gabrielle

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

הלווווווו... אש אש מדורה תחתונים של ... נטע?
מה אתן עושות לבלג בעומר

shanyz

New member
חחההה../images/Emo13.gif

ממ..אני עוד לא יודעת. ילדה בשכבה שלי עושה מסיבת יומולדת באותו הערב... ו...אני לא חשובת שלחברות שלי יש כוח לארגן השנה ל"ג בעומר. ננסה למצוא מישהו להנכל אצלו, איזה מדורה של מישהו בשכבה שנוכל הלצטרף:) אם לא נמצא או שנלך למסיבה או שסתם נעשה משהו.. לא יודעת עוד:) מה את?

*זינה*

New member
../images/Emo117.gifל"ג בעומר../images/Emo117.gif

אני הולכת למדורה עם ידידים מהמושב שלי ו... וחולמת שאני במקום אחר, עם מישהו אחר.

../images/Emo169.gifל"ג בעומר...

בן דוד שלי מתחתן, אז אני לא אתנחל עם חברים ליד מדורה, אבל שטויות...אולי כשאני אחזור מהחתונה, אם אני לא עייפה/שיכורה מידי, אני אלך למדורה של חברים...ואם לא, אז יום למחרת אני נוסעת לרמת גן לפגוש ידיד טוב שלי. אתן יודעות מה אני הכי אוהבת בל"ג בעומר? את התפוחי אדמה השרופים! אני אוהבת לצייר עם הפחם על הפרצוף שלי ושל אנשים אחרים שנפלו קורבן לידיי

gabrielle

New member
יש לי לג בעומר מסריח...

גם התחתונים של נטע במדורה שלי, וגם- יש לי מגן בתנך ביום רביעי אז אני לא יכולה להשתכר וזה כבר הופך את הערב לפחות כיפי. וחוץ מיזה אני לא רוצה לחזור כ"כ מאוחר כי יש משחק של הפועל ביום שלישי ואני לא אספיק ללמוד. חרא.

gabrielle

New member
../images/Emo98.gif

שמעת נטע?! זה גם החדר שלה!!!!! ואני לא אתן שיפגעו בתמר

shiri_b

New member
אל תדאגי את לא תפגעי (לרוב../images/Emo4.gif) הכל

מתכונן...

shiri_b

New member
תרגעי אנחנו לא נפגע בך פיזית!

(לרוב
) הרוב זה בעקיפין (לרוב
) את תראי כזה

*neta*

New member
תמר אנחנו יודעות שזה גם החדר שלך

ולכן את מוזמנת לחדרנו
!! בנוגע אליך, סתם-פה, את תתפלאי לגלות כמה ששירי ואני מדייקות בפעולות שלנו. אנחנו אף פעם לא מחמיצות
ויתרה מכך, אנחנו אף פעם לא נתפסות
טיסה נעימה

THEchosen1

New member
סורי להפריע לשירשור האיומים הזה

אבל מישהו ראה אתמול "וול סטרייט" המקרה? יצא לי.. אז היה קטע שחברה של אחד משם עשתה סרטי פורנו לסביים - משהו בסגנון אז הוא כזה "למה חברה שלי לא יכולה להיות נורמלית , חובבת זינה "? אז זה דיי הצחיק אותי ב2 בלילה ..

למעלה