ל"ג בעומר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלג בעומר :)

היה ליי ממש ממש כיף ! :) הלכתי לבית של חברה שלי, עם עוד כמה חברות ועשינו מדורה אצלה בחצר D: ודיברנו הרבה, וצחקנו, וטחנתי תפוחי אדמה שהיו מאוד טעימים.
ובמבה.XD ומרשמלו מאגניב . 8) למרות שהרגילים יותר טעימים. XD ויש לחברה הזאתי שבאנו אליה כלב, שהוא מאוד מאוד מאוד חרמן (הא אריאלה? D:) ואריאלה באה שם ביציאות מטרידות למיניהן כמו "הכלב שלך סרסור?" חחחחחחחחחחחחחח XD ~היא התכוונה למסורס.~ וגם קרה משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר, אבל מאוד . נתתי לחברות שלי להשמיד לי את העין, והן שמו לי את הדבר הזה על הריסים, השחור הזה... XD וגם מעל הריסים כאילו בעפעפיים חברה שלי עשתה לי פס כזהXD הייתי אומרת את השמות של זה, אבל אני ואיפור זה לא משהו שהולך ביחדXDD ואמרו לי שאני נראית כמו בובת חרסינה (זה מה שקורה עם ריסים שחורים וארוכים, לובלו אדום ונוצץ, והעור היותר מידי לבן שלי.XD) הא וגם הצטלמנו הרבה. D: וגם אח"כ שחזרתי צילמתי 150 תמונות ~אני לאדעת מאיפה זה באלי. זה אבל פשוט דרש.XD~ וגם אמא שלי התקשרה אלי כשהייתי שם להודיע לי שמסי עשה גול , אז בכלל הייתי שמחה .
וכשחזרתי הביתה הוא עשה עוד גול!
אז זה עשה את היום הזה לבכלל מושלם! D: בקיצרר , היה כיף ומצחיק. D: וסליחה שחפרתי.XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif יואו נשמע מאגניבב!

מקווה שנהנת :) אבל רגעעעע,ברצלונה הפסידה אבל! היא הפסידה לאינטר, אז היא לא המשיכה האלה,איזה משחק זה היה ?OO:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה משחק של הליגה הספרדית :)

אני לא מבינה לאן נאבדו ה2 גולים האלה שלו במשחק נגד אינטר! -.- חחחחח.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אהההה,

אז עכשיו התחילה הליגה הספרדית שבסוף בטוווח בגמר יהיה ריאל מדריד נגד ברצלונה וברורר שברצלונה תנצחחח DD: ובמשחק נגד אינטר היה גול אחד,ואז היה עוד גול אם המפגרר הזההה לא היה נוגע ביד!!!!!!!! ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן,

אוח המשחק של אינטר התבאסתי כמעט בכל רגע אפשרי ממנו >: אבל לברצלונה היה משחק נגד ריאל לא מזמן, וברצלונה ניצחו. *~* אבל זה יהיה כיף עוד משחק שלהם, ואז ברצלונה ינצחו. *~* ורונאלדו הזבל הזה יפסיד -.- אני לא סובלת אותו. XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifרונאלדו פוץ נפוח../images/Emo11.gif

כפרה על מסי
אחרי המשחקים נגד אינטר, אני לא מחשיבה את אינטר לקבוצת כדורגל...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo45.gifפוץ נפוח שכמותו.XD

חחחחחחחחחחחחח, אני מכחישה את אינטר. :X מעכשיו רק מילאן!
וברצלונה כמובן

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifברור שרק מילאן...בקהאם משחק שם../images/Emo178.gif

וכמובן ברצלונה
וליברפול

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחח, בקאהם *~* ../images/Emo99.gif

ומסי
ברסה, ומילאן
ליברפול אינלי בעיה איתם פשוט אני לא אוהדת שלהם אז.XD אז ברצלונה ומילאן אהבות חיי. XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifבליברפול יש את טורס../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני יודעת.XDDDD

חכי חכי עכשיו כל פעם שתעצבני אותי, אני יזכיר לך את היום הזה. XD GOOD TIMES GOOD TIMES XD

למעלה