|
שרשור מסיכות לשיער

Oritinki

New member
מרכך שיער טבעי../images/Emo45.gif

אני משתמשת לפעמים ביוגורט או בשמנת חמוצה(לא משנה כמה אחוזים, לא אוכלים את זה, אחרי הכל...
) , עם ביצה, קצת דבש, או קצת שמן זית. משאירים על השיער כ - 40 דקות ולאחר מכן שוטפים. נפלא.....

Oritinki

New member
טוב, עוד אחת, אם אתם מתעקשים ../images/Emo9.gif

יש עכשיו המון בננות בשוק - מה עושים עם הרכות שאף אחד לא רוצה לאכול (חוץ מעוגת בננות שסתם משמינה?
כמובן - מסיכת בננה מזינה !! מועכים 2 בננות בשלות אל תוך חלמון ביצה טרי בקערה. חופפים את השיער ומייבשים מעט. פותחים שבילים בשיער ומורחים את המסיכה לאורך השבילים ולאורך כל השיער. מקפידים שהמסיכה תעטוף את כל חלקי הקרקפת והשיער, משאירים כ - 30 דקות. שוטפים, חופפים ומרככים.... באדיבות קובי בר/שיער.

dusa

New member
טוב, יש לי

את ספר המסכות לשיער של קובי בר, אז זו לא חוכמה. אבל אני מציעה שנעשה קצת סדר בשירשור. כתבו נושאים ותחת כל נושא מבטיחה לשרשר לפחות מסיכה אחת שמתאימה. הולך????

../images/Emo2.gifמסיכה חבל על הזמן

לוקחים אבוקדו כף אחת של מיונז 2 ביצים כף דבש לימון מערבבים הכול בבלנד והתוצאה..........

מסיכת שיער../images/Emo68.gif

לוקחים כף שמן זית + אבוקדו רך ובשל + רבע כפית אבקת אפיה, מורחים על השיער, עוטפים בניילון, מחכים 20 דק' ושוטפים. למען האמת קראתי על זה איפשהו ולא ניסיתי את זה.. בקשר למסכת המיונז - אני ניסיתי לעשות אותה והשיער יצא ממש יבש, כמו קש, כך שאני ממש לא ממליצה!

yaaarin

New member
נחמד מאוד...

אהה ה נראה נחמד כל תרופות הסבתא האלה וי לי גם אחד לתת שמן זית(בלי לחמם) לרסק אבוקדו ולערבב ביחד עם השמן לשים על השיער לפני השינה ולקום בבוקר לחפוף והשיער משגע!!!

dusa

New member
וסתם אנקדוטה על מסיכות לשיער.....

אחי, שיחיה!, אומר תמיד שהכלל הוא כזה: קחו סלט ירקות/פירות. שימו על השיער לחצי שעה, אחר כך תחפפו רגיל, ובטח שהשיער יראה יותר טוב - הוא נושם לרווחה!!!!!!!
לילה טוב לכולם.

למעלה