אא
וידרזין

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifדברי בשם עצמך! ../images/Emo12.gif

BUUUUUURN חחחחחחחחח

e t a

New member
../images/Emo118.gifהסרט "מגודלים" עם אדם סנדלר וכריס רוק!

היי ^^ אני וחברה שלי היינו השבוע בסרט "מגודלים". ידעתי מראש שבסרט ייככבו אדם סנדלר וכריס רוק - שני מגה סטארים ענקיים - אבל נדהמתי לגלות בסרט בכל דקה מגה סטאר נוסף! בנוסף לסנדלר ורוק, כיכבו שם גם רוב שניידר, דייויד ספייד, קווין ג'יימס, מאיה רודולף, סלמה הייק, נורם מקדונלד ועוד כל מיני אנשים שזיהיתי אבל לא בשם.. בעקרון הסרט ממש ממש חמוד, רעיון סימפטי. הסרט מצחיק מאוד ועושה טוב הלב, ומציג בצורה קומית ביותר את החיבור של "מבוגרים" לשגרה שלהם, ומה קורה כשהם מחליטים לצאת ממנה למספר ימים ולהתחבר לילדות. על הסרט הזה הייתי ממליץ בעיקר למשפחות. ילדים והורים מאוד יהנו מהסרט הזה, וכמובן כל צופה "סטרדיי נייט לייב" ומעריצי אדם סנדלר/כריס רוק.

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gifזה סרט ממש חמוד וכן הייתי ממליצה

אבל היה חסר קצת עלילה אז למרות שהיה מצחיק היה גם טיפה משעמם בקטעים מסוימים

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif אם כבר מדברים על סרטים שראינו לאחרונה

שרק 4 זה באמת הסרט הכי טוב שראינו בקולנוע מאז רובין הוד!! וזה בתלת מימד!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifנחשו מה! ../images/Emo6.gif

אתם לא נפתרים ממני בכזו קלות! P: יהיה לי מחשב גם בגרמניה, אז בתקווה שבמקום הנידח שנהיה בו תהיה רשת אלחוטית, יש מצב שאני אכתוב לכם כמה פעמים משם. ויש מצב שלא, תלוי אם יבוא לי להתנתק מהעולם או לא חחח... בכל אופן, יש לי המון מה לעשות היום וכדאי אתחיל די בקרוב, אז זהו להיום פורום יקר שלי ואני אציק לכם שוב מחר באיזה 4 בבוקר כשאני קמה ועוד לא בשוק מזה שאני הולכת להיות במדינה שחלמתי לטייל בה מאז שאני בת 12 בערך.. אוהבת אתכם, ומי מכם שצריך אותי- מסן או פלא

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תווווווווומי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שתיהיה לך טיסה נעימה ותעשי חיים
נתגעגע אלייך נורא - ותחזרי עם המון תמונות וחוויות, מחכים לשמוע הכל

e t a

New member
../images/Emo118.gifתהני תומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך כל כך מקנא בך

למעלה