של מקפליי אין לי כוח ליכתוב
the end - SP
מסר לאומה: -------- התמונה מהמלון באילת
היא לא משו אבל...
אהה... והמצלמה משמינה אותי

avivoOsh2

New member
מתפקדת../images/Emo22.gif

שם: אביב גיל: 14 וחצי מקום מגורים: חוף הכרמל^^ דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected] ותודיעו לפני שאתם מוסיפים. הדבר הכי טוב שקרה בחודש נובמבר: קיבלתי 95 בפיזיקה. חעח סתם. היה אחלה חודש, באמת<: הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר: כלמיני. למה אני מחכה בחודש דצמבר: יומולדת לחברה קרובה, לחדש קשרים עם אנשים מסוימים שלא ראיתי פול זמן:) מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה: למיייי אכפת זורמים עם זה:) שירים שעשו לי את החודש: !Wake Me Up Before You Go-Go - Wham חחח איזה כאפות אני
וזה גם השעון מעורר שלי. Everything's Magic - Angels & Airwaves Angels On The Moon - Thriving Ivory ועוד הרבה^^" מסר לאומה: אנורקסי זה לא סקסייייייייייייייייייייי (H)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifבחיים לא הייתי מאמינה שאת בת 14.5

חחח זה פשוט, לא אמין!^^" Wake Me Up Before You Go-Go - Wham
דרך טובה אבל לקום בבוקר ואנורקסי זה כן סקסי

avivoOsh2

New member
חח מזתומרת לא אמין?../images/Emo6.gif

:O חח ואני מרגישה מפגרת שאני שומעת ת'שיר הזה בכלל ><

ZivMusic

New member
../images/Emo182.gifמתפקדת

שם:זיו גיל:14 וחצי >< מקום מגורים: חוף כרמל{: דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסנ : [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש נובמבר:לאזוכרת OO הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר: נכשלים בכלמיני מבחנים >: למה אני מחכה בחודש דצמבר: הווו הרבהD: חמישי-שישי-שבת בדרום, כמו כל שנה . יומולדת לאחשלי - 4 :) חנוכה זה החודש ? O: כניראה מחשב חדש!@$@#@ מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה: שפגט. חוח שירים שעשו לי את החודש:לאזוכרת כבר XD מסר לאומה:בנתיים שאני חושבת על המסר שלי אני קולטת בצד פרסומת שכתוב בה כלמיני דברים: "הביצים שלך" "ציצים בכושר" "הנרתיק ואני" "שלשול במזרח" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מפגר. ~פרשתי~

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכן זיוקלה,

חנוכה זה בדצמבר
נאמ.גם אני ראיתי את הפרסומת הזו XD היא פוקדת גם את ישרא בלוג כבר מלפני שבוע

yaelsee

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: יעל [יעלסי]
מקום מגורים:פרדסיה
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'):[email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש נובמבר:לא זוכרת. אבל היה לי נחמד בבצפר עם אנשים וכאלה
.
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר:הממ... אני חולה כבר שבוע. נחשב?
למה אני מחכה בחודש דצמבר:Twilight
אז מה אם כבר ראיתי אותו? אני מוכנה לראות אותו 1000000 פעמים ברצף ולא ימאס לי
מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה:להפסיק להיכשל במת'
שירים שעשו לי את החודש:הרבה מק, סימפל, אוונג'ד ואפוקליפטיקה
מסר לאומה:להיות חולים זה לא נחמד. ותבואו מחר לסימפל!

קורל83

New member
התפקדות...

שם: קורל גיל:16 מקום מגורים:ראשון לציון דרך תקשור {מסן,פייסבוק וכו'): מסנגר:[email protected] (למרות שכבר שמתי אותו XD ) אייסיקיו:431444906 פייסבוק:koral mishaan הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש נובמר:יום הולדת שלי... הדבר הכי גרוע שקרה לי בחודש נובמבר:אממ לא היה שוב דבר רע היה חושב נחמדיישן ביותר :) למה אני מכחה בחודש דצמבר:אממ לכלום... שירים שעשו לי את החודש:שירים של מקפלי XD ושל sum 41 מסר לאומה: אממ....אל תשנא את עצמך יש הרבה שעושים את זה בשבילך..... XD

DoLi it is Me

New member
|גלבוס|oh!Mama../images/Emo41.gif../images/Emo215.gif

אוקי,עוד חמש דקות האח הגדול...*חייבת להיזדרז*.. שם:דוורית :]. גיל:15 וכמה חודשים..קטנה,קטנה אבל גדולה מהחייםXD. מקום מגורים:איפשהו במרכז. דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסן[email protected] בקשר לפייסבוק..האמ.. בקשו במסן
. הדבר הכי טוב שקרה בחודש נובמבר:הרבה דברי םקרו...לא זוכרת בדיו ק מה ..אוה רדיו אקטיב הגיע! הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר:כל הקטע שקרה בהודו ומבחןנים!!! למה אני מחכה בחודש דצמבר:יומולדת של אחשלי[לאיודעת למה],וחנוכה.. מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה:חח לא יודעת לי היא כבר התחילה.. שירים שעשו לי את החודש:אוהוו יש הרבההה.. מסר לאומה:קרמבו,פופקורן,מילקשייק,בייגלה וצ'יפס זה טעיייםםם!!! האח הגדול,האח הגדול.... לאוןןן
כן,לפעמים אני יכולה להיות פתטית
. אז נראה ואתכם מחר ?
...[אם תראו מישהי 1.74 והמון תלתלים ..זא תאני XD ].

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מתפקדת ביצ'ס ../images/Emo195.gif

שם:מיכל,מייקי מה שבא לכן
מקום מגורים: יהוד ><"
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסן: [email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש נובמבר: חודש לי ולחבר שלי XD רק פעם אחת סיימנו ב-2 וחצי חח קיבלתי 96 באנגלית D: הרבה הרבה צחוקים DD:
הדבר הכי גרוע שקרה בחודש נובמבר: נכשלתי בהסטוריה ><"
למה אני מחכה בחודש דצמבר: לא יודעת...חח
מה אני עוד חייבת לעשות לפני שתיגמר השנה: לא חשבתי על זה.. אבל יש מלא דברים שאני רוצה לעשות
שירים שעשו לי את החודש: וואי אם אני אתחיל זה ימלא את הכל וזאת תהיה חפירה רציינית אז נכתוב שיר אחד: Ne Yo - so u can cry
מסר לאומה: אל תשתנו בשביל אף אחד... love ya

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif תמונה יפה D:

המייתי אמורהל היות היום בעיר שלך..אב להחלטתי לא להיתעלל באימא ולחסוך לה עוד 100 שקל חח.. את באה מחר
?[איזה חופרת אני בנושא הזה היום XD].

למעלה