/

Lyla Bellamy

New member
|בטטה|

ל"ג בעומר היה מעפן מבחנים מתכונת בהיסטוריה עבודה במתמטיקה חולה
סופסוף ראיתי אינדיאנה ג'ונס
בגדים חדשים וזהו החיים חרא

ReaLostprophet

New member
טובבב

אני בכיתה ח' והחיים שלי די קלים ואין לי בגרויות וחארטות כאלה רק מבחנים
היה לי ציון טוב במבחן בהבעה [שחשבתי שיהיה לי בו ציון גרוע]
DND נורמלי
[זה תמיד כיף גם כשלא עושים כמעט כלום כי כולם צריכים לריב] הרבה ימים בלי פלאפון=בלי מוזיקה לבצפר
לחץ מהעבודה שהפכה מנחמדה למטומטמת בחשיבה מדעית [זוכרים את זה מכיתה ח']
מסתבר שעשיתי את טעות חיי כשנרשמתי לאולימפידע כי הולך להיות משהו על גיאולוגיה [borrring] ולא רק על כפ"ב [נסו לנחש מה זה]

t a o t a o

New member
../images/Emo107.gif

אחרי שלושה שבועות בטיפול עם סטרואידים ובלי שיפור משמעותי, לקחנו את הכלבה למרכז שיקום מיוחד לבע"ח להמשך טיפול. אז ככה: לא| לפי הבדיקה של הוטרינרית המומחית- דרגת הפגיעה שלה די חמורה (לא *הכי* חמורה, אבל גם לא רחוקה מזה)
פיזיותרפיה, אלקטרותרפיה והידרותרפיה - עשויות לעזור
היא תצטרך להיות מאושפזת במרכז שיקום בשביל הטיפולים האלה בין חודש לחודשיים
נוכל לבוא לבקר אותה
אבל לא במשך העשרה הימים הראשונים, בשביל שתוכל ליצור יחסי אמון עם המטפלים בלי הפרעה
במקום זה נקבל תמונות וסרטונים שלה באימייל
המחיר של האשפוז די גמר לי על כל החסכונות
התקווה היא שבסוף הטיפול היא תוכל ללכת. ללכת מוזר, אבל ללכת
היא השתינה עלי באמצע הקליניקה
ובשביל שלא לסיים ברע, אז... אמ.... אמ... אמ....
יש לי קרואסון. יאמי. ביי.

litaf1

New member
אויי וואי איזו מסכנה.. זה יפה שהם מנסים להציל

אותה..
מקווה שהכל ייסתדר

t a o t a o

New member
זה לא "הם", זה אנחנו ../images/Emo3.gif

הם בסופו של דבר עושים את העבודה שלהם שמשלמים להם לעשות אותה. אנחנו אלה שמתעקשים על "לתקן" את היצור הקטן, המכוער והרעשני הזה, למרות הכאב על הפרידה, המחיר האסטרונומי, והאפשרות שזה לא יעזור. כבר שאלו אותי השבוע אם לא שקלתי להרדים אותה, אבל זו לא היתה אופציה מבחינתי. כל עוד המצב הוא לא סופני, אין לה כאבים ויש סיכוי שהיא תחזור ללכת אנחנו לא מוותרים.

t a o t a o

New member
תודה

ותודה! חחח היום אני כבר לא כל כך דואגת, נראה שהיא מסובבת את הצוות שם על קצה הזנב המשותק שלה. היא לא מוכנה לאכול מהקעריות ודורשת שיאכילו אותה ידנית (ובגלל שאני מכירה את ההתפנקות הזו שלה מהבית אני יודעת שגם לזה יש לה תנאים משונים). מקווה שהיא תפסיק עם זה בקרוב, שלא יסלקו אותה בסוף

litaf1

New member
../images/Emo208.gif הייתי פותחת היום חדש כזה

אבל זה עדיין פה..

למעלה