רעלנים בלקים

Cow23

New member
למה שלא תמרחי לק במרפסת

(או בגינה במקרה שלי) לא מריחים את הריח אפילו לא לשניה

Harlot

New member
זה לא פותר את הבעיה

אני כן מריחה גם אם אני צובעת בגינה. זה אולי לא היה מדאיג אותי אם הייתי עושה את זה פעם בשבוע, אבל יש לי בלוג על לקים, וכשאני מצלמת סווצ'ים אני כל הזמן צובעת ומורידה, ולפעמים החשיפה הרצופה היא של קרוב לשעה... ובלי קשר לזה אני גם מחליפה לק כל יום יומיים. ככה שאני באמת מודאגת מעניין הרעילות. מסיבה זו אני משתדלת שהלקים שלי יהיו עם כמה שפחות רעלים.

SimplyMe1

New member
פעם גם אמרו על אסבסט שהוא מסוכן רק לשאיפה

ועכשו שימוש שלו בבניה הוא מחוץ לחוק. כך שלא הייתי מתעלמת מהנושא,במיוחד שיש פה בנות שהן נגד עישון אך לא מתייחסות לשאיפת אדי לק כמסוכנת.

Ultra marine

New member
היה כאן שרשור על זה בעבר

ולדעתי הוא נמצא בהודעות הנבחרות. היתה בלוגרית שעשתה 2 פוסטים בנושא. OPI בסדר וגם אסי. שיק לא.

SimplyMe1

New member
שיט על שיק:)

אני משתמשת לרוב באסי,אבל שמה לב ששיק מחזיקים לי יותר זמן על הידיים ולכן אני מתחילה לחבב אותם.. אני אקרא את הפוסטים,אבל לפני כן הייתי רוצה לדעת אם בכול הלקים של שיק יש את החומרים המסוכנים?

SimplyMe1

New member
ד"א,על כול לק מצוינים הרכיבים המסוכנים?

בהתחשב בזה שלקים של שיק מיוצרים בארץ,ואין פיקוח רציני על המוצרים שמשתמשים בהם.

סקרמנטה

New member
של שיק ויצרנים ידועים - כן.

כלומר על כל בקבוק ובקבוק יש פירוט כשל ל המרכיבים. ללקים של שיק יש רשיון של הבריאות. והם אגב, מייצרים גם עבור קרליין. גם הלקים של לייף הם תוצרת הארץ, אבל אין לי מושג אם גם הם מכילים את הרכיבים המדוברים.

SimplyMe1

New member
אוקיי,אז מבחינת דירוג הרעלים אפשר לסכם

ששיק הם הכי "מסוכנים" מבחינת השאיפה של האדים? אין לי לקים של לייף קרליין ושות' משתמשת בעיקר באסי,אופי ושיק האחרונים שהצטרפו למאגר השימוש שלי. תודה

רוני325

New member
בלקים של לייף הישנים

יותר יש את החומרים הללו כמו כן גם בגייד הישנים לעומת זאת בלייף החדשים ובגייד החדשים אין את החומרים הללו.. שמתי לב שבסופר פארם רוב הלקים חדשים ואין בהם את החומרים אבל אם זה חשוב לכן כדאי להסתכל ברשימת המרכיבים..

NNIIKK

New member
מה שבטוח שבלק יש חומר שדופק את המוח

כי אין לי הסבר מה הקטע של הבחורות לעשות לק ורוד הזה שכולן עושות בזמן האחרון כנראה נדפק להן המוח ! ומה שבטוח שאין להן טעם

למעלה