כל מיני

viko222

New member
מזל שקראתי תהודעה הזו עכשיו

כי באתי לשים קישור לזה

veredmp

New member
מישהו צריך לפתוח לה קומונה, בקצב הזה כמות

הפפראצי שלה עולה על של מירי וקרן ביחד

לגמרי

היא כנראה מסתובתת עם האנשים הנכונים
משאירה לך את הכבוד לפתוח את הקומונה

viko222

New member
זה רק מוסיף לי את הסיבות

למה אני ימני ונוטה יותר לימין קיצוני. לאנשים כאלה צריך לשלול תאזרחות לאלתר.

Crurifragium

New member
זה לא פוליטי

זה רק התירוץ שהם משתמשים בו בשביל להעמיד פנים שמה שהם עושים בא מתוך לגיטימציה מסויימת, במקום להודות שהם אנשים אלימים שנהנים לפגוע באחרים. במקרה הזה זה ממש לא משכנע. הם לא ידעו מראש מי תיסע על הכביש, מה היא חושבת, מה המוצא או הנטיה הפוליטית שלה. הם סתם רצו לפגוע ולהרוג מישהו בשביל הכיף. אני בהחלט בעד לזרוק אותם לכלא לשארית חייהם. אם היה לנו עונש מוות יותר פרקטי אז הם גם היו נופלים לקטגוריה של אלו שמתאימים אליו (קשר ותכנון מראש לבצע רצח, בלי יעד מוגדר שיש לגביו תירוץ או הקלה מסויימת). אבל זה לא פוליטי, ושלילת אזרחות לא רלונטית כאן (חוץ מזה גם אף אחד אחר לא ירצה אותם, שלא שזה מטריד אותנו במיוחד אבל צריך לקחת את זה בחשבון כי מה שיקרה להם אח"כ זה חלק מהעונש).

Crurifragium

New member
זה גם לא היה פוליטי

והם גם היו מעמידים פנים שזה כן. להרביץ לאנשים ולהרוג אותם זה כיף (לאנשים מסויימים), להרביץ לאנשים ולהרוג אותם כשיש לך תרוץ של פעולה פוליטית "צודקת" מתוך מחאה על "עוול" זה יותר כיף ונותן לך יותר תמיכה. יש מקרים של אלימות וונדליזם מכל צדדי המפה הפוליטית. יש אמנם פעולות מוגדרות שאכן נובעות אך ורק מהאמונות הפוליטיות של המעורבים ומתוך מחשבה שלהם שהם עושים משהו "צודק". אבל ברוב המקרים האלו הפוליטיקה היא אך ורק תרוץ, ואין באמת קשר בין הפעולה לדעה פוליטית. כמו במקרה הזה. (זה לא אקט שמאלני קיצוני, וזה לא אקט פרו-פלסטיני. הם חסמו כביש שעוברים בו גם אנשים מאוד פרו-פלסטינים אחרים, והיו מוכנים להתקיף ולהרוג כל מי שאיתרע מזלו להיות שם בזמן הלא נכון) כמו במקרה (דוגמא ראשונה שקפצה לי בראש מהצד השני של הכיוון הפוליטי) של החברה שחסמו כבישים במרכז הארץ, שרפו צמיגים, וגררו אנשים ממכוניות והרביצו להם. אלו שהיו (או טענו שהם) דתיים ימניים ועשו את זה לכאורה מתוך מחאה על הנסיגה/יציאה מעזה וגוש קטיף. אנשים אלימים וברברים בד"כ יחפשו, וימצאו, תרוצים. ותרוצים פוליטיים הם הכי פופולריים.

veredmp

New member
מחר ב-20:00 ש.ח. ב-24 של האולפן השקוף

עם קרן וארז, רשום ברולר שיהיה גם הקטע של מירי ועפר. לכל מי שפספס ומי שרוצה לצפות שוב

למעלה