שרשור עולמות 2007~~

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמאמא. XP

קונים צמר [בהדר] ואז נותנים לאמא לסרוג, זה עובד הכי טוב. וגם את נחמדה.
. ואני השתעשעתי כ"כ אחרי שאמרת לי שאת לא יודעת איך תעשי את ההרצאה בגלל הספויילרים והכל. זו דילמה מצחיקה.

SNTD

New member
נמממ אני לא אחרוש כמוכם

כי אין לי על מה :S אני יצאתי מהבסיס ביום רביעי בשתיים בצהרים תוך כדי הפעלת מניפולציות על הרס"ר שלי והגעתי בשתיים וחצי ישר להרצאה של נתנאלה, רובכם לא זיהה אותי, חוץ מאותו גרעין שהשתתף בסרטים של חומריו הבהירים מכיוון שהסתפרתי והייתי עם מדים. אז הייתי בהרצאה של נתנאלה ונהניתי, ואחרי זה במפגש אור הפקיד אותי על המצלמה שלו וצילמתי פה ושם כמה תמונות תוך כדי המשחק תפקידים שהיה (התמונות אצל אור, אל תתלו אותי). לאחר מכן באתי עם כולם להרצאה של חגית על הדמונים (כמובן, לא לפני שקניתי 2 סימניות), וגם שם נהניתי מאוד, הטריוויה אודות פשר החיות היה משעשע ביותר. לאחר מכן נשארתי והסתובבתי עם אור ויעל זיו ואודי לסירוגין עד שסהר סיימה את המשמרת שלה ואז אני, סהר ואור הלכנו לבית של סבתא שלי וישנו שם. למחרת בבוקר הבאתי אותם מוקדם למדיטק, והלכתי לבסיס, משום מה התברר לי שלא הייתי אמור להגיע כי היה לי חופש מיום חמישי עד יום שלישי, ולא ידעתי עליו, אז באתי בחזרה. כשגיליתי שלא נשארו כרטיסים להרצאות שרציתי, ומכיוון שהייתי עייף ועוד הייתה לי נסיעה ארוכה הבייתה, החלטתי לפרוש כשראיתי שכולם נכנסו להרצאות של 12, ומשם והלאה לא הייתי. אבל במה שהייתי נהניתי מאוד, מקווה אפילו לשיפור במיתופיה

היה כיף!

אמנם, הייתי רק ביום רביעי ורק לכמה שעות, איבדתי דרכי בחולון ופספסתי הרצאה שמאוד רציתי לשמוע, אבל היה כיף. היה נחמד לבוא סוף כל סוף למפגש של "חומריו האפלים" ולהרצאות המרתקות בנושא. נהניתי לפגוש את כולם! ולסיום, משהו שאני חייב לכולם: http://www.aplaton.co.il/story_196

JustRain

New member
אוי ../images/Emo2.gif

זה הזוי לחלוטין. ואכזרי. כלפי העטלפים. למה אנשים לא אוהבים אותם? הם כל כך חמודים! אני אוהבת את כל בעלי החיים, מלבד עכבישים
אני ארכנופובית קשה.

יאיי, עולמות

חג שמח כולם :) אמ, עולמות: יום רביעי, הגעתי מתישהו בצהריים והרגשתי קשור, הידד ^^ הכרתי הרבה אנשים, חלקם HDM-ים, חלקם לא כנס ראשון שאני לא מרגיש כאילו נפלתי איפשהו בטעות... ישר שנכנסתי ראיתי את אור, אח"כ גם את סהר. הבנתי מהר מאוד שאודי מבריז כרגיל, ושאני אראה אותו רק בהרצאה... אז לא ממש טרחתי לחפש אותו (; באתי גם עם דנה, שקראה ואהבה את טרילוגיתינו, וכנראה תרשם לפורום בקרוב... ההרצאה הראשונה הייתה מצויינת, אבל קצרה... השנייה גם הייתה מצויינת. המפגש באמצע היה כיף :) אפילו שאודי הפקיר אותנו באמצע ללא תוכנית אומנותית, ההתחלה הייתה כיפית, וגם המשחק היה מגניב ["בא לי לירות במישהו!!"] אפילו שאף אחד לא התנדב P: כמובן שאודי לא טרח לומר שמי שמתנדב בטוח לא מקבל את הספר, אבל לא נורא, דנה קיבלה וזה גם מגניב :) ו...זהו בערך. לשנה הבאה בסינימטק הבנוי, הייתי אומר, אבל גם המדיטק היה יותר טוב משציפיתי. וחסר למי שלא בא למיתופיה :)

היה כיף! ../images/Emo13.gif

ממש נהנתי מההרצאות, המפגשים והאנשים! ליתר פירוט אתם מוזמנים לבלוג שלי- קישור למטה
התמונות יועלו גם לאתר.

Fairywitch

New member
אני לא יכולה יותר../images/Emo70.gif

אתה ואודי חייבים לאכול משהו
אחלה תמונות. וגם אני רוצה "משחקי הכס"

yael ziv

New member
קצת באיחור-

נהניתי מאוד מהכנס. מההרצאות, מהמפגש, מהאווירה, ומהפרצופים המוכרים והלא מוכרים שיצא לי לראות. שתי ההרצאות על חומריו היו, לדעתי, מעולות. את ההרצאה שאודי כתב ונתנאלה העבירה כבר הכרתי, וידעתי שאני הולכת להנות בה, אבל ההרצאה של חגית הפתיעה אותי מאוד (לטובה כמובן). הייתי גם בשתי ההרצאות על ששאו"ק. נהניתי ולמדתי בשתיהן. המפגש שלנו היה נחמד מאוד, וכל הכבוד לשחקנים המהוללים ולזוכה הגדולה
. חוץ מכל אלה, הייתי גם בכמה הרצאות על טולקין ושרה"ט, שגם הן היו לי מעניינות ומהנות מאוד. הכנס בהחלט היה שווה את הנסיעה הארוכה (שלמזלי נסעתי בתחבורה ציבורית רק חזור, כי למדיטק אח שלי לקח אותי, בדרך לדירה שלו ברחובות). נתראה במיתופיה!

netser1

New member
חצי ../images/Emo32.gif : דאגור פילקלך עלה לרשת!!!

סחבק (אני, עצמי ואנוכי) צילם את הביזיון הגדול ביותר בכנס עולמות - הפילקים האיומים שרן ואודי ניסו "לשיר". בפועל, רן צווח לתוך המקרופון, ואודי נחנק מרוב צחוק... השיר הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=XGCY1KXyyNw השיר השני: www.youtube.com/watch?v=QXaAJyTh5_8&NR=1 לסיקור נרחב יותר פנו לפורום קהילת טולקין: http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum_msg.asp?pc=434145897&msgID=868514144

האבק

New member
ראיתם ראיתם ראיתם??

איזה כשרוני אני! זה כל כך כיף לעמוד ליד רן השמן ולצחוק עד דמעות וכאב בטן במשך לא מעט זמן.

JustRain

New member
למה בכל התמונות שאני מופיעה בהן

אני מסוככת על העיניים? ולמי שתהה - כן, בכוונה אני לא מורידה שערות, מכל מיני סיבות עקרוניות. אוף, התמונות גרמו לי להתגעגע לכנס. לא שאני לא מתגעגעת ממילא...

למעלה