המעבדה י-ם - חוויות

Dug E

New member
../images/Emo115.gifהמעבדה י-ם - חוויות../images/Emo115.gif

עכשיו ענבר הקדישה לי את 'תענה לי' אבל מה שיפה שלא עניתי..אז התקשרתי
חוויות,תמונות לפה!

Dug E

New member
היה שיר חדש לגמרי ועכשיו לפעמים

זמי אמרה המילים לא משהו אבל אחלה לחן
. נשמע שממש טוב שם.

Tomer TR

New member
בטח זה הסינגל שהולך לצאת

כשנהיה בני 60 עם שפם ונשב לשתות יין לבן בפונדק

yuvizz

New member
ממ..

באחת עשרה ומשהו היה father, אבל אני ברורב חכמתי לא עניתי
. היה גם טיפה בים.. ושיר חדש שנשמע ממש מגניב. מוריק וטל, תודה

חזרתי הרגע...

טוב, אחלה אבל באמת אחלה של הופעה. מקום טוב ואנרגיות מטורפות. אבל עזבו את כל זה! לפני פאדר אורית מתקרבת למיקרופון ואומרת :"טוב, רציתי לספר שיש חבר חדש בלהקה, בינתיים רואים אותו רק מהפרופיל". מסתובבת הצידה ומראה בטן עם התחלה של הריון!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי ההופעה כולם ברכו אותם ואמרו מזל טוב (יש כאלה שגם נסחפו במקצת וקפצו על יעקב, יפית!) כאילו שזה לא מספיק מרגש בשביל הופעה אחת, גם ביצעו שיר חדר שכנראה יהיה הסינגל הראשון מתוך האלבום הבא. תום אמר שהם מצלמים לו קליפ בימים הקרובים. לשיר קוראים "גם כשלא בוכה". לא רוצה לשפוט משמיעה ראשונה אבל לא ממש התלהבתי. קיצר, אחלה הופעה, אחלה אנשים, אחלה מקום. כל האנשים הטובים שאני אוהב! כבר מתגעגע אליכם. -עידו

CrazyDude2

New member
פלייליסטט...וחוויות

הרחבה היא דיי קטנה,מס' האנשים הוגבל..והבמה גם הייתה קטנה יחסית לתאטרון נגיד..מה שגרם לאווירה להיות הרבה יותר עצומה וגדולה! באמת הופעה טובה!נתנו בראש כמו תמיד. הפלייליסט[לא לפי הסדר] Dont Like מחפש תשובה סמי אינטרמת גניבה תעזור לי לפעמים טיפה בים ליפול Father Oh Lord תענה לי עכשיו את YGTBM הבלוז אם כבר אלה שחק אותה הזמן שלך ג'קי גם כשלא בוכה (השיר החדש) עוד ארון

Poisonn

New member
וואי אחד הטובים :)

פרקתי שיחררתי לחצים וכעסים :) היה ממש פנאן אממממ היה טיפה בלגן חח לא נורא את הלחן של השיר החדש ממש אהבתי המילים אע הסאוד לא היה משו בכלל תום גם אמר שהם סיימו את הדיסק אממ טוב אנלא זוכר חח היה גם ראש טוב :) לילה טוב כולם...

אחת ההופעות הטובות אי פעם!+פלייליסט

פשוט משהו שגובל בשלמות. קודם כל נתחיל עם הפלייליסט לפי הסדר: 1)dont like 2)מחפש תשובה 3)תעזור לי 4)ליפול 5)הזמן שלך 6)הבלוז 7)סמי 8)oh lord 9)father 10)אינטרמת 11)אלה 12)תענה לי 13)גנבה 14)you gotta 15)אם כבר 16)עכשיו את 17)שחק אותה 18)טיפה בים 19)ג'קי הדרן: 20)גם כשלא בוכה(שיר חדש,אורית שרה לבד) 21)לפעמים 22)עוד ארון אחד פלייליסט פשוט מצוין. הפתיחה בdont like פשוט גאונית! כן ירבו. ככל שאני שומע אותו יותר כך מתגברת אצלי התחושה שזה אחד השירים הכי טובים של היהודים ואולי הכי טוב מהדיסק הבא. ההמשך עם מחפש גם מצוין. ואז כרגיל שירים תחילת ההופעה תעזור לי וליפול. המון שירים מפתיעים וטובים שהזכירו לי את הסיבוב חורף הקודם כמו הבלוז,סמי,פאבר אקוסטי,טיפה בים. גם עכשיו את בא בטוב. השיר החדש מאוד מעניין. הרבה אמרו שהם לא אהבו ושהוא קצת נמרח(וזה באמת נכון,שיר של איזה 6 דקות שהיה צריך להיות גג 4) אבל עם לחן ממש טוב. אורית שרה בטון גבוה. לא יודע אני די אהבתי אותו,נגינת גיטרה משובחת,שירה מצוינת של אורית,תביאו לי את המילים ויש כאן מעדן
מה שכן היה כל כך מוזר פתאום לשמוע שיר חדש של היהודים שבחיים לא שמעת אפילו לא בבאלנס. קיבלתי פלאשבקים מחופשי ולרנינג בקונגרסים אי שם במרץ 2005. אפרופו חופשי ולרנינג,הלו? לא הגיע הזמן להתחיל להחזיר אותם לפלייליסט? ועוד שיר חדש שממש אני מת לשמוע בהופעה זה "ניו יורק סיטי". תשמעו שמעתי אותו שוב בבלאנס,זה הולך להיות אחד השירים החזקים ביותר של היהודים. לחן פשוט מטורף עם גיטרות מנסרות. תום צועק במלוא גרון. עוד הברקה גדולה לקראת הדיסק הבא שדי הולך להמשיך בקו של פחד מוות עם שירים די רועשים וקודרים עם מסר ואמירה(dont like,ניו יורק סיטי,כאילו,גם כשלא בוכה) לצד שירים די שקטים ומרגשים(לרנינג,חופשי ועוד כמה שירים שקטים באנגלית ששמענו בבלאנסים בהופעות) וכמו בפחד מוות נראה שגם הפעם נקבל לא מעט שירים באנגלית. אבל אני מניח שניהיה חכמים יותר עוד כמה הופעות שנשמע עוד כמה שירים. אגב מזל טוב הגענו כבר לחצי דיסק(בהנחה שבאמת יהיו 15 כמו שתום אמר) אם כבר,כאילו,דונט לייק,חופשי,לרנינג,גם כשלא בוכה,ניו יורק סיטי(אני מחשיב אותו כי הרבה כבר מכירים אותו,ואם להאמין למה שתום אמר לי אז הם יבצעו אותו בבית קשת) בכל מקרה אני מאוד אופטימי לגבי הדיסק החדש ויש לי הרגשה שכולנו נופתע לטובה והוא לא יפול ברמתו מהדיסקים הקודמים. ההופעה הייתה ממש טובה. הכל התסדר פשוט כמו בחלום. הטמרפים(הופעה ראשונה אי פעם של היהודים שלא הוצאתי פשוט שקל על נסיעות,4 טרמפים מהבית ועד הבית,ותודה לראיה שאספה אותי מהיציאה מהעיר עד המעבדה,לעידו שאסף אותי מהמעבדה ועד היציאה מהעיר,ללביא שאסף אותי מהיציאה מהעיר עד לגבעה הצרפתית(לגמרי במקרה אגב),ול2 צדיקים מהכפר שלי שלקחו אותי לירושלים ומירושלים. האנשים(המון אנשים טובים וחמודים שמאוד התגעגעתי אליהם): ענבר,ספיר,נופר,זמי,עידו,יפית,אדם,טל,גל,מור,נעמה(הפעם הייתה רק אחת),דידו(מי היה מאמין...),מאור,בת אל,נועם(בת),נועם(בן),ציון,ראיה,עומריקו,טישלר,איימי,סוביל והבחורה הנחמדה מיבנה שלצערי אני לא יודע את שמה. ואם שכחתי מישהו אז אני ממש מתנצל,קשה לזכור ממש את כולם... אגב רק לי הייתה מוזרה הופעה בלי עומרי? שנתיים לא הייתי בהופעה שהוא לא היה בה,היה ממש חסר שם בנוף. לי אישית גם מלי הייתה מאוד חסרה
ומה עוד עשה לי את הערב למדהים? השירים והלהקה והשורה הראשונה והפוגו המשחרר בסוף(שגם שיחרר לי את הנעל מהרגל) והפתיחה הענקית עם דונט לייק. והשיר החדש. והפגישה הדי חטופה איתם אחרי ההופעה. וכמובן אי אפשר לשכוח את אולי מה שעשה לי את כל הערב להרבה יותר מאושר ומדהים. אורית בהריון. מי היה מאמין
תודה על עוד הופעה ענקית. אתם היהודים! רן

הופעה שלא תשכח../images/Emo14.gif

אז כפי שכולם כבר ספרו לכם אכן אורית בהריון ואני מבינה שהשיר לא קל יורד מהפלייליסט!
אנשים כל כך נפלאים! מס' תודות עידו על הטרמפ לכניסה
גלי וטל (אחרי שהם הורידו אתכם אותי הם לקחו עד הבית) הוצאה כוללת של כל היום 100 ש"ח בלבד לכרטיס היה שווה הכל!

מתנות

New member
../images/Emo24.gif

היה ממש כיף איתך. לא קל לגרום לי לצחוק במצבי קור.
אנחנו ירדנו בצומת אשדוד ופתאום גל קור מטורף... ואין מכוניות!! אבל שכסוף סוף הגיעה אחת, הוא הוריד אותנו ביבנה

למעלה