שרשור מפגש חנוכה

Noa L black

New member
אממ, לא בטוח באה...

קודם כל. עצובי >: כי ריאל הפסידו בסופרקלאסיקו שחיכיתי לו כ"כ הרבה וריאל היא הקבוצה שבתוך הנשמה שלי ♥ דבר שני, אני לא יודעת אם אני באה כיכיכי...אני לא פגשתי פה אפחד ואני פוחדת ש..לאדעת לא יצא טוב אומשו ואני אתבאס ואני יתבייש ( כרגיל X: ) ולבסוף אני מטורפת כשמכירים אותי קצת, אז אל תיבהלו אם אני אבואXD ואחרי חפירה ארוכה זו~ שם: נועה גיל: 14 ו...XD מיקום בארץ: מרכז דרך תיקשור [מסן, טוויטר, פייסבוק..]: noaco96 בטוויטר. או~ [email protected] במסן~ עדיף מסן כי אני ממש לא יודעת לתפעל את הטוויטר ><" אבל תוסיפו בכ"ז תמונה: אם תהיתן, לא אני לא מצטלמת ככה מול המראה XDD" זה פשוט היה יום ממש מחורפן עם חברה וזו התמונה הנורמלית היחידה שהייתה שם^^ אה וגם לא רואים בה את הגשר המקסים שלי, אז בכלל טוב.

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifזה שאת לא מכירה אפאחת זאת לא סיבה

לא לבוא למפגש, להפך.. בואי כדי להכיר! וכולן המפגש הראשון היה מביך, אבל לומדים להיפתח ולהכיר את הבנות ולא רק לקרוא את התגובות שלהן

Adimenzer

New member
../images/Emo45.gifוחוץ מזה גם אני חדשה

וגם אני לא מכירה כאן עדיין אף אחד באופן אישי (רק דרך הפורום, הטוויטר והפייסבוק).... אבל עדיין אני בטוחה שיהיה ממש כיף! ואני חושבת שכולן כאן מטורפות לפחות קצת... זה לא מיוחד XD

Stavit121

New member
יאו ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הרבה בנות באות מלאללאלא מעריצות של מקפלי !! בסוף ניגבור על הביבר !!חחחחח XD MCFLYMCFLY | לב|

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתבואי! :)

אין לך מה לפספס.
גם אני במפגש הראשון שלי לא הכרתי אפאחת, אבל באמת שיש פה ילדות מדהימות ושמאוד קל להשתלב ולהרגיש בנוח לידן.
חוץ מזה המלצה שלי תביאי איתך מישהי, כדי שתרגישי יותר בנוח. ^^ וגם אם לא, אל תדאגי, אנחנו לא נושכות.
אבל באמת שזה כיף, ויש פה אחלה בנות, ואת תשתלבי ממש מהר.
*למרות שאת אוהדת ריאל
סתםסתם.
*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת אדם רע! XDDD

אבל הייתן חמודות אלי למרות הכל.XDDD

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifאני זוכרת..

אני זוכרת גם איך יובל הסתובבה איתי כל המפגש ובסוף קראה לי גם 'הנעלמת'.. או משהו כזה

../images/Emo204.gifבואי, יהיה כיף D:

ויהיה מגניב לפגוש מישי מפורום 414.
וחוצמזה, אנחנו לגמרי מופרעות ומטורפות בעצמנו, אז יהיה בסדר. ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא בטוח בכלל!

אבל אני שומרת על כל האופציות פתוחות
שם:סבתא אההההההההההההה!.סתם,אני רותם ימעבולות
מיקום בארץ:מודיעין
דרך תקשור:פייסבוק-Rotem Perertz
תמונה:
אין לי פוסטרים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת באה.../images/Emo11.gif

בשבילי?
*פאפי פייס*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני אשתדל

אני צריכה חברה גם שתבוא איתי. אני רוצה גם ללכת לH&M כי אולי יש שם דברים שאני ארצה.(ולא,לא של שלומיצי)אני צריכה מעיל טרנצ' שחור וגרביונים!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוווווח !

אז תנג'סי עכשיו לכל החברות שלך עד שאחת תסכים לבואXD

../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

מעיל טרנצ' שחור וגרביונים! (אוקי, מעיל טרנצ' שחור יש לי. אני רק צריכה גרביונים. XD)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifווווואיי!

חברה שלי הביאה לי לפני כמה ימים את התמונה של מקפליי שראש 1 שמו לך בעיתון... והיא כזה - זה יכול להיות מגניב כי קוראים לה עדי... ואני כזה קוראת את מה שכתבת ופתאום אני רואה: ההורים שלי עשו לי הפתעה ולקחו אותי להופעה של מקפליי בלונדון, ואני כולי אעאעאעאעאע זאת עדי מהפורום!. אני יודעת מי זאת! חחחח וואי זה היה כל כך מצחיק XD

למעלה