המעבדה י-ם - חוויות

AvtipuS

New member
החסידה עובדת שעות נוספות אה?

ממשפחת גפן למשפחת פטרובר [שחף] מי הבאים בתור? מזל טוב. עשיתם לי חשק מטורף להגיע לבית קשת [זה סה"כ חצי שעה (בערך) מפה, אז למי אכפת שיש ביום ראשון בי"ס?], ואני רוצה שוב לשמוע את חופשי, זה מזכיר לי שמתי שצילמתי את הוידאו בטלפון מההופעה בקונגרסים [ומישהו שזה לא אני העלה אותו לYoutube בלי לתת לי קרדיט כמובן] דיברנו בצ'אט וכתבנו את המילים שלו, בערך. "...והוא חופשי,להאמין בזה, בכל מה, בכל מה שהוא רוצה..." "...איבד משהו באוויר,איבד מצב רוח...." היה עוד משהו עם "חברים".

jenngirl

New member
ממש נהניתי../images/Emo82.gif

[כןטוב אני לא ממש כותבת כאן אבל מותר נכון?P: ]. אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן בזמן האחרון. אביב גפן הוא אחד האומנים שאני אוהבת והייתי ביותר הופעות שלו מאשר ביהודים ואני יכולה להגיד שלא נהניתי בצורה כזו בהופעות של אביב[כמובן שאלה שני אמנים שונים לגמרי...]. והמעבדה זה גם אחלה מקום להופעות.נותן את האווירה והכל. היה שווה לסכן את הבריאות ולחלות שוב בשפעת שיצאתי ממנה[למרות שזה לא קרהP: ].

היה מעולה ../images/Emo13.gif

זאת הייתה אחת הנסיעות הכי הזויות ומפחידות שהיו לי אי פעם. נסענו לירושלים דרך כפרים ערביים, ובדרך הייתה תאונה, ופתאום צצו על הכביש 80000000 ערבים, והקיפו אותנו כזה. זה היה הכי מלחיץ בעולם. בדרך כלל אני לא מפחדת מהשטויות האלה. אבלהם פשוט היו מליון ולכל אחד מהם פרצוף של אניעודמעטמפוצץאתהאוטובוסשלכם. אחריי שעתיים וחצי של נסיעה [!] הגענו לירושלים, עידו לקח אותנו אליו הביתה. התאהבתי באח שלו הקטן. [ עידו, תמסור לו את אהבתי
] ומשם נסענו למקום. ההתחלה של ההופעה הייתה נוראית בגלל איזה יצור אידיוט. אבל אחר כך הוא עף אחורה והכל היה בסדר. הייתה הופעה ממש ממש טובה. ממש נהניתי. היה גם שיר חדש, שבהתחלה הייתי בהלם מכמה שהוא גרוע. עכשיו אני ממשיכה לשמוע אותו והוא דווקא אחלה. ומרגע שאורית סיפרה שהיא בהריון, לא הורדתי את החיוך לרגע. וגם היא. היא פשוט חייכה כל ההופעה. קביצור, היה אחלה יום. תודה לכל מי שהיה ועשה אותו ליותר טוב
ועכשיו תמונות. איך התגעגעתי לזה

למעלה