לכל מי שמרגיש/ה "מותקפ/ת"
שלום, אני אורח בפורום. אתמול גם אני רציתי לפרסם כאן הודעה, אך הקדימו אותי. אז ככה: האדם שפירסם כאן את המודעה בסך הכל שם קישור לסרטון המראה את המציאות - לא כדי לכפות את השקפתו עליכם, אלא כדי לעצור טבח - טבח של יצורים חיים חפים מכל פשע. אם למישהו יש טענות למישהו המנסה למנוע מהציבור לממן מעשי זוועה שכאלו, לדעתי הוא צריך לעשות חושבים עם עצמו. העובדה שהנטבחים ואלו שעוברים התעללות הם לא מהמין האנושי, לא צריכה להשפיע על קו מחשבתכם (אחרת, מדובר באפליה, שלא שונה מאפליות אחרות, כגון גזענות או סקסיזם). להחליט שזה בסדר ולומר "לא צריך לנסות לשנות את האמונה שלי" זה קל, אך צריך לזכור שבצד השני יש מישהו העובר התעללות וסבל גיהנום. כל אדם שהורגל מגיל אפס, שתעשיות משק החי הן לגיטמיות, ונחשף לעובדות המזעזעות, ינסה למצוא סיבות למה תעשיות אלו עדיין לגיטמיות (גם אני ניסיתי). שתי הסיבות הכי נפוצות הן: 1. "בשר זה בריא וחשוב להתפתחות הגוף" 2. "ככה זה בטבע" (שרשרת המזון) לגבי הסיבה הראשונה, כותב ההודעה כבר הסביר לכם שבשר לא הכרחי ואף לא בריא לגוף האדם (אז מה נאכל? גם אני ממליץ על האתר
www.veg.co.il). לגבי עניין הטבע (שאליו גם כן התייחס הכותב), סעיף 4 בדף הזה, של
תשובות לשאלות נפוצות, מתייחס להיבטים שונים של הנושא ויסביר לכם מדוע אין בטענה זו הגיון. תודה על הקריאה.