LOL אם משעמם לכם...

CheN Y

New member
../images/Emo3.gif

צופה בבנות גילמור? לא נהנית לצפות ב THE O.C? מתי ראיתי את זה בכלל? יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? כה את צופה קבוע בחדשות? בכלל לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? גלגל"צ את מעריצה שרופה של LOST?לא שרופה אבל רואה לפעמים ----- תהיי כנה ----- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא קווין? כהה אלאניס מוריסט? לא צופה במשפחת סימפסון? לפעמים חח צופה בערוץ הילדים? ממש לא צופה בערוץ המדע? אממ ראיתי לפני חודש פעם אחת. נחשב? ----- תודי בזה ----- את קוראת רומנים? לא את באמת מתעמלת מידי יום? לא אכלת פעם שוקולד במיטה? ברור פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? זה ממש קשה לגמור כוס גלידה..ברור שכן מתקלחת מידי יום? לאאאא [מה נראה לכם?!ברור שכן] שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? כה שרה במקלחת? כה שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לפעמים האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? כה בטח האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? כה ----- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? נראה לי כלב חחח האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? אממ שיר לא גמור אוטוביוגרפיה LOL? לא האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כה האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר? שעה לא נראה לי..אבל אולי קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? ברור האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? אמ זה קורה לפעמים האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? אהבתי באמת לא ----- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? חחח לא האם את חולת ניקיון או סדר? לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא יש לך iPod או MP3? לא כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? פעם כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא יודעת כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי..? המון צבעים ----- שאלות זה או זה ----- אמריקה או קנדה? פחח פיזיקה או כימיה? אממ כלום..? שוקולד חום או לבן? חום מריר טבעות או עגילים? עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעותת ----- עד גל של שאלות טיפשיות ----- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? מלך האריות כמה תכשיטים יש לך? הרבה אבל אנלא שמה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? 2009 נראה לי אני בכיתה ט' יש לך מכונית? חחח הלוואי לומדת/למדת נהיגה? לאאא.. משעמם לך? אם אני עושה את זה אז מן הסתם

[..]

צופה בבנות גילמור? כן. נהנית לצפות ב THE O.C? כן. יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? לא. את צופה קבוע בחדשות? לא. איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? אני לא שומעת רדיו, אבל אם שומעים משהו זה 91.8 [גלגל"צ] את מעריצה שרופה של LOST? לא. תהיי כנה |כנה| יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? כן. אוזי אוסבורן הוא מלך! קווין? מי זה? אלאניס מוריסט? כן. צופה במשפחת סימפסון? לא. צופה בערוץ הילדים? לא. צופה בערוץ המדע? לא. תודי בזה את קוראת רומנים? לא. את באמת מתעמלת מידי יום? חח לא. אכלת פעם שוקולד במיטה? בטח. פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? כוס גלידה כן, קופסאת גלידה. וגם כאלו קטנות של בן אנד ג'ריס, אבל זה לא ממש הישג. מתקלחת מידי יום?כןכןכ. שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? אם אני קונה, אני קונה אותן בזמן. שרה במקלחת?לעיתים רחוקות. שוכחת לצחצח שיניים בבוקר?חח לפעמים, אבל רק בחופשים. לא כשאני צריכה לצאת מהבית. האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12?כן. האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?פרובבלי. שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? שום דבר. האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? לא. אוטוביוגרפיה LOL? כנ"ל. האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כן, אבל ההגדרה לא ממש נכונה, זה יותר בגלל שזה הזכיר לי תקופה מסויימת וזה שמח אותי. האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר?האמת שיכול להיות. קראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך?כן. האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו?כן. האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו?כן. שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא. האם את חולת ניקיון או סדר? לא. האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא. יש לך iPod או MP3? אייריבר. כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? כן. כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? זה לא ממש קבוע אצלי, אבל האחרונה הייתה ממש ממזמן. כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי?לבן. שאלות זה או זה אמריקה או קנדה? אמריקה. פיזיקה או כימיה? פיזיקה. שוקולד חום או לבן? חום. טבעות או עגילים?עגילים. הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר. עד גל של שאלות טיפשיות מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? סינדרלה. כמה תכשיטים יש לך? אין לי מושג >< באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? שנת 2009. יש לך מכונית? לא. לומדת/למדת נהיגה? לא. משעמם לך? לא ממש.

m i c k e y 15

New member
משמעמם ליי../images/Emo36.gif

צופה בבנות גילמור
כן
נהנית לצפות ב THE O.C
אממ כן
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס
כן אחד חחח
את צופה קבוע בחדשות
אממ לא ממש..צופה מתי שיוצא לי
איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה
ת''א
את מעריצה שרופה של LOST
לא ----------------------------------------------------- תהיי כנה -----------------------------------------------------
יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות
לאאאא...בעצם כןן כי התיקיה של אבא שלי זה איתי חח
קווין
לא חוץ מחידושים של קווין
אלאניס מוריסט
לא
צופה במשפחת סימפסון
כן
צופה בערוץ הילדים
לא
צופה בערוץ המדע
לא ----------------------------------------------------- תודי בזה -----------------------------------------------------
את קוראת רומנים
לא ממש
את באמת מתעמלת מידי יום
כן!
אכלת פעם שוקולד במיטה
כן
פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד
לאא
מתקלחת מידי יום
כן
שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן
כן
שרה במקלחת
כן
שוכחת לצחצח שיניים בבוקר
לאא איככ
האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12
חח כן..לא כולם?
האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר
כןן אמאא ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות -----------------------------------------------------
מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי
מאיפה אני זוכרת..
האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך
לא אני לא משועממת חח
אוטוביוגרפיה LOL
חחחח לא
האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך
כןן ברור
האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר
כן
קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך
חח כן
האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו
כן
האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו
ת'אמת כן ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות -----------------------------------------------------
את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום
כן
האם את חולת ניקיון או סדר
לאא
האם היית פעם באמריקה או אפריקה
לא הלוואי עליייי
יש לך iPod או MP3
לאא אבל עוד מעט חח
כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)
כן..יש לי כבר 3
כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף
לא עושה חח
כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי
אממ בעצם..הארון שלי צבעוני ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה -----------------------------------------------------
אמריקה או קנדה
אמריקה
פיזיקה או כימיה
כלוםםם
שוקולד חום או לבן
חום
טבעות או עגילים
עגילים
הארי פוטר או שר הטבעות
שר הטבעות ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות -----------------------------------------------------
מה הסרט של דיסני המועדף עלייך
''מלך האריות''
כמה תכשיטים יש לך
אממ..20 ומשו
באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד
2008! שיגיע כברר
יש לך מכונית
הלוואי..רישיון אין לי אז מכונית..אני רק בת 15!
לומדת/למדת נהיגה
לאאא
משעמם לך
עם השאלון הזה..לא

KillER SmiLEY

New member
טרילילי

צופה בבנות גילמור לא נהנית לצפות ב THE O.C אני לא רואה O.C יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס לא..:S את צופה קבוע בחדשות לא..:S איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה אני לא.. את מעריצה שרופה של LOST לא.. ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות לא.. קווין לא אלאניס מוריסט לא צופה במשפחת סימפסון לא צופה בערוץ הילדים אם יש שם תוכנית יפה אני אראה..>< צופה בערוץ המדע לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים איזה רומנים? את באמת מתעמלת מידי יום לא.. אכלת פעם שוקולד במיטה מה?? פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד כן מתקלחת מידי יום לא שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן כן שרה במקלחת לא.. שוכחת לצחצח שיניים בבוקר לפעמים ^^' האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12 כה האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר אולי ביום האחרון של החופש הגדול או משהו >,< ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי כלום האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך לא אוטוביוגרפיה LOL לא האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך אה.. כן.. האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר לא..>,< קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך לא.. האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו לא האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו נופ ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום נופ האם את חולת ניקיון או סדר ההיפך הוא הנכון האם היית פעם באמריקה או אפריקה לא יש לך iPod או MP3 MP3 רולז! כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב) כן כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף מתי שבא לי..>< כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי אין צבע דומיננטי ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה לא יודעת>< פיזיקה או כימיה אף אחד :S שוקולד חום או לבן חום טבעות או עגילים עגילים הארי פוטר או שר הטבעות הארי פוטר
----------------------------------------------------- עד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך אה.. לא יודעת..>< כמה תכשיטים יש לך קצת, אם בכלל באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד יש לי עוד זמן יש לך מכונית לא לומדת/למדת נהיגה לא משעמם לך כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

O L g i T

New member
חחח

טוב אני יודעת שזה בדיליי מטורף אבל גם ככה אף אחד לא יקרה אז וואטאבר.. אני והשאלונים שלי..LOL...תהנו כרגיל...בלשון נקבה צופה בבנות גילמור
לא נהנית לצפות ב THE O.C
לא רואה יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס
לא אבל הייתה לי קלטת חח את צופה קבוע בחדשות
לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה
פעם הייתי שומעת את התוכנית של יקיר אביב עם הסטנדאפיסטים אבל ניראלי שקצת ביטלו אותה. אהה ושמוליק טיאר
את מעריצה שרופה של LOST
בחיים לא ראיתי פרק :X ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות
לא קווין
כן אלאניס מוריסט
לא צופה במשפחת סימפסון
לא במיוחד צופה בערוץ הילדים
לא.. התחילו להיות שם חרא תוכניות, אפילו אין את הסדרות המצחיקות בערב צופה בערוץ המדע
לפעמים.. זה דווקא מעניין ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים
לא את באמת מתעמלת מידי יום
חחח לא אכלת פעם שוקולד במיטה
כל היום פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד
חח ברור!! מתקלחת מידי יום
לא חח שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן
כן אבל לא בגלל ששכחתי, מסיבות אחרות שרה במקלחת
כשאין אפחד בבית חח שוכחת לצחצח שיניים בבוקר
לא האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12
בייטח [עד היום אני רואה ארתור] האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר
מה?? ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי
כלום.. האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך
אממ לא שזכור לי.. אולי, מי יודע אוטוביוגרפיה LOL
חחחחח אני יותר מדי סנילית בשביל זה האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך
תאמת אני מנסה להמנע מהתקפי נוסטלגיות ... זה מדכא אותי האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר
חח כן!! קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך
לא.. האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו
לא.. האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו
כן ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום
חחחחח הלוואי האם את חולת ניקיון או סדר
חחחחחחחחחחחחחחחחחח תכנסו לחדר שלי ותגלו את התשובה האם היית פעם באמריקה או אפריקה
לא =\ יש לך iPod או MP3
לא ואני גם לא מעוניינת... טוב נו הייתי מתה לאייפוד אבל אני לא מתה על אמפי כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)
כן כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף
אח אין לי אמבטיה =[ כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי
שחור ולבן.. ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה
אמריקה פיזיקה או כימיה
איכס לא תודה שוקולד חום או לבן
חום!!1 טבעות או עגילים
עגילים.. יש לי אצבעות מכוערות אז מגעיל עלי טבעות הארי פוטר או שר הטבעות
לא זה ולא זה בכל מקרה בטח שלא הארי פוטר ----------------------------------------------------- עד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך
אממ יש כמה.. לא זוכרת כמה תכשיטים יש לך
לא הרבה S: באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד
2008 יש לך מכונית
לא =[ לומדת/למדת נהיגה
לא =[ משעמם לך
כן

למעלה