שרשור פרק 77 - הניסוי האחרון של ביל

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo115.gifשרשור פרק 77 - הניסוי האחרון של ביל

את כל התגובות על הפרק שרשרו בבקשה לכאן. צפייה מהנה!

R o T e M e N

New member
אחלה פרק!

וואי ידעתי שבסוף זה היה קוקה-קולה..או משהו כזה? מישהו יכול להסביר יותר טוב מה היה בסוף?!

גיורא גאון ../images/Emo185.gif

הוא חיבר כאן את המציאות לסדרה.. הרי אף אחד לא יודע מה היא הנוסחא של הקוקה קולה, זו אחת הנוסחאות הכי שמורות בתעשייה העולמית. אף אחד לא יודע בדיוק, רק בעלי קוקה קולה והיצרנים במפעלים. בסדרה, ביל הוא זה שיצר את הקוקה קולה והפיראטים הרי רוצים דברים יקרי ערך לעתיד, אז הם יודעים שהקוקה קולה הפך להיות המשקה הכי נמכר בעולם אבל אף אחד לא יודע איך לייצר אותו-ולכן חזרו בזמן כדי לנסות לקחת את הנוסחא מג'יני.

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo6.gif קוקה קולה זה טעם החיים

גם שהיא הייתה קטנה, נלי הייתה קרצייה מעצבנת, השחקנית שמגלמת את ג'יני הקטנה בכלל לא דומה לה בכלום.

../images/Emo215.gifהפרק הזה מסביר הרבה דברים

ביל המציא את הקוקה קולה, שלעניות דעתי שווקה לראשונה כתרופה ובגלל זה אין קולה בהיסטוריה הזו של 2009. ג'יני יתומה?

מישהו 2

New member
אה נכון

זה מסביר את אחת השאלות הכי פחות חשובות שעלו מהפרק הראשון של העונה - למה אין קוקה קולה

בדיוק ../images/Emo185.gif

חחח גם לי עלתה המחשב הזו בראש, מה הקשר של הקוקה קולה לעלילה /= בטוח שנדע בהמשך, אבל בנתיים זה נראה כזה מפגר.

בגלל שהנוסחא נלקחה מג'יני ../images/Emo185.gif

בידי הפיראטים ואפחד לא הרג אותם, כי אפחד לא יכל. ואז הפיראטים שמרו לעצמם או השמידו ת'נוסחא, לא'דע מה עשו איתה אבל היא לא התגלתה ובגלל זה לא נוצרה הקולה. אבל הפעם סול היה שם כדי להרוג את הפיראט, ככה הנוסחא תגיע לנלי ואולי היא תדע מה לעשות וככה תהיה קולה.

0OמומיןO0

New member
אההההההה אוקיי תודה!:)

בהיסטוריה שהילדים לא לקחו בה חלק,ג'יני נתנה את הנוסחה ובהיסטוריה הזאת לא

ny22

New member
מנהל
לא ממש הבנתי....

לא ממש הבנתי... בהיסטוריה האחרת, שבה הילדים לא לקחו חלק, גם לא הייתה קולה... נכון שהם באו לדוכן וביקשו קולה ולא היה, אז זה היה לפני שהם חזרו בזמן לכפר...

נכון ../images/Emo185.gif

בהיסטוריה שבה הילדים לא לקחו חלק-לא היה מי שיעצור את הפיראטים מלגנוב את הנוסחא הנכונה מג'יני. בהיסטוריה העכשווית, סול הרג אותם וכך הנוסחא של הקולה תתגלגל באיזושהיא דרך ולבסוף אם הילדים יקפצו בזמן ל2009 הם יראו שכן יש קולה.

zivnew

New member
ג'יני הייתה יכולה להעתיק את הנוסחה ועדיין

ועדיין לשווק אותה אבל יש לי הסבר למה זה לא קרה: כשהילדים לא היו שם ג'יני העתיקה לא טוב ואז הם הרגו אותה ואולי אפילו את כל הכפר. ואם הם הרגו אותה אז טומי נעלם. משהו כזה אולי אבל רגע תחשבו על זה אם הילדים לא היו אז ריק יכול היה לירות בפיראטים.

ואולי הפיראטים היו עוצרים גם את ריק? ../images/Emo185.gif

הרי הפיראטים בכלל לא ידעו על קיומו של סול, בטח לא שהוא עובד במשרד השריף.

Yarinv

New member
אהבתי ביותר../images/Emo6.gif

רעיון מגניב הקטע עם הקולה
ג'יני הקטנה כל כך חמודה, לא ממש הבנתי אבל למה לא לקחו את אותה אחת מ"האיש בשולחן תשע". גם הליהוק לנלי הקטנה היה טוב, ילדה קטנה ומעצבנת
מוזר לראות את פלורנס עם שיער חלק ולא אסוף. עכשיו זה מסביר שריק לא היה הדבר היחידי שהניע את נלי לנסות להתנקם בג'יני אלא בנוסף בגלל הקשר שהיה לה עם ביל והצוואה.

yonatan samiya

New member
בתכלס... זו לא עוד סיבה,

זו ה-סיבה לשנאה הרבה של נלי לג'יני. איזה חמודה ג'יני
ועם הקולה... כנראה שההרס של הכפר הוביל לזה שבעתיד לא יהיה קולה...

8דושנקה8

New member
זאת מ"האיש משולחן 9" הייתה קטנה מידי כנראה

לי בכל אופן היא נראתה יותר קטנה...

yonatan samiya

New member
מגניב ש

ג'יני הייתה בהתחלה עם שיער בלונדיני בהיר בהיר בהיר, אח"כ הפכה לבעלת שיער חום ושוב חזרה להיות בלונדינית... משונה- אבל הכל יכול להיות. חחחחח איך אני אוהב לנבור בדברים כאלו...

yonatan samiya

New member
פרק מדהים!!

אחד הפרקים היפים בעונה הזו. פרק מרגש, עם הרבה אקשן ומתח, כמו שאני אוהב
הייתי ביום צילומים של הפרק הזה (של החוצים, כלומר סצינות מחוץ למסבאה9\), היה ממש מגניב
אתם יודעים שאת הסצינה שבה רואים את הפיראטים מאיימים על ג'יני, נלי מאחוריה וסול יורה באחד מהם (חחחח זה עמרם מ"לחיי האהבה") חילקו ל-3 חלקים? כלומר... צילמו את החלק של ג'יני והפיראטים בנפרד, את החלק של סול בנפרד וא החלק של נלי בנפרד, הפרש של כמה שעות... וחיברו את זה לסצינה אחת. זה מה שאני אוהב בעריכה. זה היה כל כך כל כך מצחיק לראות את זה, כיוון שלא באמת ירו בפיראט (די באמת?!) והוא עשה תנועות עם הגוף כאילו יורים בו...
רק שהייתה בעיה והיא שהייתי צריך להיות בדממת אלחוט. בקיצור, פרק מעולה

למעלה