ספיישל אליסה מילאנו ב"מכושפות"

Natali Milano

New member
פיבי ופייפר ב 4.01

Phoebe: We lost our sister. How can we ever understand that? We've tried every magical way to bring her back… but we can't. She's gone. I just - I thank God that I didn't lose you too

always be me mc

New member
פיבי בתגובה לפייפר ב-5.01

Piper: Well, maybe if you put your head underwater. Phoebe: And get my hair wet?

Natali Milano

New member
פיבי לפייפר ב 3.02

Phoebe: If I had a dollar for every time an owl turned into a hot guy on our porch, I'd be rrr-- (Piper covers Phoebe's mouth.)

always be me mc

New member
פיבי ופייפר ב-2.13

Piper: Why don’t they make a card that says "You used to be my Whitelighter and now your wings are clipped and now you’re sleeping in my club." Phoebe: Or how about "you snooze, you lose and now I’m getting naked with the neighbour."

always be me mc

New member
פיבי לפייג' ב-5.20

Phoebe: You're a monkey. Ooh, you're an angry monkey. Oh, you're pissed. You're- PMS monkey? XD

always be me mc

New member
פיבי לאחות../images/Emo193.gif ב-3.06

Nurse: And who are you here to visit today? Phoebe: Um, we came to visit our father. Nurse: What's his name? Phoebe: Dad?

Natali Milano

New member
פיבי ופייפר ב 5.07

Piper: Oh, no. The only way we can save her is if you overcome your fears. Tell me what you're afraid of. Phoebe: I'm evil.

כמו שכבר אמרתי הספיישל מדהים../images/Emo70.gif

היה טוב לגלות עוד קצת ולקרוא דברים שכבר ידועים
כל הכבוד

always be me mc

New member
אני שמחה שאהבת../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

ועוד יותר שמחה לראות שלמדת כמה דברים כי זה מוכיח שזה לא היה לחינם

spelling

New member
../images/Emo121.gifשאלון פיבי../images/Emo121.gif

אחח אחח פיבי הדמות האהובה עליי! כמה דברים שתוכלו לשתף אותנו לגביה! האם מתאים לה השם פיבי: אוהבים את המיקום שלה מבין האחיות: הייתם רוצים כוחות אחרים לפיבי: פיבי של איזה עונה: פיבי עם קופ קול ג'ייסון: פיבי הדודה או פיבי האימא: פיבי השובבה או פיבי הבוגרת יותר: הפרק שפיבי עשתה לכם את זה: הפרק שחבל שפיבי היתה פיבי: פיבי ופייר או פיבי ופייג': פיבי הסקסית או פיבי הילדונת: הכי אהבתם שפיבי הפכה ל: הכי שנאתם שפיבי הפכה ל: הפרק שפיבי גרמה לכם להתרגש: הפרק שפיבי גרמה לכם להשתין: הפרק המשמעותי של פיבי: השלימו תמשפט-"פיבי האליוואל...."

עונה../images/Emo13.gif

האם מתאים לה השם פיבי:למה לא
אוהבים את המיקום שלה מבין האחיות:כן הייתם רוצים כוחות אחרים לפיבי:אמ..לא פיבי של איזה עונה:כל עונה
פיבי עם קופ קול ג'ייסון:קופ-כי הוא היה בסוף איתה פיבי הדודה או פיבי האימא:דודה-כי ראיתי את זה יותר על המסך.. פיבי השובבה או פיבי הבוגרת יותר:גם וגם-תלוי במצב בשניהם היא מושלמת הפרק שפיבי עשתה לכם את זה:כל פרק ופרק..במיוחד בפרקים של העונה הרביעית והחמישית הפרק שחבל שפיבי היתה פיבי:אין נראה לי-אולי בקטעים עם קול פיבי ופייר או פיבי ופייג':פייפפררררררררררר-בטח שפייפררררררררררררררררר פיבי הסקסית או פיבי הילדונת:גם וגם למרות שגם כילדונת היא סקסית
הכי אהבתם שפיבי הפכה ל:אמ..אולי גיני כי זה היה מצחיק
הכי שנאתם שפיבי הפכה ל:משהו רע הפרק שפיבי גרמה לכם להתרגש:אמ..לא יודעת היו מלא הפרק שפיבי גרמה לכם להשתין:הפרק עם איבוד השמיעה וראיה והדיבור בעונה החמשית הפרק המשמעותי של פיבי:כל פרק משנה משהו.. השלימו תמשפט-"פיבי האליוואל...."זאת פיבי האלוויל

always be me mc

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

האם מתאים לה השם פיבי: השם קליל כמוה אז כן
אוהבים את המיקום שלה מבין האחיות: לא יכולתי להיות מרוצה יותר
הייתם רוצים כוחות אחרים לפיבי: הייתי רוצה שיהיה לה כוח חזק ואקטיבי(כמו החישמול ב2.02) פיבי של איזה עונה: 5(הכי מצחיקה, הכי יפה והכי אכפתית
) פיבי עם קופ קול ג'ייסון: ג'ייסון(כי עם קול היו יותר מדי דרמות וקופ לא כזה מעניין
) פיבי הדודה או פיבי האימא: ברור שפיבי האמא!
פיבי השובבה או פיבי הבוגרת יותר: אין בחירה. אני אוהבת את פיבי הדמות נקודה
הפרק שפיבי עשתה לכם את זה: 4X20(חזק!!) הפרק שחבל שפיבי היתה פיבי: Hyde School Reunion(אוף למה להטיל כישוף שיהפוך את כולם לבני נוער ופרק למציק?
) פיבי ופייפר או פיבי ופייג': האמת שפיבי מביאה את הקסם לשני הזוגות אבל כמובן שפיבי ופייפר זו שליטה
פיבי הסקסית או פיבי הילדונת: זה כמו פיבי השובבה או פיבי הבוגרת יותר ושוב אי אפשר לבחור כי שתיהן שליטה
הכי אהבתם שפיבי הפכה ל: ג'יני XD הכי שנאתם שפיבי הפכה ל: באנשי(בגלל הצרחות, הפרצופים והכאב שבפנים
) הפרק שפיבי גרמה לכם להתרגש: 2X02
הפרק שפיבי גרמה לכם להשתין: בטח הפרקים עם בת הים בגלל שהיא שתתה והייתה הרבה במים
הפרק המשמעותי של פיבי: 4X20!!
השלימו תמשפט-"פיבי האליוול..." - היא האישה, המכשפה והאמא המושלמת

Natali Milano

New member
עונה

האם מתאים לה השם פיבי: אם הייתי יודעת תפירוש של השם הייתי אומרת אם מתאים אוהבים את המיקום שלה מבין האחיות: בזמן שפרו הייתה לא אהבתי הייתם רוצים כוחות אחרים לפיבי: בטח נגיד אם כבר פרו מתה אז שהכוחות יעברו לפיבי חח פיבי של איזה עונה: 8 פיבי עם קופ קול ג'ייסון: קופ פיבי הדודה או פיבי האימא:האמא פיבי השובבה או פיבי הבוגרת יותר:שתהם ביחד? הפרק שפיבי עשתה לכם את זה: 4.20 הפרק שחבל שפיבי היתה פיבי: פיבי באנשי וואי איזה צרחות או פיבי מלכת השאול פיבי ופייפר או פיבי ופייג': לייק דאאא שפיבי ופייפר פיבי הסקסית או פיבי הילדונת: חח הסקסית הכי אהבתם שפיבי הפכה ל: גיבורת על הכי שנאתם שפיבי הפכה ל:באנשי הפרק שפיבי גרמה לכם להתרגש: יש כמה הפרק שפיבי גרמה לכם להשתין: הפרק עם הכדורי החטאים הייתה שם מזה חרמנית וכיאלו לא משנה לה עם איזה גבר להיות חח הפרק המשמעותי של פיבי: אני חושבת ש4.20 שלבסוף היא עדיפה תמשפחה ולא תבעל הרשע השלימו תמשפט-"פיבי האליוואל...." האישה המקסימה מרתקת מצחיקה מרגשת

למעלה