../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד ../images/Emo9.gif
צלילי מקפליי:
כל האלבום החדש
Bubble Wrap DON'T WAKE ME UP walk in the sun The Heart Never Lies The Ballad of Paul k The Last Song והיו עוד.
צלילים אחרים:
Olly Murs - Thinking Of Me
Robbie Williams & Gary Barlow - Shame Take That - The Flood Katy Perry - Firework
יוצרי הצלילים:
מקפליי
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
האוס
הארי פוטר 7
ספרי לי סיפור:
יש ילדים זיגזג. גיליתי שזה ספר סבבה, אבל לא סיימתי אותו בזמן לבוחן.XDD
חצי הכוס המלאה:
סופר קלאסיקו מושלם
האעאעהעאעהאעעעאעאא @!#@!#! D: וגם המשחק עכשיו שהיה שנגמר 3-0, בארסה
קיבלתי 81 במבחן בכימיה שהייתי בטוחה שנכשלתי.
ראיתי סוףסוף הארי פוטר
שיחות הורים שהלכו מעוווולה ! D: שמו"צ
המורה שלי הסכימה לי לא לעשות את הבוחן בספרות!
~כי לא באתי ביום של הבוחן, אז היא החליטה לוותר לי, כי היא הייתה במצב רוח טוב כי היא בידיוק התארסה.
~
חצי הכוס הריקה:
השריפה הזאת ממש מדכאת.
\: עכשיו משהו בכלל לא רציני אבל מרגיז במיוחד - במסיבת חנוכה בקיבוץ כל שנה מקבלים מתנות. עכשיו כל שנה מקבלים משהו מעפאן ואני זורמת. אבל השנה? הם הביאו לי דיסק און קי ולאחותי הביאו פוסטר של מסי!
איפה ההיגיון פה?!?! אני צריכה לקבל פוסטר של מסי. לא היא. למרות שכבר ישלי את הפוסטר הזה.XD
ציטוטיה:
הייתי בפייסבוק ודיברתי עם אח שלי. פתאום אני קולטת עכביש הולך לידי כאילו כלום. אני: "גל יש פה עכביש שמנסה להרוג אותי..." גל: "לא נורא..." *ממשיכים לדבר על דברים לא קשורים* גל: "קרן! תזהרי! העכביש מעלייך!" *אני -כמו- בלונדינית מביאה צרחה, נבהלת ומסתכלת למעלה.XD* אני: "גל. תמות." אני לא מאמינה שאשכרה נפלתי לזה.XDD בפעולה בשמו"צ הביאו לנו דף והיינו צריכים לענות על השאלות. אז הייתה איזה שאלה: "מה אתם אוהבים בקבוצה?" או משהו כזה. קאי כתבה, ומעיין קראה אח"כ ממול כולם. "מה לא? הכל טוב אצלינו. *חפירות חפירות חפירות* חוץ ממעיין! את מעיין אנחנו שונאים..." זונה.XD
באותה פעולה הייתה עוד שאלה "מה הייתם משנים בקבוצה?" אז קאי כתבה: "כלום. אנחנו מושלמים, ואנחנו מדהימים ויפים, וסקסיים ומצחיקים ואין לנו דבר אחד רע... ומה שעושה אותנו זה הצניעות!" XD
אני אוהבת את סבבה
מתנגן:
Olly Murs - Thinking Of Me
מוטו:
אין.
פרופיל:
הם מושלמים. ואני מאוהבת.