הסיכום השבועי לסופ"ש

אני עונה..שבוע מ-י-ו-ח-ד../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אז איך עבר השבוע? סבבה, שבוע ממש ממש טוב! יש רגע/רגעים זכורים במיוחד? כן.. שהצעתי למי שאני אוהבת (אנחנו לא חברים) שנצא בסילבסטר יחד.. והוא הסכים..
בגלל זה השבוע שלי ממש מיוחד.. מה הוא שיר השבוע שלכם של הגיים בויז? ה-ז-ד-מ-נ-ו-ת ש-נ-י-ה
שיר שעשה לכם את זה במיוחד השבוע..? אשמור את ליבי.. מה הוא שיר השבוע שלכם של בכללי? אין ממש.. הכל מהכל, גיים בויז מה הוא השיר שהכי עשה לכם את זה השבוע עברי,לועזי..? אממ.. נרא'לי How can i live without you של Lehene Remans תמונת השבוע שלכם(צרפו אותה להודעה)? נמחקה לי
של מי שאני אוהבת פגשתם את שירי הגיים בויז השבוע|(אתם מוזמנים לספר איך כיצד ומדוע) ממש לא.. אבל אני עומדת אולי לפגוש את שרונו'ש המאמייייייי כי ידיד שלי אז אחותו.. אז יש לה חברה והוא בן דוד שלה

rotemv0

New member
../images/Emo23.gifוואי איזה כיף לךךךך

וואי מאמי כיף לך!! תמסרי להם נשיקות חמות חמות!!!!

עונהההההה

הסיכום השבועי אז איך עבר השבוע יש רגע/רגעים זכורים במיוחד השבוע עבר סבבה!!!מהר... מה הוא שיר השבוע שלכם של הגיים בויז שיר שעשה לכם את זה במיוחד השבוע.. אשמור את ליבי והזדמנות שנייה. מה הוא שיר השבוע שלכם של בכללי הזדמנות שנייה מה הוא השיר שהכי עשה לכם את זה השבוע עברי,לועזי.. אני ואת... תמונת השבוע שלכם(צרפו אותה להודעה) פגשתם את שירי הגיים בויז השבוע|(אתם מוזמנים לספר איך כיצד ומדוע) לא פגשתי...

rotemv0

New member
תגידי..

פגשת אותם כבר?! ומתי יהיה קליפ להזדמנות שנייה?

שלום אני חדשה ועונההה

אז איך עבר השבוע
השבוע הזה עבר ממש מהר יש רגע/רגעים זכורים במיוחד
אמממ שבערוץ 24 אשמור את ליבי הגיע מקום ראשון בתוכנית המבוקשים אני וחברה שלי התחלנו לקפץ משמחה ולשיר חח...מה הוא שיר השבוע שלכם של הגיים בויז
א=ש=מ=ו=ר א=ת ל=י=ב=י
מה הוא שיר השבוע שלכם של בכללי
אשמור את ליבי הוא פשוט מהמםםםפגשתם את שירי הגיים בויז השבוע
כן את כולם אחד אחרי השני!! תמונה מצורפת!

עונה../images/Emo9.gif

אז איך עבר השבוע?מושלם ובעיקר מהר
יש רגע/רגעים זכורים במיוחד?אהמממממ כן, שהבויז בהיו ביס חנוכה
מה הוא שיר השבוע שלכם של הגיים בויז?אשמור את ליבי כמובן
שיר שעשה לכם את זה במיוחד השבוע?"רק אל תגיד לי" של מאיה
מה הוא שיר השבוע שלכם של בכללי?כנ"ל
מה הוא השיר שהכי עשה לכם את זה השבוע עברי,לועזי.. (לא של שירי)?כנ"ל חח תמונת השבוע שלכם?אין לי תמונה מיוחדת
פגשתם את שירי הגיים בויז השבוע?אתם מוזמנים לספר איך כיצד ומדוע?לא הבנתי ת'שאלה

יאיייייייייי איזה כיף לךךךךך../images/Emo99.gif

גמאניי רוצההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה