איזה
קבל אגר

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo118.gifאיזה ../images/Emo32.gif קבל אגר../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחח, שירים מטומטמים של ילדים
שרשור
לכל הקשקושים שלא קשורים לטוקיו

Amit483Lerner

New member
חדשההה D:

מממממ...אני חדשה פה בפורום...בגלל הבלוג של הבנות בישרא חחחחח אני עדיין לא מבינה פה בתפוז וזה..טוב אני אלמד D: אני אשמח להכיר פה עוד מעריצים....אם אינלי את כולם בפייס XDD טוווב לילה טומבייל D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני תהילה, בת 16 מירוחם. נשמח לדעת עלייך קצת פרטים ולהכיר אותך יותר :) השתלבות מהירה ונעימה

DeathK

New member
../images/Emo59.gif היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!

אני תומר, בן 19 מפתח תקווה
מקווה שתהני פה

e t a

New member
../images/Emo118.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo245.gif

דני, בן 19 מפתח תקווה מקווה שתהני בפורום ותסתגלי מהר לתפוז

DeathK

New member
../images/Emo59.gif את תתעדכני אחרי כמה הודעות

וכמה ימים אחרי ההודעה הראשונה שלך כנראה

e t a

New member
../images/Emo118.gifאחרי מספר הודעות זה יעדכן אותך אוטומטית

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif do you mind ?

אוקי .. רציתי להזמין אותכם לקומונה של אול טיים לואו .. כמו שזה נראה יש כאן לא קצת שואהבים אותם אז למה שלא תבואו תצטרפו ? D: זו הקומונה - http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=37599&smsMsg= אנחנו לא נושכות [טוב רק כשצריך ] וגם לבלוג D: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=682871 והכי חשוב למפגש מעריצים הראשון [ עד עכשיו זה היה רק מפגשי קומונה] בישראל D: המפגש יהיה ב19.7 אנחנו נצלם סרטון מגניב [ולא מעפן אל תדאגו - אהה כן לא בסגנון סרטוני מעריצים לט"ה] בזמן המפגש נעבור ממקום למקום ובסוף נגיע לים ושם נעשה מסיבה [ עם מוסיקה של אול טיים לואו אוכל ושתייה - שנקנה בדרך XD ] ויהיה ממש ממש ממש כיף[כמו תמיד המפגשים האלה פשוט הורגים מצחוק XD ] אני מקווה שתגיעו כמה שיותר מהר לקומונה P: ותצטרפו לחוויה P: [אהה וגם לטרוף הסרטונים - עכשיו הולכים להיות הרבה דברים עליהם כי הם בהקלטות והם מוציאים סרטונים קורעים ] בואו לקומונה ולבלוג כדי לדעת עוד על הלקה ועל המפגש המתקרב D:

e t a

New member
../images/Emo118.gifמה עם קצת "דני, בוא למסן!"../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

למעלה