שרשור עולמות 2007~~

ס א י

New member
../images/Emo115.gifשרשור עולמות 2007~~

אז, מה לפה? חוויות מההרצאות של חומריו [הן בטוח היו טובות, זה ברור], חוויות מפגישות עם אנשים [חברים, אני פגשתי את המנהלים היום. *תופים*], תמונות ממפגשים מאולתרים למינהם [כי הבנתי שלא היה מפגש מאורגן] ואתם יודעים, בכללי - ספרו מה היה!

The Immortal Me

New member
טוף, אז...../images/Emo210.gif

בגלל שהמדיטק קרוב לבית של סבתא שלי, הייתי צריכה לקום מוקדם, לנסוע (ליסוע?) אליה (פיכס) ואז לנסוע למדיטק. והיה שם די מפוצץ באנשים, אבל ממש מגניב. ת'אמת, קנו אותי כשראיתי את הקרטון של אילירייה על המדרגות, והייתי כזה נו ווי, דוד! אז הלכתי לדוכן של המכירת כרטיסים ואמרתי שאני אמורה לקבל כרטיס חבר, ואמרו לי שאין הנחות לפורומים אז שילמתי מחיר מלא, כי אני לא יכולה להתווכח, ואז קניתי כמה דברים, והלכתי להרצאה של נתנאלה (שהייתה ממש נחמדה, והעלתה נקודות שלא חשבתי עליהן [ושאני צריכה לקרוא את הספר שוב עכשיו כדי להבין...] ושפולמן אשכרה לקח פסוקים מבראשית!) ואז אודי אמר "אחריי למפגש!" והלכנו אחריו לדשא וסבבהיכרות ("אני רוני." "אה, זאת עם הקרמבואים?" "כן, זה השם המלא שלי." וד"א, זה כבר לא קרמבואים, זה
ים!) ואז, טוב, התפלגנו, ואני נטשתי כדי לקנות עוד דברים (שלל נאה השנה) ופגשתי את הגבירה מהיער הזהוב, ואת כולם! ווהו! ואז הלכתי להרצאה על הדמונים, שם היה מצחיק מאוד, ומגניב, ושוב, אני צריכה לקרוא את הספר כדי להבין... ואפילו היה קצת בשורות טובות (שד"א, עלה שם במחיר ממש מגוחך). בייחוד החידון. (כשהיא אמרה "מייצג תעלולים וסקרנות. מקסים ויהיר. יכול להיות מופקר בצעירותו אבל בבגרותו מתיישבת עליו דעתו..." אני בהיתי במסך והייתי כזה "אה, סיריוס, כאילו דה!") ואז הלכתי הביתה, בתיק מלא במרצ'נדייז. למחרת הלכתי ישר לדוכן של טולקין (כמו שיעל הסבירה לי) ולמזלי פגשתי את אודי (שזיהה אותי!) ונתן לי את הכרטיס חבר בלי בעיות, ואז יכולתי לשלוף אותו (את הכרטיס, לא את אודי) באומרי "כן! אני בקהילה! של HDM!" אז ביום חמישי לא הלכתי להרצאות על חומריו (היו בכלל?) אלא להרצאה על אלמוות (מצחיק) הרצאה באפיסטית-המקורות של ג'וס (לא יודעת איך הגעתי למצב הזה, בהתחשב בעובדה שאני בקושי ראיתי באפי. היה נחמד, וג'יימס ממש אמר אין דבר כזה ערפדים! אז, נחמד,למרות שהמרצה ליכלך על מכושפות!), פאנל בנושא הספר השביעי (שהיה ממש נחמד, כי עכשיו כל התיאוריות מסודרות אצלי בראש. כולל וולדי פורש לחווה ומגדל ארנבוני בר!), תחרות הפילקים הגדולה (שהיה די מצחיק, אודי ורן היו קורעים, והטולקינאים ישבו מאחורי והתחילו לצרוח כאילו זה משחק כדורגל... אחר כך איזה ווירדואו התיישב לידי והתחיל לשאול אותי שאלות וזה אני כזה "ארמ, אתה עומד להטריד אותי? כי אמא אמרה להיזהר." ומרוב שברחתי מהר כשהתחרות נגמרה, שכחתי את המצלמה בתיאטרון. ונזכרתי בה רק אחרי שהגעתי להרצאה על הערפדים ופרויד (ממש מגניב), אז הייתי בה עד הסוף ואז רצתי בחזרה לתיאטרון ובעזרת המאבטחת הנחמדה מצאתי אותה. איזה עלילות, שיש. והרי התמונה. רוני
.

G House

New member
ארג איתך.

לפחות פה יש לי עדכון! כדאי לך להתקשר אליי, מהר, כי נגמרים לי המקומות להשאיר לך הודעות בהם. יו האב כרטיס חבר! מגניב. ונשמע ממש ממש מגניב. ו, ו, אילירייה! ועכשיו את צריכה לספר לי כל מה שאמרו בהרצאה על ג'וס, ובפאנל, ולהראות לי את המרצ'נדייז!

The Immortal Me

New member
כן,../images/Emo210.gif

היה ממש מעניין ומצחיק. הפאנל היה ממש נחמד ומשעשע
רוני
.

JustRain

New member
היה מצוין

לא הייתי הרבה זמן, הייתי בהרצאה של נתנאלה (וקצת לפני) ובהרצאה של חגית (וקצת אחרי), ומה שביניהן. ההרצאות היו מצוינות ואף משעשעות, המפגש היה נחמד, רק חבל שהתפזר - הפתעתי את עצמי לטובה. כעסתי על אודי שלא הביא טוקאי (אבל לא אמרתי לו את זה). עשינו סיפור הזוי בהמשכים, והוא להלן, עד כמה שאני זוכרת: שלוש שנים לאחר שליירה ראתה לאחרונה את ויל, היא הלכה ברחובות אוקספורד. פתאום היא החליקה על משהו, וראתה שזה דמון. אז היא ראתה שזה דמון של אשה שילדה באמצע הרחוב. היא שלחה את פאן לקרוא למיילדת והחזיקה לה את היד. פתאום הגיע רובוט שאמר שהוא המיילדת והיה בעצם הדמון של אסימוב, ואז הוא הלך. פתאום נפלה ציפור מהשמים, ליירה ראתה שזה קאיסה הדמון של סרפינה. פתאום גם סרפינה נפלה מהשמים. ליירה התחילה לבעוט לה בחזה, סרפינה אמרה "ליירה יא *ביפ* מה את עושה לעזאזל?" ליירה אמרה שהיא עשתה את זה כי היה שם יתוש, ואז נפלה רוטה סקאדי והתחלתי לבעוט גם היא בחזה של סרפינה. וזהו. קניתי את הספר 'הארץ הרבגונית', את שלושת הספרים הראשונים של ה.פ באנגלית, וסיכה של Imagination is" inteligence having fun" ('דמיון הוא הנאה אינטליגנטית'). הצחיקו אותי שניים שעמדו ליד דוכן הספרים. הבחורה אמרה ש"מישהו כתב ספר ממש עבה" והצביעה על 'חוק הקוסמים הראשון'. הבחור אמר שהרבה אנשים כתבו ספרים ממש עבים, ומישהו מהם אמר שזה חלק מהז'אנר. האמת היא שזה נכון, בפנטזיה יש ספרים ארוכים במיוחד. ראיתי כמה שנראו כאילו נקלעו למקום בטעות, אולי הלכו לספרייה או למסעדה ליד, הם נראו די המומים מכמות הפריקים-חנונים. פגשתי ידיד שבא בשביל האנימה, וזהו לבינתיים, כי אני לא רוצה לשעמם אתכם יותר ממה שכבר שעממתי.

האבק

New member
אחחח... כנס עולמות ../images/Emo13.gif

טוב נתחיל בזה שהיה טוב - היה אפילו טוב מאד! אני מאד נהנתי! הכנס בשבילי התחיל ב-9 וחצי בבוקר של יום רביעי, שבשעה זו הגעתי למדיטק בחולון. אני התנדבתי לשבת בדוכן הקהילה בבוקר (למרות שבכלל לא הייתי צריך!) והיה נחמד מאד. הצלחנו לגרום להרבה אנשים לכתוב את הכתובת דו"אל שלהם ובתמורה נתנו המון סטיקרים של מיתופיה, הסימניות החדשות של HDM נמכרו ממש טוב וגם- ההרצאות! ההרצאה הראשונה מטעמנו הייתה בשעה 15:00, והועברה על ידי נתנאלה. למרות שאני כתבתי את ההרצאה ושמעתי את נתי מעבירה אותה כמה פעמים - נורא נהנתי. הנושא הזה בהחלט מרתק ואני חושב שאפשר להרחיב אותו עוד הרבה. מיד אחרי ההרצאה ירדנו למטה למפגש, התישבנו במעגל והתחיל המפגש. חבל שרוב החדשים היו כאלה ביישנים, אבל היה נחמד
סוף סוף אני מכיר את נגה (ראית? בלי ו'!), אילנה, רוני ועוד! אחרי סבב ההיכרויות התחלנו במשחק מוזר שעד עכשיו לא הבנתי איך הוא עובד שבו יש שניים-שלושה מתנדבים (במקרה הזה: אור ענבר, בן אש, סהר פרץ/יעל נומקין) שמשחקים דמויות מ'חומריו' בסיטואציה שונה. הקהל היה צריך לנחש איזה דמויות משתתפות בסצנה הזו. אני חייב לציין לטובה את בן אש על המשחק שלו של לי סקורסבי שהיה קורע, ואת דנה מהמפגש שזכתה בספר ואפילו כתבתי לה הקדשה
אחרי המשחק עברנו לדיונים שונים - אני הצטרפתי לדיון עם החבר'ה הקצת יותר מבוגרים שהיו במפגש: נתנאלה, ארנון ונועה רייכמן שעוד דיברו על ההרצאה של נתנאלה. נועה העירה את עיני בנוגע לכמה דברים וגיליתי שניתן להרחיב את ההרצאה הזו עוד המון! אני אולי אעשה זאת לפני שאפרסם אותה באתר. במקביל לדיונים שלנו התקבצה קבוצה קטנה של אנשים שהחלו לספר סיפור בהמשכים. אני לא זוכר איך זה התחיל, אבל אני זוכר שאני אמרתי שליירה דרכה על דמון, שצווח וצווח והתפתל, ואחר כך בהמשך הרחוב הייתה אישה שילדה. איכשהו (!!!) הגיע רובוט (???) לתמונה - לכן התפרצתי שוב והודעתי שהרובוט התבלבל בסיפור, והוא בכלל שייך לסיפורי אסימוב, לכן הוא יצא מהתמונה. אבל מישהו (נגה?) החזירה אותו! לאחר המפגש המהנה שלאט לאט התפזר, הלכנו להרצאה המרתקת של חגית. אני ידעתי על מה תהיה ההרצאה, ועזרתי לה (וגם אתם, מדי פעם) בהרצאה, אבל שום דבר לא הכין אותי לכזאת הרצאה. אני פשוט נהנתי והיא העלתה הרבה נקודות מעניינות שאפשר להעלות מהם המון תיאוריות מעניינות. היא שילבה את זה עם הרבה בדיחות ואפילו משחק! ואני קיבלתי את התמונה המקורית של סירות הסוענים
. אלה היו הפעילויות שלנו בכנס עולמות פחות או יותר. אני נורא נהנתי והמשכתי להיפגש עם אנשים מהפורום פה ושם במהלך הכנס והיה נחמד מאד. אפילו זיהיתי את סאי (גדלת!) ביום חמישי. ואם הגענו ליום חמישי...
ביום חמישי גם הגעתי מוקדם בבוקר, גם ישבתי בבוקר בדוכן אבל לא היו הרצאות של 'חומריו'. בסביבות 16:00 היה מפגש של קהילת ששאו"ק והיה כיף חיים! פגשתי אנשים חדשים שאני מדבר איתם הרבה זמן, היה לנו חידון מהנה שהזוכה בו זכה בספר "משחקי הכס" וישר אחרי המפגש - הרצאה של יעל סלע שפירו האגדית (!!!). אני נהנה מכל הרצאה שלה כל פעם מחדש - גם אם אני שמעתי אותה לפני וגם אם קראתי אותה לפני. פשוט כיף! ואז הגיע שיא הכנס, שמי שלא היה בו הפסיד - ומי שהיה בו: חובה עליו לספר לכל השאר כמה הם הפסידו, להצביע עליהם, ולצחוק
מופע הפילקים הכל התחיל כשרן החליט לכתוב פילק לתחרות הפילקים. הפילק, כמו שרק רן יודע לכתוב, מהלל את הטולקינאים ו.."לא מהלל" את השאר
לאחר מכן גם אני פרסמתי פילק ש...יורד על הטרקרים
לא העלנו על הדעת שאנחנו נהיה בין ה-10 הטובים ביותר ואשכרה נעלה לגמר! מה זה הגמר? לעלות להופיע עם השיר הזה במופע הפילקים ביום חמישי שעה 19:00! חשבנו לתומנו שמדובר בתחרות הומוריסטית, שבה אנשים שלא יודעים לשיר (כמוני וכמו רן למשל) עולים לשיר שירים מצחיקים. טעינו טעות מרה! בעוד שאני ורן הצטיידנו בגיטרה-סגולה-קטנה ומשולש שעשוי מקולב ולא זכרנו בכלל את המילים, שאר המשתתפים שרו יפה (או לפחות ניסו), זכרו את המילים ואפילו ביססו את הפילקים שלהם על שירי זיכרון! מיותר לציין שאני ורן נקרענו מצחוק מאחורי הקלעים בכל פעם שמישהו אחר עלה לשיר ועשינו שטויות בזמן השירים של אחרים (הוצאת ידיים, רגליים, גיטרות ואיברים אחרים מאחורי הוילון כדי שלטולקינאים בקהל לא יהיה משעמם
). כשהגיע תורנו אני החלטתי שאני לא שר, אבל רן השמן תפס אותי ולא יכולתי לעשות כלום כנגד זה. השיר הראשון היה שיר של רן, שלא ידעתי את המילים שלו ואפילו לא את הקצב! הנגן התחיל לנגן, אני ורן ניגנו בגיטרה הקטנה והמשולש, ושכחנו להתחיל לשיר כשהיינו אמורים. למה? כי פשוט נקרענו מצחוק שם על הבמה מול הקהל. אני מודה ומתוודה ששנים לא צחקתי ככה! הנגן התחיל שוב לנגן - הפעם רן אמר שהוא הולך להיות רציני ושנצליח לשיר! אחלה... אני קראתי את המילים וכשהיינו אמורים להחיל לשיר - ברגע שבאתי לפתוח את הפה רן התחיל לצרוח שם למיקרופון והדבר היחיד שיצא לי מהפה זה צחוק. הרבה צחוק. בסה"כ, בשיר הראשון כל מה שעשיתי זה לנגן בגיטרה כאילו אין מחר ולצחוק הרבה הרבה מאחורי רן. בשיר השני והאחרון שלנו היה יותר טוב בהתחלה. החלטנו לוותר על הכלים ולעשות כיראוגרפיה מדהימה. ככל הנראה חלק מהתנועות של סוף הבית הראשון לא מצאנו חן בעיני הקהל הלא-טולקינאי ולצד הצחוק המטורף שלי ושל רן ושאר הטולקינאים הגיעו קריעות בוז מטרקרים והנגן פשוט קם והלך.... אז התחלנו שוב אחרי שהוא חזר, אבל מהבית השני. לא הצלחנו לסיים אותו מרוב צחוקים ושטויות שעשינו על הבמה ובסופו של דבר אנשים עלו על הבמה והורידו אותנו בכוח
חהחהחה אחרי שגילינו ששני השירים שלנו נפסלו פשוט קמנו ויצאנו מה"שירה בציבור" של הפילקים והמשכנו לצחוק על האירוע הזה עוד הרבה אחרי. היה כיף מאד, אבל זה לא יקרה אי פעם בחיים שוב. אני לא חושב שגם יתנו לנו לעלות על הבמה שוב. העיקר קיבלנו תעודת הוקרה של "פילקר של כבוד". הם כנראה הדפיסו אותה הרבה לפני המופע שלנו... למי שהפסיד (*מצביע וצוחק*), זה מוקלט בוידאו ואני מקווה שיעלו את זה לאינטרנט בקרוב מאד. אחרי אירוע הפילקים הייתה ההרצאה הקורעת של עומרי אסקרלי על הבוגד הנאלח לגולאס משר הטבעות. ההרצאה הייתה מפוצצת עד אפס מקום ואני ועוד כמה מהפורום הצלחנו לתפוס מקומות טובים בשורה השניה/שלישית. בקיצור, היה אחלה כנס, נהנתי מאד ובקרוב נפרסם תמונות מההרצאות והמפגש
יאללה, ספרו איך היה לכם!

אני הפסדתי את תחרות הפילקים ../images/Emo10.gif

בגלל משמרת משעממת ממש מאוד נורא בדוכן הנטוש שלנו. אני רוצה לראות את ההקלטה של זה!

נועה ob1k4

New member
באמת הפסדת...

הכנס כולו היה נפלא- כולל הרבה הרצאות שלא קשורות לHDM שאליהן הלכתי. אבל אין ספק שתחרות הפילקים היתה אחד השיאים, וכמובן בזכות ההופעה הבלתי נשכחת של אודי ורן. קשה להאמין שמישהו יכול לזייף עד כדי כך (רן- אודי בכלל לא הצליח לשיר מרוב צחוק...) עד שלא שומעים ! וכמו שאמרתי לאודי, אם הם היו מופיעים בשיר אחד ולא בשניים, היה להם אפילו סיכוי לזכות. בטוח שאם היה בתחרות תואר של "חביב הקהל" הם היו לוקחים את כולם בקלות ! חוצמזה, היה נחמד לראות את מי שהגיע למפגש הפורום, ולמרות שבהתחלה התלבטתי אם בכלל ללכת למפגש (קצת חששתי שהשאר ירגישו כאילו המורה או ההורים הגיעו....) אני שמחה שהגעתי, ומאד נהניתי! להתראות במיתופיה!

Fairywitch

New member
אז יעל הרצתה בחמישי?../images/Emo2.gif

איך פספסתי את זה?
ואני נעלבתי, לא חשוב ממה

האבק

New member
בגלל שלא באתי לפאנל ה"פ?

מצטער, אבל לא ידעתי שאת משתתפת שם ו.... זה היה במקביל להרצאה של יעל סלע שפירו! ועם כל הכבוד לה"פ, ששאו"ק מעניין אותי הרבה יותר, ויעל סלע שפירו מעניינת אותי יותר. מה גם זו מרצה שאני ארגנתי לכן אני לא יכול להבריז לה
אבל היה נחמד לפגוש אותך ולא-לחטוף-מכות! חבל שלא יצא לנו לדבר יותר, פשוט כשראיתי אותך בדיוק הייתי בדרך למפגש פורום ששאוקי למדי.

Fairywitch

New member
אני בעצמי לא ידעתי שאני בפאנל../images/Emo6.gif

זה יונתן הודיע לי 5 דקות לפני כשהוא טוען בנחישות שכך סיכמנו
לא קשור לזה, אלא לתסביכים שלי עם עצמי
וחשבתי שאתה סתם לא רוצה לדבר איתי
מפגש ששאוקי בהחלט מצדיק ריצה
*מתחילה לקרוא את זה ממש בקרוב*

עולמות שלי

הגעתי עם נעה ומשפחתה החביבה מגן יבנה בערך בסביבות 13:00 ביום רביעי. איך שנכנסתי, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה "הרבה אנשים". היו שם הרבה אנשים. במאמץ מה מצאתי את הדוכן שלנו (שהיה ממוקם בצורה אסטרטגית בין דוכן סטארבייס לדוכן של העמותה לפנטזיה ומד"ב בישראל), ובעודי עוסקת במילוי כתובת האימייל שלי כדי לקבל סטיקר של מיתופיה בחינם, אור (בראנדון סטארק) מצא אותנו. טיפה יותר מאוחר, יעל (זיו) הגיעה, ואז גם יעל (נומקין), נתנאלה ורועי (SNTD). הסתובבנו עוד קצת בכנס, מצאתי את אורי נוימן (אחראי המתנדבים בכנס, שהיה איש מאוד נחמד ונתן לי תג-מתנדבת ואת הכרטיסים שלי), ואז נכנסנו להרצאה של נתנאלה. הרצאה שבכלל לא שמעתי כבר פעמיים קודם לכן. בכלל לא. ההרצאה הייתה טובה. קצת קצרה מדיי, אבל מעניינת מאוד. אחרי ההרצאה, הלכנו למפגש הפורום, שם שיחקנו במשחק ניחושי-דמויות משעשע ובדיונים מרתקים, סיפורים בהמשכים, ומישהי אפילו זכתה ב"דחליל ומשרתו"! תתחדשי
(מצטערת שאני לא זוכרת מי זאת הייתה). שם כמובן גם קיבלתי (סוף סוף!) את הספר "האלמנטים של חומריו האפלים", שבקריאה מרפרפת עד עכשיו היה מפליא בכמות הפרטים הרבה שהוא מכיל. ספר מעולה. אחרי המפגש, כולנו הלכנו להרצאה של חגית- "אמור לי מי הדמון שלך ואומר לך מי אתה". ההרצאה הייתה משעשעת וממש נהנתי. היא אפילו הראתה לנו כמה תמונות שהיא צילמה במזרח הרחוק, שהזכירו מאוד חלקים מהספרים (הסוענים, דגלי תפילה, המערה בהרים..) אחר כך עשיתי טעות גדולה מאין כמוה, ונכנסתי להרצאה על תיאולוגיות בשיר של אש ושל קרח. הצילו! ספויילרים! חצי מההרצאה נאלצתי לאטום את אוזניי מפחד הספויילרים האיומים. כשהרצאת הספויילרים נגמרה, הלכתי אל הדוכן, כדי להתחיל את המשמרת שלי. זה היה נחמד. היו לנו סימניות ממש ממש יפות, סטיקרים מדהימים של מיתופיה (בחינם!), פוסטר וחולצה. היו שם גם כמובן הרבה מרצ'נדייז של הארי פוטר וטולקין, אבל שלנו הכי מעניין. אחרי כמה זמן בדוכן (שעה..? שעה וחצי..? שעתיים? אין לדעת!), אודי, יעל, אור ורועי הביאו לי בלון הליום מגניב שכתוב עליו "יום הולדת שמח!"
. באיזשהו שלב אודי החליט לבוא לשבת לידי בדוכן, אז אני לקחתי לעצמי הפסקת-דוכן, ואני ואור הלכנו לטייל מסביב למדיטק. אחרי שנגמרה המשמרת, נסענו אני, רועי ואור אל הבית של סבתא של רועי (שהיה ריק) בבת ים. בדרך עצרנו הסופר כדי לקנות אוכל, ואני ואור גילינו את "עולם החמץ" המופלא, הלא הוא מסדרון שלם בסופר שסגרו אותו בניילונים כי הוא מלא בחמץ. יש לי תמונה משם, אבל אני עצלנית. אז הגענו אל הבית של סבתא של רועי, הכנו חביתה שנשרפה, אור הקריא לי פרק וחצי מספר יפה שנקרא "הלב הקבור" (חוויה מתקנת, לאחר שאני הקראתי בצילומים האחרונים את "הדחליל ומשרתו", והוא ונתנאלה שניהם נרדמו באמצע), והלכנו לישון. ואז בוקר. הוא הגיע מהר מדיי. התעוררנו ברבע לשבע, קמנו מהמיטה בשבע, ויצאנו מהבית בשבע ועשרים, כל זה בשביל שרועי יספיק להגיע לבסיס בזמן. רק חבל מאוד, שרועי בכלל לא היה אמור להגיע לבסיס, כי הוא בחופש. |מכה את רועי| היינו יכולים לישון עד 9!!! העברנו את זמנינו בנעימים בסניף ארומה בקניון עד סביבות 10, ואז חזרנו אל המדיטק. היינו שם שעתיים (אני לא בדיוק זוכרת מה עשינו) ואז אני ואור הלכנו לסדנאת כתיבה מעולה של ורד טוכטרמן. היה כיף, ועבר מהר מדיי. יצאנו משם ב14:00, ואז פתחנו במסע הגדול לחיפוש תחנת האוטובוס ממנה אור יוכל לקחת אוטובוס לירושליים. הלכנו משהו כמו קילומטר וקצת בשביל תחנת אוטובוס, על בטן ריקה (חוץ ממשקה-יוגורט מגעיל בצורה קטסטרופלית ששתינו בבוקר). לבסוף מצאנו את התחנה הנכספת, ואז חזרנו את כל הדרך והלכנו לאכול. אחר כך היה אירוע מתנדבים (תודות ואוכל, זה בערך מה שהיה שם), ואז הילכתי לי הלוך-חזור, ישבתי קצת בדוכן במקום מישהו, ובעיקר עשיתי דברים לא מעניינים. מתישהו נכנסנו להרצאה של יעל סלע שפירו, על תרגום שיר של אש ושל קרח. ההרצאה הייתה מעולה, ובלי ספויילרים (כמעט) בכלל. קצת לפני בסוף שלה אור היה צריך ללכת, ואני יצאתי רבע שעה אחריו כדי שוב ללכת למשמרת שלי בדוכן. שלוש שעות של שעמום צרוף. כולם היו באירוע פילקים בו אודי ורן בר זיק ביזו את עצמם עד כלות נשמתם, ואני יושבת בדוכן בו איש לא מבקר. דיברתי קצת עם מישהי נחמדה מדוכן סטארבייס, ציירתי המון דברים מעוותים, ומכרתי בכל שלושת השעות הללו משהו כמו 6 סימניות והרבה אויר. כשכבר היה קרוב ל22:00, התחלנו לארוז את הדוכן, ואז הלכתי אל ההרצאה שהייתה גולת הכותרת של כל הכנס הזה "לגולאס- אמור בוגד והיכנס", של עמרי אקסלרי. הרצאה מצחיקה עד טירוף ומעלה תהיות רבות בנוגע ללגולאס התמים שלנו. קרוב לסיום ההרצאה אבא התקשר אליי, והייתי צריכה לצאת. אמרתי יפה שלום וכולם ונדחפתי בין כל האנשים כדי להגיע ליציאה, וככה נגמר כנס עולמות שלי. מצטערת שזה היה קצת ארוך. בסך הכל נהנתי מאוד מהכנס, ואני מקווה שכך גם אתם! נראה אתכם במיתופיה?
סהר.

אני לא יודע אם את קוראת

בפורומים שאני כותב בהם בדרך-כלל, אז תודה רבה על ההתנדבות, עשית עבודה מצויינת! וכל הכבוד גם לאודי על העזרה בדוכן. נתראה במיתופיה! עמוס.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאע, היה פשוט.... משעשע.

טוב, אני אוותר על לכתוב את זה שוב פה. הנה, |לינק|http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=397736|סלינק| מרלין, כמה חפרתי שם. מי שלא מתחשק לו לקרא את כל השטויות שחברותי ואני עשינו במשך כל היום יכול לדלג לתמונות א-בל, גם שם אלו תיאורים של השטויות המהוללות שלנו. למטה יש קישור לבלוג של יובל, שם יש יותר תמונות של אנשים ראנדומליים. אעלה תמונות לפה יותר מאוחר [נראה לי יובל אפילו צלמה כמה מחברי הפורום]. להת'.

Fairywitch

New member
את כה נחמדת../images/Emo24.gifושאלה-

מאיפה לעזאזל אנשים משיגים צעיפי גריפנדור/סליתרין/וואטאבר
גם אני רוצה

למעלה