אחחח... כנס עולמות ../images/Emo13.gif
טוב נתחיל בזה שהיה טוב - היה אפילו טוב מאד! אני מאד נהנתי! הכנס בשבילי התחיל ב-9 וחצי בבוקר של יום רביעי, שבשעה זו הגעתי למדיטק בחולון. אני התנדבתי לשבת בדוכן הקהילה בבוקר (למרות שבכלל לא הייתי צריך!) והיה נחמד מאד. הצלחנו לגרום להרבה אנשים לכתוב את הכתובת דו"אל שלהם ובתמורה נתנו המון סטיקרים של מיתופיה, הסימניות החדשות של HDM נמכרו ממש טוב וגם- ההרצאות! ההרצאה הראשונה מטעמנו הייתה בשעה 15:00, והועברה על ידי נתנאלה. למרות שאני כתבתי את ההרצאה ושמעתי את נתי מעבירה אותה כמה פעמים - נורא נהנתי. הנושא הזה בהחלט מרתק ואני חושב שאפשר להרחיב אותו עוד הרבה. מיד אחרי ההרצאה ירדנו למטה למפגש, התישבנו במעגל והתחיל המפגש. חבל שרוב החדשים היו כאלה ביישנים, אבל היה נחמד
סוף סוף אני מכיר את נגה (ראית? בלי ו'!), אילנה, רוני ועוד! אחרי סבב ההיכרויות התחלנו במשחק מוזר שעד עכשיו לא הבנתי איך הוא עובד שבו יש שניים-שלושה מתנדבים (במקרה הזה: אור ענבר, בן אש, סהר פרץ/יעל נומקין) שמשחקים דמויות מ'חומריו' בסיטואציה שונה. הקהל היה צריך לנחש איזה דמויות משתתפות בסצנה הזו. אני חייב לציין לטובה את בן אש על המשחק שלו של לי סקורסבי שהיה קורע, ואת דנה מהמפגש שזכתה בספר ואפילו כתבתי לה הקדשה
אחרי המשחק עברנו לדיונים שונים - אני הצטרפתי לדיון עם החבר'ה הקצת יותר מבוגרים שהיו במפגש: נתנאלה, ארנון ונועה רייכמן שעוד דיברו על ההרצאה של נתנאלה. נועה העירה את עיני בנוגע לכמה דברים וגיליתי שניתן להרחיב את ההרצאה הזו עוד המון! אני אולי אעשה זאת לפני שאפרסם אותה באתר. במקביל לדיונים שלנו התקבצה קבוצה קטנה של אנשים שהחלו לספר סיפור בהמשכים. אני לא זוכר איך זה התחיל, אבל אני זוכר שאני אמרתי שליירה דרכה על דמון, שצווח וצווח והתפתל, ואחר כך בהמשך הרחוב הייתה אישה שילדה. איכשהו (!!!) הגיע רובוט (???) לתמונה - לכן התפרצתי שוב והודעתי שהרובוט התבלבל בסיפור, והוא בכלל שייך לסיפורי אסימוב, לכן הוא יצא מהתמונה. אבל מישהו (נגה?) החזירה אותו! לאחר המפגש המהנה שלאט לאט התפזר, הלכנו להרצאה ה
מרתקת של חגית. אני ידעתי על מה תהיה ההרצאה, ועזרתי לה (וגם אתם, מדי פעם) בהרצאה, אבל שום דבר לא הכין אותי לכזאת הרצאה. אני פשוט נהנתי והיא העלתה הרבה נקודות מעניינות שאפשר להעלות מהם המון תיאוריות מעניינות. היא שילבה את זה עם הרבה בדיחות ואפילו משחק! ואני קיבלתי את התמונה המקורית של סירות הסוענים
. אלה היו הפעילויות שלנו בכנס עולמות פחות או יותר. אני נורא נהנתי והמשכתי להיפגש עם אנשים מהפורום פה ושם במהלך הכנס והיה נחמד מאד. אפילו זיהיתי את סאי (גדלת!) ביום חמישי. ואם הגענו ליום חמישי...
ביום חמישי גם הגעתי מוקדם בבוקר, גם ישבתי בבוקר בדוכן אבל לא היו הרצאות של 'חומריו'. בסביבות 16:00 היה מפגש של קהילת ששאו"ק והיה כיף חיים! פגשתי אנשים חדשים שאני מדבר איתם הרבה זמן, היה לנו חידון מהנה שהזוכה בו זכה בספר "משחקי הכס" וישר אחרי המפגש - הרצאה של יעל סלע שפירו האגדית (!!!). אני נהנה מכל הרצאה שלה כל פעם מחדש - גם אם אני שמעתי אותה לפני וגם אם קראתי אותה לפני. פשוט כיף! ואז הגיע שיא הכנס, שמי שלא היה בו הפסיד - ומי שהיה בו: חובה עליו לספר לכל השאר כמה הם הפסידו, להצביע עליהם, ולצחוק
מופע הפילקים הכל התחיל כשרן החליט לכתוב פילק לתחרות הפילקים. הפילק, כמו שרק רן יודע לכתוב, מהלל את הטולקינאים ו.."לא מהלל" את השאר
לאחר מכן גם אני פרסמתי פילק ש...יורד על הטרקרים
לא העלנו על הדעת שאנחנו נהיה בין ה-10 הטובים ביותר ואשכרה נעלה לגמר! מה זה הגמר? לעלות להופיע עם השיר הזה במופע הפילקים ביום חמישי שעה 19:00! חשבנו לתומנו שמדובר בתחרות הומוריסטית, שבה אנשים שלא יודעים לשיר (כמוני וכמו רן למשל) עולים לשיר שירים מצחיקים. טעינו טעות מרה! בעוד שאני ורן הצטיידנו בגיטרה-סגולה-קטנה ומשולש שעשוי מקולב ולא זכרנו בכלל את המילים, שאר המשתתפים שרו יפה (או לפחות ניסו), זכרו את המילים ואפילו ביססו את הפילקים שלהם על שירי זיכרון! מיותר לציין שאני ורן נקרענו מצחוק מאחורי הקלעים בכל פעם שמישהו אחר עלה לשיר ועשינו שטויות בזמן השירים של אחרים (הוצאת ידיים, רגליים, גיטרות ואיברים אחרים מאחורי הוילון כדי שלטולקינאים בקהל לא יהיה משעמם
). כשהגיע תורנו אני החלטתי שאני לא שר, אבל רן השמן תפס אותי ולא יכולתי לעשות כלום כנגד זה. השיר הראשון היה שיר של רן, שלא ידעתי את המילים שלו ואפילו לא את הקצב! הנגן התחיל לנגן, אני ורן ניגנו בגיטרה הקטנה והמשולש, ושכחנו להתחיל לשיר כשהיינו אמורים. למה? כי פשוט נקרענו מצחוק שם על הבמה מול הקהל. אני מודה ומתוודה ששנים לא צחקתי ככה! הנגן התחיל שוב לנגן - הפעם רן אמר שהוא הולך להיות רציני ושנצליח לשיר! אחלה... אני קראתי את המילים וכשהיינו אמורים להחיל לשיר - ברגע שבאתי לפתוח את הפה רן התחיל לצרוח שם למיקרופון והדבר היחיד שיצא לי מהפה זה צחוק. הרבה צחוק. בסה"כ, בשיר הראשון כל מה שעשיתי זה לנגן בגיטרה כאילו אין מחר ולצחוק הרבה הרבה מאחורי רן. בשיר השני והאחרון שלנו היה יותר טוב בהתחלה. החלטנו לוותר על הכלים ולעשות כיראוגרפיה מדהימה. ככל הנראה חלק מהתנועות של סוף הבית הראשון לא מצאנו חן בעיני הקהל הלא-טולקינאי ולצד הצחוק המטורף שלי ושל רן ושאר הטולקינאים הגיעו קריעות בוז מטרקרים והנגן פשוט קם והלך.... אז התחלנו שוב אחרי שהוא חזר, אבל מהבית השני. לא הצלחנו לסיים אותו מרוב צחוקים ושטויות שעשינו על הבמה ובסופו של דבר אנשים עלו על הבמה והורידו אותנו בכוח
חהחהחה אחרי שגילינו ששני השירים שלנו נפסלו פשוט קמנו ויצאנו מה"שירה בציבור" של הפילקים והמשכנו לצחוק על האירוע הזה עוד הרבה אחרי. היה כיף מאד, אבל זה לא יקרה אי פעם בחיים שוב. אני לא חושב שגם יתנו לנו לעלות על הבמה שוב. העיקר קיבלנו תעודת הוקרה של "פילקר של כבוד". הם כנראה הדפיסו אותה הרבה לפני המופע שלנו... למי שהפסיד (*מצביע וצוחק*), זה מוקלט בוידאו ואני מקווה שיעלו את זה לאינטרנט בקרוב מאד. אחרי אירוע הפילקים הייתה ההרצאה הקורעת של עומרי אסקרלי על הבוגד הנאלח לגולאס משר הטבעות. ההרצאה הייתה מפוצצת עד אפס מקום ואני ועוד כמה מהפורום הצלחנו לתפוס מקומות טובים בשורה השניה/שלישית. בקיצור, היה אחלה כנס, נהנתי מאד ובקרוב נפרסם תמונות מההרצאות והמפגש
יאללה, ספרו איך היה לכם!