אמממממממממאאא
S SimplyMe1 New member 19/4/07 #45 ריטוש..שימי לב לפרטים הקטנים הפנים חלקות יותר בתמונה של "אחרי",גם את הצוואר ריטשו. זה יצא לדעתי ריטוש יחסית טבעי ומעודן..
ריטוש..שימי לב לפרטים הקטנים הפנים חלקות יותר בתמונה של "אחרי",גם את הצוואר ריטשו. זה יצא לדעתי ריטוש יחסית טבעי ומעודן..
H Hypnotic Poi§on New member 19/4/07 #33 ג'סטין אחרי נפלאות הפוטושופ אתם יכולים לראות עוד דוגמאות באתר www.iwanexstudio.com שכרגע לא עובד לי :/
ג'סטין אחרי נפלאות הפוטושופ אתם יכולים לראות עוד דוגמאות באתר www.iwanexstudio.com שכרגע לא עובד לי :/
L Lola85 New member 20/4/07 #47 ג'וי כל הכבוד! אני תמיד מאושרת כשאת מוסיפה לנו חלק מהתמונות שליקטת ברחב הנט! אגב ממש נעלמת לאחרונה מה נסגר איתך? ;-P
ג'וי כל הכבוד! אני תמיד מאושרת כשאת מוסיפה לנו חלק מהתמונות שליקטת ברחב הנט! אגב ממש נעלמת לאחרונה מה נסגר איתך? ;-P
J JOYE האחת New member 20/4/07 #52 חחחח.. אני ממש שמחה שאת אוהבת...באמת עושה הרגשה טובה... ולאין נעלמתי???בגרויותתתתתתתתתתתת....חחח מסביר הכל לא?..
חחחח.. אני ממש שמחה שאת אוהבת...באמת עושה הרגשה טובה... ולאין נעלמתי???בגרויותתתתתתתתתתתת....חחח מסביר הכל לא?..
L Lola85 New member 20/4/07 #55 אההההההה איזה קטע איתך! אני כל הזמן חושבת שהבנות שנמצאות פה כבר עברו בגרויות וזה...עמכן הסליחה!! והמווווווווווווווווווווווווווווווווווווון בהצלחה!!!
אההההההה איזה קטע איתך! אני כל הזמן חושבת שהבנות שנמצאות פה כבר עברו בגרויות וזה...עמכן הסליחה!! והמווווווווווווווווווווווווווווווווווווון בהצלחה!!!