ו-

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifיש באשקלון את קן עתיקות ואת אפרידור

ניקו בפארידור
וגם ירדן יוצאת XD ואני יוצאת כי אני רוצה לפגוש אנשים - שאת ביניהם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוו איזה חמודה את ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo207.gif פליזפליזפליז עזרו לי

נרשמתי לסופר סיטי והורדתי את כל השירים של מקפליי .. ואז הם נמחקו לי כי עשיתי משהו טיפשי מאוד
והתמכרתי לשירים , פליז בבקשה מישהי יכולה לשלוח לי אותם .. פליזפליזפליזפליז אני הודה לה כל חיי פליז :)

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo239.gif

תקשיבו, יש בטוויטר ילדה אחת מישראל שעושה לדאגי סרטון ליומולדת... והיא ביקשה מהמעריצות להכין שלט כזה שכתוב עליו Happy Birthday Dougie ולהצטלם איתו, ואז לשלוח לה והיא תכניס לסרטון... הבעיה היא שהיא השיגה רק 8 תמונות... אתם יכולות בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה לעשות את זה? ואם כן אתן יכולות לשלוח לי את הקישור לתמונות ואני אשלח לה... בבקשה!!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifרצוי כמה שיותר מהר...

כי יש רק עוד 10 ימים ליומולדת שלו

אני עושה שלט ויצלם את כל מי שאני מכירה ../images/Emo6.gif

את יכולה להביא לי את המייל שלך XD?

Noa L black

New member
אומיגאד אם זה יגיע אליו זה יהיה כ"כ מגניב,

אממ, אני וחברה שלי רוצות אבל ישמצב שנוכל לצלם רק ממש קרוב לסופשבוע (כאילו, הבא XD) אז יש דד-ליין כלשהו?, כי אם אני אצטלם אני ממש אתבאס אם היא לא תכניס אותי לסרטון.. ולאן לשלוח את התמונות?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי זאת לא אני עושה

את הסרטון, אז אני לא יודעת להגיד לך אם יש דד ליין. אבל אני חושבת שאין. אז אם תוכלי להכין ולהצטלם זה יהיה מעולה, כל עוד תשלחי את זה לפני היומולדת שלו. ואת יכולה לשלוח את זה למייל שלי: [email protected]

למעלה