אני רק שאלה...

darklighter

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif-../images/Emo91.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

היום ב22:00 בערוץ YES+ ישודרו שני הפרקים הראשונים בסידרה "עקרות בית נואשות" Desperate Houswives!!! סידרה מעולה!!! וחנה אל תרדי על הסידרה לפני שתראי אותה...

Fairywitch

New member
לא יורדת- פשוט יש לה שם מצחיק../images/Emo6.gif

אין לי YES- לא הוגן

ששוניקו

New member
גם לי אין YES זה אומר שלא יהיה לי

את העונה החדשה של "וויל וגרייס"
ולא יהיה לי את "עקרות בית נואשות"
ואין לי את "הכי גאים שיש"
יס שולטים

MEYTALUG

New member
היה נחמד "הנואשות"

עבר מהר, לא הרגשתי היה נחמד אבל יותר מדבר ל" אמריקאים " למזלי גרתי בפרורים האלה במשך כמה שנים וראיתי ושמעתי הרבה מהרכילות וכו' אז היה לי די קל ונעים , בכל מקרה משחק מעולה של הבנות מקווה שישתפר בהמשך יש מין עלילת "מתח " בתוך הסידרה ו 4 חברות אבל לא כמו בסקס ו,,, וויל וגרייס היה מתוק לא ראיתי הכל כי רציתי לראות את סוף הדרך..... חולת טלויזיה כבר אמרתי ..... והכי גאים שיש הכי שווים ב 22 לחודש מתחיל היסטירה בדיוק סיימתי לראות בפעם המיליון את העונה השנייה ב די וי די מגניבים מהממם ובראין קיני טיילור ג'אסטין הזוג הכי מגניב בטלויזה סליחה אני קצת כמו בת 12 לגביהם שיהיה לכולם לילה טוב שיהיה לשירי בהצלחה , גם אני קצת התאכזבתי אבל אני מבינה את הצעד שלה והוא די היה צפוי , יום נפלא לכולם

darklighter

New member
השם אכן מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ובכלל לא מתאים לסידרה ששמעתי עליה בהתחלה הייתי בטוחה שיראו נשים מכוערות מטאטות את הבית, נותנות טיפים לאפיית עוגיות ומתלוננות על הבעל...וזה ממש ממש לא!!! כולן נראות כמו דוגמניות ויש שם הרבה פרשות רצח ותעלומות!!! וגם לי אין YES זה באמת לא הוגן
אולי סטאר וורלד יקנו את הסידרה...אבל בטח זה כבר יהיה ממש מאוחר

שני הפרקים הראשונים???

יו איזה פיגור עצבני! אנשים הסדרה מעולה אבל תורידו אותה, כי בארה"ב כבר נגמרת העונה. אני שונאת להיות בפיגור אחרי ארה"ב

darklighter

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

גמני משיגה את הפרקים... אבל למי שמוסרי מדי-כדאי לראות...

האמת אם כבר ממליצים

אז מהיום בערוץ 10, שידורים חוזרים של הסופרנוס, כל יום ב-23.00 סדרת מופת! הצילום, התסריט, המשחק - הכל מעולה!

shavitlavi

New member
נצל"ש- לחם למעריצים

נדיה וקונסטנטין הבליחו היום בחדשות ערוץ הבידור (ש.ח ב-21:30, 23:25 ומחר ב-14:25)

brb124

New member
מריו וסקז עזב???

לא ראיתי את הפרק הזה... איך בדיוק זה קרה?

shavitlavi

New member
תשובה:

מריו פרש מרצונו. תיכנס לטאגליינס בראש העמוד יש שם כתבה שמתחילה בכותרת "פורש בשיא..." וחוץ מזה בדף הזה למטה יש שרשור שמתייחס למריו וגם בו יש פרטים.

darklighter

New member
כנראה בדרכים לא חוקיות...../images/Emo115.gif

למי שיודע איך להשיג את הדיסק של איידול בדרכים לא חוקיות שיפנה אליי למסר

גם אליי!

מי שיודע איך לשמוע את השירים מהדיסק שישלח לי גם מסר אני רוצה בעיקרון את השיר של קונס ואת של בו

עזרה דחופה!!

מישהו מזמן נתן לי לינק לאתר של אמריקן איידול 4 ובאתר יש אפשרות להוריד את כל השירים ואת הקליפים. תנו לי בבקשה את הלינק!!תודה!!

למעלה