אני רק שאלה...

למישהו יש מושג איך

למישהו יש מושג איך פותחים פורום? פה בתפוז אם כן תודיעו לי

גלית172

New member
מישהו יכולה להוריד את התמונה

החדשה של קונסי שהוא לבוש בחליפה ??? תודה

John Doe182

New member
שאלה... האמתי שתיים

בעונה השלישית היו שתי מתחרות מדהימות שלא דיבלו חשיפה משהו ומאז הם נעלמו ורציתי לדעת מה קרה עם: איימי אדאמס וקמיל וולסקו והיה ממש לא פייר שאיימי הועפה! היא שרה מדהים באותו ערב.. בכל מקרה מה קורה איתם????????

klmno123

New member
שלום לכולם .....שאלה לאלה שיודעים .

ההיייייי מישהו יודע על מריו ? מה נסגר איתו עכשיו ומה עושה ? זה ממש ביאוס שהוא פרש הוא יכל לעלות את רמה של התחרות אני יודע שזה קרה לפני הרבה זמן אבל פתאום נזכרתי בו כי בטוח אם הוא היה מתחרה אנטוני וסקוט לא היו שורדים בצורה כזאת .....אז קיצר השאלה היא מי יודע מה מריו עושה עכשיו ומה נסגר עם הבן אדם ?? ובכלל מה הסיבה שהוא פרש ? עדיין תעלומה בעיניי ......:)

Woogyman

New member
מישהו יודע משהו על הגמר? ../images/Emo110.gif

הוא הולך להיות בקודאק (כמו עונות 1 ו3)? הם הולכים לשיר שם סינגלים (כמו עונות 1 ו3)? או שיהיה גמר מעצבן (כמו עונה 2)?

STA1

New member
קומונה אתה יכול לפתוח אבל לגבי פורו

אתה צריך להיות בן 16 ומעלהה ותפוז מראיינים אותך ואם אתה מתאים אז אתה מתווסף בתור מנהל לפורום שאותו אתה רוצה לנהל או שדרוש מנהל לאתר הזה..או שאתה רוצה לפתוח פורום ואתה תהיהי המנהל שלו ואם הם חושבים שזה מתאים הם פותחים ואתה המנהל שלו..תשלח מסר ל"הנהלת פורומים" והם יענו לך על הכל..מקווה שעזרתיי..

14מתן

New member
הוא יהיה בקודאק

בקשר לסינגלים אני לא יודע אבל נראה לי שכן...

Juliann

New member
טוב אני יגיד לך מה שאני יודעת...

לא ברור מה הסיבה שלו אבל יש כמה תיאוריות: 1. הוא לא אהב את החוזה הדפוק של איידול 2. הוא קיבל רקורד דיל עם החברת תקליטים של פי.דידי 3. לאיידול היה משהו עליו, והוא הבין שהם ישלפו את זה ברגע שהם ירצו לעשות לו פרסומת שלילית/להעיף אותו. הם לא התכוונו לתת לו לנצח או לפחות ככה הוא חשב. הכל תיאוריות, אף אחד לא יודע מה באמת קרה. לגבי מה הוא עושה עכשיו, הוא מסתובב קצת בתקשורת פה ושם אבל לא משהו רציני... אולי הוא עובד על דיסק אני לא יודעת, אני מניחה שכן.

shavitlavi

New member
אין הרבה מידע

אבל קח קישור: http://www.rickey.org/blog/mario_vazquez/index.html ותיכנס לכל הלינקים בתוכו. אולי זה יעזור לך.

didip

New member
תבעו את מריו על מליוני דולרים :]

הוא הפר חוזה עזב את התוכנית כדי לעשות אלבומים חבל לו ... הוא עכשיו בצרות

shavitlavi

New member
אוקיי

קח רעיון נוסף: כנס ל-www.yahoo.com תעשה חיפוש ל- amy adams and american idol (זה חשוב כי יש גם שחקנית אמריקאית בשם איימי אדמס אז שלא תתבלבל) זה יוביל אותך לאתרים שלה/עליה. תחפש באתרים האלה פורומים. שם בטוח אנשים מעדכנים כל מה שקורה. אותו דבר לגביי camile velasco שיהיה בהצלחה!

Fairywitch

New member
../images/Emo118.gifאני רק שאלה...

עוד כמה שאלות שהתקבצו פה, ושכבר לא יתפתחו לדיון...

מישהו יודע מה קורה עם..../images/Emo26.gif

מקיילה גורדון איפה היא עכשיו? מה היא עושה? מה התוכניות שלה?

למעלה