דיבוב תמונות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif המשפט הזה מזכיר לי קטע מטאון קולד חחחח

כי תמיד בהופעות שמגיע הקטע של ה"לה לה לה לה לה" אז הם מנגנים חלש ואיאן אומר לכולם שהם יודעים איזה קטע הולך להיות ושישירו אחריו אז הוא מתחיל והקהל ממשיך ואז הוא עושה עם היד ואומר "האאא מה זה צריך להיות?? איזה גרועים אתם!! תראו לי מה אתם באמת יודעים! עוד הפעם!" ואז עושים שוב XD זה בטח מה שקרה בתמונה באמת חחחחחחחח

bloody marey

New member
מנסה ><

איאן שופט בכוכב נולד 5 "מצטער אחי, אתה לא עובר לשלב הבא " גרוע אני יודעת -_-"

PerfectSP

New member
הממ...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

איאן: מעניין אם יהיה לי שקסי לעשות לאברט... או: איאן*מהרהר לעצמו*:יו!כמה אני כוסון!דוגמן מלידה..D:

PerfectSP

New member
תודות:) ../images/Emo190.gif

המ.אני צריכה את האי סי\מסן שלך. חח...שתינו מחוברות לפורום ומגיבות אחת לשנייה בכל השרשורי בערךXDDD המ.עד יום שישי אני לא אהיה בבית,אב אני לא אוכל להוסיף אותך,אבל כשאני אחזור אני אוכל:) לא בטוח כל כך...כי...המחשב שלי מת,וגם של האח השני,ויש עוד אח עם מחשב,רק שפעם הוא היה עובד כל יום והיה לי את המחשב,וגם עכשיו הוא לא עובד [אולי הוא מצא כבר עבודה אחרת...] וגם זה יהיה סופ"ש...אז הוא בטח יהיה בבית:)

odemn

New member
חחחח כן אנחנו מדברות כמו במסן\אייסי

אני טסה לארה"ב ביום ראשון אז אני אוסיף אותך או את אותי ביום שיש או שבת.. נהיה בקשר(?)

PerfectSP

New member
לא רואים שהיה לו ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

כן...הוא חושב לעצמו...אולי יהיה לי יפה לאברט...במקום וומפייD: יו.איאן עם וומפייר
את כאילו מעלה תמונה...Bואני מקווה שיש לך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אין לי תמונות בכלל.. נוו שכחת שהמחשב

שלי מת?? אבל יש בשרשור תמונות ישנות בקומונה. שאני אקבל את המחשב בחזרה אני אשב ואעביר מאות תמונות לאלבומים בפורום חחחחחחח יקח לי שנים.

PerfectSP

New member
הממ...גם שליD: ../images/Emo190.gif

אפשר לעשות להם הלוויה ביחד
חחח... אני מקווה שהוא יחזור לחיים...

bloody marey

New member
אפשר לראות את הוומפאייר

בקליפ של goodbye זה ממש יפה לו חבל שהוא הוריד ><"

*אצל רופא שיניים*

איאן : "אימא ג'יימי, אני מפחד מרופא השיניים... הוא יעקור לי את השן האהובה עליי... *מחזיק את השן*" ג'יימי : "אין מה לפחד, פשוט פותחים את הפה.. *אהה*"

oshriti123

New member
לולז איזה תמונה

איאן: "הוווו! ג'ימי תראה, האם זאת ציפור, האם זה מטוס, או שזה בעצם סופר..." ג'יימי" "לאאא זה מייק עושה צניחה חופשית והוא עומד לנחות בדיוק עלינוווו!!1 *התמונה צולמה ברגע שהוא אומר:* תתתבבברחחחחחחחחח" חח נוו אני גרועה אבל הייתי חייבת לנסות P:

למעלה