מקוויקנד+בקשה
מצעד הלהיטים של מקפליי:הרבהD:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:הרבה עברית מאיר אריאל אריק אינשטיין ועוד זמרים טוביםP:
הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליי
התמונות שלהם עשו לי את זה
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:איך פגשתי את אמא וטירוף בבית וסרט רציתי לראות חטופה כי היה אותו אבל הוא התחיל
בערך ב12 1 אז לא יצא לי:/
ספר / פיק השבוע:התחלתי לקרוא את התפסן בשדה השיפון ואני ממש ממליצה לכן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:הרבה><
משהו ששימח:המבחן במתמטיקה היה סבבה 100 בבוחן פתע בתרבות ישראלXD
משהו שהעציב:הרבה בעיקר שאין מדורה..
ציטוטיה: ~איך פגשתי את אמא~ טד לרובין:את עשית את זה פעם ראשונה בגיל 16 אני בגיל 17 מארשל עליו ועל לילי:אנחנו בגיל 18 טד:ברני בטח בגיל 12 XDDD ~הג"ש~ *בריאן שומע הודעה מוקלטת ואומר*:פאק יש לי תינוק *בריאן שומע את ג'סטין צועק כי הוא קיבל מכה באמבטיה ואומר*:שני תינוקות *אני שמה את המשקפיים של רוני* מיטל:גילי את שוב נראת חכמה ושוב רק נראת אני:קיבלתי 100 בבוחן פתע בתרבות ישראל שלי:איזה חרשנית אני:למה כי קיבלתי 100 בבוחן פתע? שלי:לא כי זה בתרבות ישראלXD אני:קראתי שאם אוכלים המון גזר אפשר להפוך לכתומים אני רוצה להיות כתומה אחותי:למה? אני:כי זה הצבע האהוב עליי אחותי:אז מה ירוק זה הצבע האהוב עליי זה אומר שאני רוצה להיות ירוקה?XD ~מתנגן ברקע נשל הנחש של מאיר אריאל ויש קטע שהוא אומר שניותיים~ אני:איזה מקורי שניותיים אחותי:כן אני:בעצם ברור שהוא מקורי את מכירה עוד מישהו שמת מקרצייה?
מתנגן בראש / בפלייליסט:הקנאה של יוני בלוך
המלצת השבוע:תאכלו גזר זה טעיםXD
התמונה הכי חמה:הוא נראה פה כמו תום אבני במוגליXD אני אשמח אם תקראו את זה ואם בא לכן אז תגיבו
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=576418 בבקשה זה חשוב לי..