הפינה השבועית

Bleed for Me

New member
אני מאוד מקווה..

כי בסביבות שנה אחרי שהסרט יצא תכננו לעשות וביטלו ועכשיו חוזרים לזה...יש המון דיבורים על זה באינטרנט אם זה בדיחה או לא.. מה שבטוח אפקט הפרפר 2 יוצא עוד מעט..

L u L i1

New member
../images/Emo2.gif

אפקט הפרפר 2?!?!?!!??!!??!?!?!?!?!????!?!!??!?!??!=000 מתיייי?????????

m i c k e y 15

New member
יש לו גם אתתתתת

פרל ארבור
ומי שלא ראתה את זה לא קיימתתתתת!!! ויש גם את רצח סטייל הוליווד והסרט הכי יפפהההה בעולםם!! ''בלאק הוק דאון''!!! וגם שיחק בסרט אימה..אבל שכחתי איך קוראים לו..

Bleed for Me

New member
יש גם..

את החדש "להרוג את המזל" ואת "סין סיטי" ומשהו עם מוצרט חח..

S H I R 147

New member
שליייי!!

שיר השבוע של באסטד: she wants to be me
שיר השבוע של סאן אוף דורק:End Up Like This
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Matt Willis - hey kid son of dork - slacker Hawk Nelson - Long and Lonely Road All Fall Down {אמממ....לא זוכרת של מי...חח} Hawk Nelson - California sod - Murdered In The Mosh Gun In Hand ועוד איזה כמה.....
אלבום השבוע: אין
משפט השבוע: אם תיתן למישהו דג...יהיה לו דג!!!
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

DesertRose7

New member
שלי..

שיר השבוע של באסטד: - שיר השבוע של סאן אוף דורק: - שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Lostprophets - rooftops
חרשתי את זה כל השבוע ועוד לפני
אלבום השבוע: Hit The Lights - This Is A Stick Up.. Dont Make It A Murder משפט השבוע: אההההההההההה.. המצלמה שלי לא עובדתתתת
וואי כל כך הרבה פעמים אמרתי את זה השבוע..
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
שווה עוגיה

LovE BuSTeD

New member
שלי..

שיר השבוע של באסטד:SWTLO שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:mcfly-ballad of paul ו-matt aillis-up all night אלבום השבוע:שתי האלבומים של מקפליי משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
My Turn../images/Emo117.gif

שיר השבוע של באסטד:Busted - Britney
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Holly...I'm The One
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:Incubus - Drive The Vines - Don't Listen To The Radio Angels And Airwaves - The Adventure the vines-get free Hawthorne Heights - We Are So Last Year Taking Back Sunday - Make Damn Sure ודני קליפורניה- איןן על השירר The Killers - Mr Brightside
אלבום השבוע: אממ של incubus
משפט השבוע: מנמלטים: Michael: It pays 90 cents an hour Tweener: That's slavery yo Michael: It's prison yo חש ראפר.. כ''כ ציטוט שולטט
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: הסולן של incubus ש=ו=ו=ה

לושהה

New member
הוו איזה ציטוט ענק../images/Emo47.gif

איך נקראתי שהוא אמר את זה
סקופילד

may90

New member
haha

שיר השבוע של באסטד: -- שיר השבוע של סאן אוף דורק: -- שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: No Use For A Name-Let Me Down Less Than Jake-The Science Of Selling Yourself Short ארג, זה נראה לי שם השיר הכי ארוך שאי פעם כתבתי בכזאת שעה
Sublime-Date Rape Death Cab For Cutie-When Soul Meets Body Reel Big Fish-Cheer Up אין לי כח לרשום עוד >< אלבום השבוע: Nsync-Celebrity הו יה נוסטלגיות לפנים
משפט השבוע: "ראיתי כבר. יש כזה בטלויזיה. לא מקורי. נדוש. זה לא מרשים. עשית כזה כבר. לא אתה המצאת. אתה סתם קופץ." [אני על ילדים שעושים סלטות בטרמפולינהXD-איך אני שונאת שעושים סלטות בטרמפולינה כסעמק] סמיילי השבוע: לא יודעת.. *מחפשת*
מזכיר לי לגו קטן תמונת השבוע:

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של באסטד: "Brown Eyed Girl" שיר של סאן אוף דורק: "Little Things" שיר לא של באסטד ולא של סאן אוף דורק:"Hips Don't Lie" אלבום השבוע-------------------- משפט השבוע: "אלוהים תשמור עלי שאני לא אשתגע"...(היה לי היום מגן בהסטוריה...אתם לא רוצים לדעת איך פחדתי....) סמיילים השבוע:
תמונת שבוע:

פופי דו

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד: who's david שיר יפה ברמווות שיר השבוע של סאן אוף דורק:murdered in the mosh
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: hey kid all that ive got let you go make damn sure אלבום השבוע:wonderland ו-busted משפט השבוע:"קחי אותי סופיה,הדבר הבא"
. סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

למעלה