News Roundup!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכי הם פשוט לא משהו

מאז שהוא ודאגי התחילו להגדיל את כל הקעקועים שלהם ולהגזים עם כל הקטע הקעקןעים איבדו פרופורציה והפכו לאובססיה,והם לא נעשים בטוב טעם וזה מרגיש שהם סתם ילדים מתלהבים שרוצים עור מקושקש.חב,ממש אהבתי את הקעקועים שלהם לפני כל ההגדלות.הם היו גדולים אבל בטוב טעם,בניגוד לעכשיו שלא יודעים מה מתחיל איפה ומה נגמר מתי.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif לא נכון, לדעתי דווקא הקעקועים שלהם יפים,

מיוחדים ומעניינים. הקטע שהם מסתירים אותם הם בגלל שהם מקוריים. הקעקוע של דני ברגל מקורי, והוא התעקש במשך הרבה מאוד זמן להסתיר אותו - הוא ממש יפה! הקעקוע שיש לו בעורף גם ממה שהצלחתי לקלוט ממש מהמם לדעתי ומקורי גם כן וכלן הוא מסתיר אותו. והקעקוע הנ"ל פשוט לא מתאים להיחשף כי הוא מתחת לקו המכנס, הדרך היחידה בה הוא יראה אותו זה אם הוא יהיה בתחתונים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמאוד אהבתי את הקעקועים שהיו להם לפני

כמו הקעקוע של דאגי לפני שהוא הוסיף את כל ההמשך בזמן האחרון והפך את הקעקוע בכתף לשרוול,כמו פה -http://www.lovesceneonline.com/celebritygossip/dougie-in-rehab-stint-over-frankie-split/ של דני ברגל יפה,אבל כשהוא התחיל להגזים ועשה שרוול ביד,זה פשוט לא נראה טוב אני לא חושבת שזה מחמיא להם,אני חושבת שזה חסר פרופורציה וללא טעם טוב. הגודל,העובדה שזה שרוול,כל הצורים האלו,שגם אם הם יפים,אני מתקשה למצוא בהם חן בגלל שהם כולם ביחד וזה יוצר מראה מבולגן בעין ולא אסטתי במשפט אחד-Not My Cup Of Tea.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifנורא אהבתי את דני הצנוע

בלי כל הקעקועים המיותרים האלה...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני חייבת להסכים עם זה

שהם קצת איבדו פרופורציות וזה הפך פשוט לשוונג מתמשך, ה(כמעט) חצי שרוול שהיה לדאגי פעם באמת היה הדבר הכי מושלם בעולם, כל כך חבל שהוא פשוט הרס אותו - לדעתי כמובן כנ''ל לדני, לדעתי השרוול שלו ממש מיותר ><" כל השאר לא באמת מפריע לי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוי למה.. למה

עליי לראות את תמונות אלה.... :( חחח הגוף של דני is hot!!!!!!

Lex 1

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

סקסי מאדרפאקאאאא

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהולם אותו להיות בלי חולצה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

Lex 1

New member
../images/Emo251.gifתמונות מההופעה בוומבלי-אחורי הקלעים

מהממיייי

Lex 1

New member
../images/Emo251.gif../images/Emo251.gif../images/Emo251.gif../images/Emo251.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

באמת סוף סוף. אני כבר אמרתי את המסקנה שלי-הארי הוא החתיך של הלהקה!לכל השאר יש תקופות,אבל הארי תמיד נראה טוב!

למעלה