איזה
קבל אגר

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif את המילה בהזדמנות אפשר להחליף ב

"אני לא אבוא " XDDD אבל עדיין ! תבואו D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמגניבי :)

אני מכירה בערך שבעה שירים שלהם. אבל אולי נבוא לבקר D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifוווויי בדיוק ראיתי את זה לפני שעה! ../images/Emo6.gif

לבחור יש חוש הומור XDD struttin'thatasssssss חחחח הזקן הזה הפיל אותי לרצפה. מדברים על שיכורים.. ><

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif וואו, כל הכבוד פורום ט"ה!

אני זוכרת שהיינו פורום קטן ולא פעיל, למשך הרבה מאוד זמן, אני חושבת שאפשר לומר שהתאוששנו מזה! אני עכשיו עוברת על הפורום ואני רואה שכמות ההודעות ממש גדלה, ושהשירשורים מתחילים להיות הרבה יותר ארוכים, שיש הרבה יותר הודעות והרבה יותר תגובות. כל מה שאני יכולה לומר זה - כל הכבוד לנו!

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לכולכם, בזכות כל אחד ואחד כאן הפכנו לקהילה אוהבת ומגובשת

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

טוב אז סתם חשבתי לשים פה ת השיר החדש של דיסקו קארטיס D: הוא יצא אתמול ובמהלך השבוע אמור לצאת עוד אחד D: שיר פשוט ממכר D: [ סגנון דומה לסגנון של אול טיים לואו ושל בויז לייק גירלז ופוראבר דה סיקסט קידס D: ] http://www.youtube.com/watch?v=TVSFGcyldzU

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifבא לי לבכות. ולהתלונן על השופט האידיוט

הזהההההה!!!!!!!!! מה קורה לפיפ"א?!?!?!! חרא שיפוט במונדיאל הזה! אני פשוט לא מבינה איך נתנו לבנאדם לשפוט בגמר של גביע העולם! איזה אידיוט! ועכשיו לרובן ואיליה - הם עשו שטויות. למרות שתי ההזדמנויות שהיו לרובן. הוא היה טמבל שהוא לא ניצל אותן... הולנד נתנו משחק סביר לחלוטין, עם כל הכאב שבדבר.. ולא, אני בכל זאת לא חושבת שלספרד הגיע לזכות. הולנד שיחקו הכי נקי והכי יפה בכל המונדיאל הזה. ואין לי מושג מה קרה עכשיו, אבל זה היה פשוט מחריד. המשחק היה משעמם לגמרי עד ההארכה, שתי הקבוצות לא שיחקו משהו, השופט דביל לגמרי ואווווףףףףףף זה מעצבן! טוב, פרקתי. עכשיו תפרקו גם אתם שאני לא ארגיש מפגרת. שוב.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif משחק שהיה טוב באמת זה גרמניה אורגוואי!

מהפכים קטעים בלאגנים פיצוצים הכל!

למעלה