התפקדות חודש דצמבר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתפקדת! :)

שם: קרן
תאריך לידה: 4.11.1995
מיקום בארץ: נחשונים.
עליתי לכיתה: י'.
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק - keren amir טוויטר - Keren4562
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: היה הרבה,נובמבר הוא חודש מושלם
יומולדת!
מתנות שוות במיוחד שקיבלתי ליומולדת!
(סטייל מצעים של בארסה.
, פוסטר של מסי
וכו')
הפאקינג.סופר.קלאסיקו.המושלם.והמדהים.שבארסה.ניצחו.5-0.
שמו"צ
טיול קיבוץ. :)
ציונים טובים.
(וגם שיחות הורים שהלכו מעולה.
)
דני והארי כפרעלייהם
וגם דבי ומייק
הסופר סיטי שסוףסוף יצא
האלבום החדש של מק'. הוא מושלם, ואני מאוהבת
משהו רע שקרה בחודש נובמבר: שהוא נגמר
עוד הפעם - נובמבר הוא חודש מושלם
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: מפפפפגש !
ללכת סוףסוף לניר (ידיד מהמדצופי) ולפגוש גם את רות
חופפפפפש
עבודה
סמינר בשמו"צ.
(למרות שזה אזורי, ואני לא מכירה הרבה מהאזור
) וזהו נראלי.
שיר החודש: November Rain.
(זה פשוט ה-שיר!
) I need a woman , I'll be your man , Take me there , iF U C Kate
נוו טוב, וכל האלבום המדהים הזה. *~*
תמונת החודש: ג'פרן.
אני עדיין לא מאמינה שהוא אשכרה עשה גול לקסיאס! מושלמי שכמותו
מסר לאומה: תנו חיוך - הכל לטובה.

Noa L black

New member
התמונה. !?!?@#$%^&* O:

למען הפרוטוקול- אני לאאא שונאת את ברסה. אני פשוט מאוהבת בריאל 3:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאז את לא ממש שונאת את

ג'פרן (
) על הגול שהוא עשה? XD

Noa L black

New member
אני ממש לא שונאת אף אחד

(פויול ! ♥) אני פשוט יותר אוהבת את ריאל 3: מתי לעזאזל הצטלמת עם ג'פרן ואיך?OO: למה לא מספרים לי דברים כאלוXDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבספטמבר. ../images/Emo9.gif

ראיתי את פויולי, צ'אבי, ג'פרן ופפ (המאמן)
טסתי לברצלונה אחרי שעות של שיכנועים ודיל זול.
לא הייתי במשחק, אבל במקרה יצא שהמלון שלי (שהיה מחוץ לעיר) היה 5 דק' הליכה מהמגרש אימונים של בארסה.
אז ביום האחרון עמדתי פשוט כל היום שם, וראיתי את צ'אבי 3 פעמים, ג'פרן פעמיים, פויול (אבל פויול לא עצר.
) וגם את פפ שעשה לי שלום.XD והייתי רואה עוד שחקנים, כי הם התחילו להגיע לאימון ערב שלהם אבל אני הייתי צריכה ללכת לאוטובוס טיפשי שיקח אותנו לשדה תעופה.
וזה המתי והאיך. ^-^ וטכנית סיפרתי בפורום שזה קרה, פשוט לא היית אז נראלי.
וזאת התמונה עם צ'אבי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבואי למפגש ואני אסכים לך. ../images/Emo3.gif

חחח סתם

Bleed for Me

New member
Still here but not for long...../images/Emo9.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:21 מיקום בארץ:ר"ג עליתי לכיתה:כבר מזמן לא.. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסרים משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:סיימתי עבודה מועדפת! משהו רע שקרה בחודש נובמבר:פתאום נפל לי האסימון שסיימתי עבודה מועדפת והטיסה קרובה..חחחח (לא שזה רע פשוט קצת שוק) למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:שיגמר כבר! יאללה ינואר!!! שיר החודש:האלבומים של שריל קול,ריאן סטאר,קריס אלן וכמובן החדש של מקפליי עברו אצלי חרישות החודש תמונת החודש:
מסר לאומה:חג שמח :)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מתפקדת :)

שם: שני :)
תאריך לידה: 15 למאי
מיקום בארץ: ראשון לציון
עליתי לכיתה: ח'
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: חנוכה,חופש,סופר קלאסיקו
,שופינגגג,סופגנייות,בר מצוות,ימי הולדת!
משהו רע שקרה בחודש נובמבר: שהשריפה הנוראית הזו כבר תעבור! :( , ירי כמה רחובות אחריי הבית שלי..
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: בר מצווה של ידיד שלי :)
שיר החודש: November Rain (אעלק גשם בנובמבר .. טיפה לא ירדה!חח) Theory Of A Deadman - Santa Monica Pink Floyd - Wish You Were Here
תמונת החודש: פירמטו את המחשב ..
מסר לאומה: אל תחלום על מה שאתה רוצה לעשות, תתעורר ותעשה את זה. :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמתפקדת

תפוז המטומטם הזה! כבתבתי את הכול כבר והוא מחק לי את זה! ואז לא היה לי כוח לכתוב מחדש... שם: עדי תאריך לידה: 23/1/1995 גיל: 15 - עוד פחות מחודשיים 16 D: מיקום בארץ:מסדה - חור נידח באזור טבריה אני בכיתה: י' (בטיחים שליטה!) דרך ליצירת קשר: פייסבוק: Adi Menzer - הוסיפו בהמוניכם! (אבל תגידו לי כי אני לא מאשרת את מי שאני לא מכירה) מסן: [email protected] טוויטר (אהבת חיי הנצחית
): Gryffindor_11 משהו טוב בקרה בחודש נובמבר: יומולדת לדאגלס, יומולדת לקייזרול, יומולדת למורקיס, הארי פוטר ואוצרות המוות, יותר ממאתיים אנשים התחילו לעקוב אחריים בטוויטר! (דיוק: 263!) ויש לי אותו פחות מחודש! משהו רע שקרה בחודש נובמבר: כנראה הרבה דברים שאני פשוט לא זוכרת... יש לי נטייה לשכוח דברים רעים... למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: מפגש!!! פעם ראשונה שמרשים לי ללכת! מלא דברים... יש לי נטייה לשכוח אותם >< שיר החודש: Mark Wills - Don't Laugh At Me - תשמעו את השיר בזמן שאתן קוראות את המילים! כמעט בכיתי! (אני יותר מדי רגשנית) תמונת החודש: קושקושון *-* מסר לאומה: ג'ינסים זה רע. מכנסיים זה רע. חצאיות זה טוב!

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

קרדיט לרותם
קוראים לי: אלמוג \ רייבן \ ריי \ מוגי הקיפו את הנכון
יצאתי לאוויר העולם: 30.1.92
ותק: עוד פחות מחודשיים 19
מוצא גיאוגרפי: הוד השרון
דרגה: טוראית
קומיוניקציה: מסן- [email protected] טוויטר- LittleRay175 פייסבוק- Almog Mazor
חצי הכוס המלאה: שבוע גימאלים 2 דיסקים חדשים, של לי דיוויז ומקפליי
חצי הכוס הריקה: שהייתי צריכה להראות כמו מסוממת ><" השריפה האיומה הזאת OO
שאיפות עתידיות: שמירה ארורה לפני מפגש גדול
מתנגן: McFly - Shine A Light That's The Truth Take Me There Foolish Nevershoutnever! - On the Brightside Glee - Singing in the Rain & Umbrella Lucky Forget You Teenage Dream Valerie Hey, Soul Sister Time Wrap One Of Us Lee DeWyze - Live It Up Sweet Serendipity It's Gotta Be Love Dear Isabelle Me and My Jealousy Brooklyn Bridge
פרופיל:
מוטו: "You're only as tall as your heart will let you be And you're only as small as the world will make you seem When the going gets rough and you feel like you may fall Just look on the brightside - you're roughly six feet tall."

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif גם אני עדיין פה :]

קרדיט לרותם
קוראים לי: אלכס
יצאתי לאוויר העולם:
07.08.90
ותק:
20 ו-4 חודשים
מוצא גיאוגרפי:
בת-ים
דרגה:
רב"ט
קומיוניקציה:
פייסבוק
Alex Vasdekis
חצי הכוס המלאה:
הרבה יציאות כיפיות עם חברות שכוללת שחרור+יומולדת לאחת מהן
, 10 ימים גימלים
חצי הכוס הריקה:
תורנות מטבח מגעילה שהייתה לי שבוע שעבר
, בעיות עם המשכורת
, רוב המחלקה יוצאת לנופש באשקלון ורק אני תקועה בבסיס
וכמובן כל עניין השריפה וההרוגים ז"ל
שאיפות עתידיות:
שתיגמר כבר השריפה הזאת!
עם כמה שפחות נפגעים וירד סופסוף מלאמלאמלא גשםםם
מתנגן:
הדג נחש - בסלון של סלומון כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בי
אחד השירים העצובים מה קשור - חוזר לסיני שוטי הנבואה - מה קרה לך התבלינים - הצד הטוב של החיים Akon - Angel
Alexisonfire - Control Arcade Fire - Ocean of Noise / My Body Is a Cage / Windowsill / We Used to Wait Black Eyed Peas - Light Up the Night / Someday / Just Can't Get Enough / Play It Loud Bruno Mars - Grenade
/ The Lazy Song / Talking to the Moon / feat. Cee-Lo Green & B.o.B - The Other Side Family Force 5 - Bulletproof (La Roux Cover) Far East Movement - Like a G6
Good Charlotte - Standing Ovation / Harlow's Song (Can't Dream Without You) James Blunt - Stay the Night
Ilectronic - Right Back Kanye West - Dark Fantasy Kanye West Kanye West feat. Beyonce Knowles, Charlie Wilson & Big Sean - See Me Now Kanye West feat. Bon Iver - Lost In the World Kanye West feat. John Legend & Chris Rock - Blame Game
Kanye West feat. Kid Cudi & Raekwon - Gorgeous Kanye West feat. Rihanna - All of the Lights Kanye West feat. Rick Ross - Devil In a New Dress
Kesha - Kiss 'n' Tell / Dinosaour / Party At a Rich Dude's House / We R Who We R Kid Cudi - Revofev / Heart of a Lion - (Kid Cudi Theme Music) / Sky Might Fall / Enter Galactic (Love Connection, Pt. 1) / Cudi Zone / My World Natasha Bedingfield - Pocketful of Sunshine / Backyard / Angel The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die (Acoustic) / Just Tonight Prezioso Marvin - The Riddle Sean Paul feat. Keri Hilson - Hold My Hand (I'll Be There)
זוכרות את השיר הישן הזה? :D Tim Berg - Seek Bromance
Trey Songz feat. Nicki Minaj - Bottoms Up
Yeasayer - Madder Red וכל האלבום החדש של מק' כמובן חוץ מ-Party Girl
מצטערת היו לי הרבה שירים החודש...
פרופיל:
סתם התלהבתי ממה שהוא עשה במשקפיים ואני שוקלת להכין את זה לפורים חחחח
מוטו:
המשכורת לא מספיקה לנו לצ'ייסר, עד מתי מאי 10'?
XDDD חג שמח! עד כמה שאפשר...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואו. הרבה שירים!

אח שלי אוהבת בול את אותם השירים בעברית! (באנגלית הוא לא שומע כלום)

../images/Emo248.gifאיי איי קפטן!../images/Emo195.gif../images/Emo250.gif../images/Emo23.gif../images/Emo37.gif

|כוכב|קוראים לי:שאנ שניני שנינו שאנה שנשון סאנשיין אה וגם שני זה אחלה
יצאתי לאוויר העולם:
29.5.95
ותק:
במאי בת 16
מוצא גיאוגרפי:
טירת הכרמל
מי שלא מכיר ..אז חיפה ( למרות שאני לא מאמינה אחרי\באמצע השריפה XD )
דרגה:
שישיסטית נהנה
קומיוניקציה:
מסרים
ופייסבוק
Shani Bar-haim מסנ
[email protected] תוסיפו רוב החדשות כי אין לי אתכן במסנ ואני רוצה שיהיה D: |לחם|חצי הכוס המלאה:טיול שנתי
חצי הכוס הריקה:
הרסנו מצלמה בתקשורת ;;;;; , המורה לעיונית נראלי מאוכזבת ממני רצח
שאיפות עתידיות:
מפגש
, יומולדת לאמא :) , של"ח בעכו ועוד ועוד
מתנגן:
כל ATN
(טובנו כמעט הכל) וטיילור מומסן חח
פרופיל:
פונין
מוטו:
יותר חזקקקקקקקקק ולא שומעיםםםםםםם ועוד הפעםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחח טיול שנתי XD