שרשור פרק 77 - הניסוי האחרון של ביל

8דושנקה8

New member
בדיוק אמרתי לאחותי שבטח בסוף יתברר שזאת

הנוסחה של הקולה או משהו
וצדקתי
עכשיו לפחות אנחנו יודעים מי זה ביל... אהבתי את הקטעים של הבנות בעבר, אפשר להבין למה הן יריבות בהווה... מעניין למה ביל הוריש את המסבאה דווקא לג'יני... ומה היא עשתה איתה בכלל עד שהיא התבגרה? למרות שגם אז היא מילצרה שם אבל עדיין... ואיפה היא גדלה עד אז? נורה ונלי בטח שנאו אותה רצח אחרי זה, אז גם אם הן איפשרו לה לגור שם היא בטח ברחה... אז גם שם היא יתומה לא? ואמרו שהיא הגיעה לכפר יתומה... מי רצח את ההורים שלה הפעם? או שהיא הגיעה מהיסטוריה אחרת\מהעתיד? שימו לב שאותו הדבר קרה גם איתה וגם עם דילן.... זאת ששיחקה את נלי הייתה די דומה לה אבל זאת ששיחקה את ג'יני לא הכי דומה לה... נו טוב, העיקר שהיא משחקת טוב
מעניין מה נלי תעשה עם הנוסחא... או לפחות מה היא תעשה כדי שלא יגנבו אותה... ובשביל מה לעזאזל הפיראטים צריכים אותה? מה, עדיין לא המציאו את הקולה במקום שהם באו ממנו? או שהם לא הצליחו להשיג את הנוסחא בעתיד אז הם הלכו ישר למקור? אולי זאת הסיבה שאין קולה בשנת 2009 הנוכחית?
ונראה לכם שזואי המקורית (ולא הציידת שבמילא מנסה למנוע את זה
) תיהיה בסוף זו שתמנע את החתונה של קרמיט? מהרגע שסם ירה כמעט את כל הכדורים, חשבתי שבטח בסוף זה יהיה סול שיצא הגיבור ויציל את כולם... (לפחות הפעם זה הוא ולא צ'יף שמציל את ג'יני
)

ny22

New member
מנהל
האמת, פרק די צפוי...

ברגע שהוא אמר לה שהוא הלך ליריד וסיפר את כל הסיפור - ישר הבנתי שמדובר בקוקה קולה... (אני מכיר את הסיפור והיה משהו אם תרופה). אגב, למי שמתעניין - http://he.wikipedia.org/wiki/קוקה_קולה. חוצמזה, יעל ודון פשוט מדהימות
וגם עמוס לביא משחק מעולה!!!

yonatan samiya

New member
קצת מידע על הקולה,

שברובו תואם את הגרסה ב"האי": (מתוך ויקיפדיה) המתכון: "המתכון המדויק המשמש להכנת תרכיז הקוקה-קולה הוא סוד מסחרי של החברה. החברה טוענת כי המתכון נשמר בכספת המרכזית של בנק SunTrust שבאטלנטה, ג'ורג'יה, וכי רק שלושה אנשים מכירים אותו במלואו. טענה זו הינה אמירה תדמיתית בעיקרה, משום שאינה מתיישבת עם תהליכי ייצור מודרניים ועם היכולת האנליטית של מהנדסי מזון המאפשרת קביעה מדויקת של ההרכב הכימי של המשקה,[2] אם כי אין די בידיעת המרכיבים על מנת ליצור את המשקה (מתכון הינו שילוב של מרכיבים, צורת הכנתם וזמן התרכבותם. ערבוב אקראי של כלל מרכיבי הקולה לא ייצור קולה)" התחלת הקוקה קולה: "משקה הקוקה קולה הומצא באטלנטה, ג'ורג'יה שבארצות הברית על ידי רוקח בשם ג'ון פמברטון בשנת 1886 [1] במקורו היה המשקה רקיחה נגד כאב בטן. ואולם כשגילה את טעמו החליט פמברטון לשווקו תחת השם "יין צרפתי קוקה של פמברטון" והוגדר כ"המעורר המושלם לעצבים ולמרץ". לאחר מכן התחיל לפתח משקה לא-אלכהולי, ושינה את שמו ל"קוקה קולה". שיווקו של המשקה החדש החל ב-8 במאי 1886" מגניב לא?
אולי באמת יש עוד מישהו שיודע על הנוסחה חוץ מביל וג'יני? או שאולי אני סתם מגזים?... אולי שנת 1886 קשורה ל"האי"?

Yarinv

New member
אפשר לשאול שאלה ממש פשוטה

יש מישהו שלא הלך לגוגל לבדוק באמת מה ההיסטוריה של הקולה?
נראה לי כולם

yonatan samiya

New member
חחח כן הא?...

אבל.... רציתי ליידע את כל חברי הפורום
במקום להעביר ביקורת אולי תנסה ענות על שאלות ששאלתי? יותר יעיל פחות מעצבן

Yarinv

New member
שום ביקורת

איך שהפרק נגמר כבר תיארתי לעצמי שהרבה ירוצו לויקיפדיה, זה הכל

מישהו 2

New member
כגם אני בדקתי

הנה עוד משפט ששכחתם להשים: "המתכון הראשון והמקורי של הקולה כלל תמצית טעם שכללה עשרה תבלינים ו-5 מיצים מפירות שונים מעורבבים עם אלכוהול. לתמצית טעם הוספו סוכר, עלי קוקה, אגוז הקולה וסודה."

coullette

New member
פרק חביב,

למרות שלא ממש תורם להתפתחות העלילה הכללית. גיורא מצא דרך טובה להסביר למה אין קולה ב-2009 למרות שהייתי מסתדרת גם בלי זה למען האמת...וכבר הספקתי לשכוח שבפרק הראשון לא היה שם קולה. בקיצור נחמד, אבל מיותר. כל פרק מסוג כזה רק מונע מהפתרון של כל התסבוכת הזאת להגיע. אני רוצה שכבר יגיעו הפרקים האחרונים כדי שסוף סוף נוכל להבין מה לעזאזל קרה כאן ואיך נוצרה ההיסטוריה החלופית הזאת. והאם עוד קיימת המחתרת והקונגים והמבצר? ואם צ'יף קיים אז האם זה אומר שגם מקס והלנה קיימים.ואם כן אז איפה לעזאזל הם התחבאו כל הזמן הזה??ואם הם קיימים אז שיחזירו את ישי גולן לאיזה תפקיד אורח (כי הוא סופר סקסי ושחקן טוב)!!

coullette

New member
אה וג'יני הקטנה בכלללל לא דומה לג'יני הגדולה

וסם נראה מטופש עם הפאה.

porky169

New member
תגידו...../images/Emo134.gif

אני היחיד שחושב שסם דומה ככה עם הפיאה ליוני רכטר?
אהה שכחתי לכתוב את זה עוד בפרק שירו בריק אז אני אכתוב עכשיו. שמתם לב שכשהרופא מוציא לריק את הכדור מהכתף הוא נשך את הכרית? תום אבני נושך כריות

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif הוא באמת קצת מזכיר אותו.....

Double U

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול../images/Emo6.gif

פשוט התפוצצתי מצחוק שהראו "קוקה קולה". על אף כי הקולה המקורית הכילה קוקאין מה שלא ממש תואם את המצרכים שצוינו ב"נוסחא".

../images/Emo108.gif

כשהוא אמר "אבל הם אהבו אותה בתור משקה" ידעתי כבר על מה הוא מדבר, זה קצת ביאס אותי, כי ציפיתי למשהו טיפה יותר מעניין מקולה, חוץ מזה שקולה זה מגעיל, וזה כל כך לא חינוכי להראות בסדרת ילדים שאחת הנוסחאות הכי נחשבות ששווה לגנוב אותן זה של משקה פשוט בשם קולה... אבל ניחא, כל שאר מה שהולך שם גם לא הכי חינוכי..

יאווווווווווווו איזה פרקקק טוווווובבבבבבבבבבב

גיורא הזה פשוט גאוווווווווווווווווווון גם אקשןן מתחח יריווות וגם בובומים ויואואואואווו הנוסחה הגעונית איזה טווווווווווווווווווווב1!! נהנתי כ"כ!!!111

למעלה