|
שרשור מסיכות לשיער

ה מוזה

New member
|../images/Emo115.gif שרשור מסיכות לשיער ../images/Emo115.gif

שמעתם על מסיכה טבעית נהדרת לשיער? ניסיתם למרוח אבוקדו או מרקחת ביתית כל שהיא לשיער? שרשרו לכאן את הטיפ והעצה הסבתאית שכולנו נוכל להנות משלל מסיכות ועצות ביתיות לטיפוח שיער ולפינוק הראש כל העצות יאספו למאמר שיישמר במאמרים ניצור ספר מסיכות שיער שהוא כולו על טהרת המטבח הגינה, כל מה שטבעי וביתי ומעניק לנו שיער בריא ומטופח

I Was Hoping

New member
שמן זית

מעולה לשיער יבש - לחמם שמן זית, כמות תלויה באורך ובעובי השיער, עד שיהיה חמים ולא יותר, לחמם גם מגבת, אפשר במייבש כביסה או ליד תנור (ליד, לא על!), למרוח על השיער לאחר חפיפה, עדיף שהשיער יהיה חמים, ולעטוף במגבת, בערך לחצי שעה. אחרח כך לחפוף כרגיל את השיער, והוא נראה מצוין.

רונקי

New member
ביצה../images/Emo84.gif

לשבור ביצה על הראש [נשמע מצחיק
] להחדיר לשורשים,לחכות קצת עד שמתקשה[ ממש מהר] לשטוף ולחפוף כרגיל. מחזק ומבריק את השיער.

niva99

New member
../images/Emo8.gif אוהו- התפרצת לדלת פתוחה.......

שמן זית + מיץ מלימון+ דבש. לערבב הכל יחד לתוך השער (אין צורך להכניס את הראש לתנור- זו לא עוגה). לאחר כ- חצי שעה לשטוף היטב.

ה מוזה

New member
אפשר להוסיף לזה ../images/Emo84.gif ?

יש פה כמה הודעות שביחד אם נחבר אותן נראה לי תצא מסיכה נהדרת שמן הזית של הילה עם הביצה הלימון והדבש ושאלה: האם רק החלמון טוב לשיער? או שכל הביצה כולה עם החלבון ? [ רק חסר קמח תהיה לנו פיתה ]

niva99

New member
LOL LOL LOL

ממה ששמעתי שמים את כל הביצה. הכל אופשיונל- כיד הדמיון הטובה עליך. (רק הזהרי מקמח וסוכר - אלה אינם מומלצים)!!

ה מוזה

New member
../images/Emo115.gifשלל מסיכות שיער

לקצוות שיער שרופים ומפוצלים ¼ כף שמן זית + חלמון ביצה ,לערבב היטב. למרוח על הקצוות של השיער אפשר בעזרת מברשת צבע לכסות את כל השיער בניילון ,כ- 15 דקות ולשטוף טוב טוב את השיער
שיער יבש נטול ברק
אבוקדו(בשל ורך)+שמן זית למעוך היטב את החומרים ולמרוח על השיער רצוי לעטוף את הראש בכובע ניילון להשאיר על הראש בערך 20 דקות ,אח"כ לשטוף טוב את השיער
לריכוך שיער 4,5 תותים + מיונז כף אחת *אפשר גם ללא תותים,מיונז בלבד* לערבב בבלנדר את התותים והמיונז למרוח את הבלילה על שיער לח ולהשאיר כ 20 דקות(או יותר) מכוסה בניילון אח"כ לשטוף את השיער .
לשיער צבוע/יבש חלמון ביצה+כף דבש +כף שמן זית(אפשר שמן שומשום מעניק ברק במקום הזית) מערבבים היטב ,מורחים על השיער ומשאירים שעתיים(מומלץ יום שלם) אפשר אחת לחודש לפנק את השיער עם המסיכה ,מחייה את השיער ואת הברק
מסיכת בוקר מרעננת חלמון ביצה,3 כפות עראק,1 כף דבש(כמובן רצויי להכפיל לפי כמות השיער) לערבב למרוח על השיער עד הקצוות, להשאיר 20 דקות, ולחפוף כרגיל עם שמפו ומרכך. השיער יוצא מדהים!!!!! (באדיבותה של dusa )
מסיכת גזר מזינה לקחת כ3 גזרים לגרר בפומפיה לשים בצנצנת ולהוסיף שמן זית או רגיל גם טוב. להניח כשלושה שבועות עדיף במקרר.לסנן וזו אחלה מסיכה לשיער. (באדיבות smady a)

dusa

New member
ודרך אגב, לגבי התותים

אני עושה מסיכה רק של תותים, 20 דקות על הישער וחופפת רגיל.

ה מוזה

New member
מבטיחה לנסות ולעדכן

למעוך את התותים ואת העיסה הדביקה הזו למרוח ? או רק את המיץ שייצא ממנה?

dusa

New member
הכל מהכל!!!!

מקסימום נשארים מעט גרגירים בשיער, מה רע????

מה שאני עשיתי..

לקחתי קערה ובה עירבבתי: (יש לי שיער צבוע ויבש) ביצה שלמה+מיץ לימון+שמן זית+מרכך שיער (מעט) עירבבתי מרחתי על השיער והשארתי לכמה שעות טובות. לאחר מכן חפפתי את השיער. התוצאה הייתה מדהימה. שיער רך,מבריק,נקי ונעים.. מאז..פעם בשבועיים לפחות..

ה מוזה

New member
../images/Emo51.gif טוב לדעת

שלפחות אחת מן המסיכות נוסתה והיא מוצלחת אני ניסיתי בעבר את מסיכת המיונז ובהחלט,היו תוצאות נהדרות כדאי גם שטיפת מי דבש[ מעניק לחות והשיער מבריק יותר] קצת דבש מומס במים חמים,שוטפים שטיפה אחרונה עם זה

למעלה