מקוויקנד'ס היררר!

Little Ray

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo47.gifמקוויקנד'ס היררר!../images/Emo215.gif../images/Emo222.gif

עם שדרוג קל.. ותודה לרותם על ההתחלה מההתפקדות, לסליחה עם זה יצא עלוב.. ניסיתי
צלילי מקפליי:
צלילים אחרים:
יוצרי הצלילים:
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ספרי לי סיפור:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
ציטוטיה:
מתנגן:
מוטו:
פרופיל:

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifהוויקנד שלי../images/Emo137.gif

צלילי מקפליי:
iF U C Kate Shine A Light That's The Truth Take Me There Foolish
צלילים אחרים:
Nevershoutnever! - On the Brightside Glee - Singing in the Rain & Umbrella Lucky Forget You Teenage Dream Valerie Hey, Soul Sister Time Wrap One Of Us Lee DeWyze - Live It Up Sweet Serendipity It's Gotta Be Love Dear Isabelle Me and My Jealousy Brooklyn Bridge
יוצרי הצלילים:
גלי ומקפליי ולי דיוויז
משהו שראיתי ביוטיוב:
Nevershoutnever! - On the Brightside http://www.youtube.com/watch?v=-zm6i-C0p1Y
משהו שראיתי בטלוויזיה:
GLEE פרייז'ר
חצי הכוס המלאה:
גימלאים כל השבוע 2 דיסקים חדשים, של לי דיוויז ומקפליי
חצי הכוס הריקה:
שהייתי צריכה להראות כמו מסוממת ><" השריפה האיומה הזאת OO והעובדה שאני צריכה לשמור יום לפני במפגש.. משמע אני אהיה די מתה במפגש עצמו. חרא
מתנגן:
Nevershoutnever! - On the Brightside
מוטו:
"You're only as tall as your heart will let you be And you're only as small as the world will make you seem When the going gets rough and you feel like you may fall Just look on the brightside - you're roughly six feet tall."
פרופיל:
יש הרבה ^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאומייגאד. זה כזה מושלם! ../images/Emo99.gif

באללללי *~*

Stavit121

New member
ראיתי את התמונות בפייס:pלאיק..../images/Emo240.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אומיגאד תום הזה !וואף!חחXDטוב נו אני סוגדת לדני אבל מידי פעם לא מזיק איזה וואף לתומי חח:)
MCFLYMCFLY

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif*מתנצלת על נטייתי לתקן טעויות עברית

כשאני רואה אותן*. אבל כותבים טום, עם "ט"... ב-"ת" זה השם העברי. השם הלועזי הוא טום ב-"ט", למרות שזה יכול קצת לבלבל כי כותבים תומאס עם "ת".

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMcWeekend!

צלילי מקפליי:
5 Colours in Her Hair Obviously Hypnotised ובכללי האלבום הראשון D:
צלילים אחרים:
Time After Time (לא יודעת של מי... אני פשוט מנגנת את זה בתזמורת אז נדבר לי לראש) Don't Laugh At Me - Mark Wills השם של הזמר לא בטוח... דרך אגב שיר ממש יפה! אתן חייבות לשמוע! הוא פשוט עצוב כל כך! ומרגש! Coldplay - Clocks Coldplay - Viva La Vida Coldplay - The Scientist Coldplay - Fix You
יוצרי הצלילים:
Coldplay בעיקר... נדבקתי אליהם!
משהו שראיתי ביוטיוב:
Don't Laugh At Me - אין, פשוט שיר כל כך טוב! http://www.youtube.com/watch?v=FVjbo8dW9c8
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ג'יימס בונדים למיניהם.... האוס - העונה הראשונה... אני מאוהבת בסדרה הזאת!
ספרי לי סיפור:
הארי פוטר ואבן החכמים - לוקח לי מלא זמן לקרוא את זה הפעם... אני פשוט בקושי קוראת...
חצי הכוס המלאה:
סופגניות ולביבות בכמויות! (דיאטה רצחנית אחרי חנוכה!)
חצי הכוס הריקה:
השריפה הזאת :( 68 בכתיבה באנגלית (שונאת את המורה שלי!) ו-79 באנסין (חרא ציונים!) התחברתי מאוד עם שלוש בנות בטוויטר והן כל כך חמודות ואני אוהבת אותן כל כך והן עודדו אותי מלא אתמול!
ציטוטיה:
כל מיני משפטים מהטוויטר: Dougie: "Me go to Ireland. We play big charity event. It very cold. I'm a woman" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי
HarryJPotter: "#thingswecanallagreeon (Things we can all agree on) I always fail at dying" ילדה אחת מהולנד אחרי שאמרתי לה ששמעתי משהו על הבעיות שיש שם בפוליטיקה בשיעור אזרחות אבל לא ממש הקשבתי למורה: -__- I always listen when it's about Israel, I'm interested in that country... חחחחחחחחח ההבדל בינינו הוא ששם לא מקובל לדבר בזמן השיעורים XD
מתנגן:
Don't Laugh At Me - Mark Wills
מוטו:
“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” - James Dean
פרופיל:

../images/Emo204.gifללא נושא

צלילי מקפליי:
כל ROOM. ^^
צלילים אחרים:
ר' מקוויקנדים אחרים.
יוצרי הצלילים:
מאט נתנסון. האם הזכרתי שאני די סוגדת לבנאדם?
משהו שראיתי ביוטיוב:
המ. היו כמה דברים, אבל עקב בעיות בסינפסות במוח (א.ק.א, סניליות בגילי המתקדם XD) אני לא ממש זוכרת. אז.
משהו שראיתי בטלוויזיה:
על טבעי.
ושרלוק.
ספרי לי סיפור:
דיזסטר, פאנפיק J2 ענק. XD קומדיית הטעויות האולטימטיבית (ג'ארד נפרד ממישה ממש לפני חג המולד, והוא חייב להשיג חבר כדי להציג אותו למשפחה שלו, אז הוא וצ'אד די-- חוטפים את ג'נסן. ומאיימים עליו כדי לגרום לו לנסוע עם ג'ארד. לול).
אתה בטח מתלוצץ, מיסטר פיינמן.
חצי הכוס המלאה:
יצאתי לחופש. *-*
אישרו לי לסיים עבודה מעשית אחרי חנוכה.
מסיבת חנוכה אצל חברה טובה.
חברה באה לישון אצלי לכל הסופשבוע! (חמישושבת)
חנוכה. ^^
חצי הכוס הריקה:
השריפה המזורגגת הזאת. ;;; דפקה לי את כל חנוכה.
ציטוטיה:
הווו, יש הרבה. XD חברה שלי (תמר) כל הזמן העבירה לי זרמים וחישמלה אותי. בשלב מסויים התעצבנתי עליה. "לכי תגעי באיזה עץ!" ניסיתי לפתור תשחץ, ואני מקריאה הגדרות. "אוקי, סרדין?" "איכ!" "אמ, פחות מדי אותיות." אני מקריאה שמות. "נועם, שמעתי שהיית גיבור היום." הוא: "אה?" אני: "הצלת את לידור ממכות...?" הוא: "אה, כן!" *עושה שרירים* אני:
ראיתי שרלוק (
) וממש אהבתי את השחקן הראשי. תמר: "הוא ממש דומה למישהו מטורצ'ווד..." (סדרת טלוויזיה שאני אוהבת) אני: "מי?" תמר: "לא יודעת." *מסתכלות על תמונה של טורצ'ווד* אני: "אוקי, למי הוא דומה?" תמר: *חושבת קצת ואז מצביעה* "אוקי, או הוא, או הוא, או הוא." אני: "אמ, תמר, מותק, יש רק שלושה גברים בתמונה." XD אחת הבנות בכיתה ט' התלהבה מהשרשרת פנטגרמה שלי (מחומש). היא: "המורה, אל תזוזי." אני: "הא? למה?" היא: "אני רוצה לצייר את השרשרת שלך!" אני: *מגלגלת עיניים ומורידה את השרשרת תוכדי המשכת השיעור* "הינה." נכון אני מורה נחמדה?
והומייגאד, הרצנו קטעים אצל חברה שלי, כל מיני סיפורים של מורות. חברה שלי מלמדת עכשיו ילדים בכיתה ג', והיא לימדה אותם צבעים. היא: "אז איך אומרים סגול?" ילד א': "פורפול!" (כאילו, purple, זה נשמע קצת כמו 'פורפול' אם אומרים את זה בלי מבטא) ילד ב': *בהתלהבות* "המורה, גם לי יש בולבול!" הילדים שלי שאלו אותי אם החזרתי מבחנים. בשלב מסוים כבר התעצבנתי. "לא, לא החזרתי מבחנים! יש לי חיים חוץ מהבצפר!" התלמידים שלי: *קצת בהלם* אני: "ארג." ובטח היה עוד, אבל אני לא זוכרת.
מתנגן:
אחשלי, שממשיך לנג'ס לי. "אפשר 2 שקל, בבקשה?" "לא."
מוטו:
תנצלו את חופשת החנוכה הזאת עד הסוף. ותקראו פרקים ע"ז, קמ"ט, ק"ד, קמ"ח בתהילים. בגלל השריפה. ><''
פרופיל:
סתם כי אהבתי אותה. ^^

למעלה