מחפשים - ספרי מד"ב ופנטזיה

DaniZisserman

New member
MASTER OF THE FIVE MAGICS...

למי שיש במקרה את הספר הזה למכירה - אני מאוד אשמח... דני

שמחה להצטרף

אחלה רעיון!!! הנה רשימה חלקית של דברים שאנחנו רוצים שיהיה לנו: טבעת כארון (מק´בריד) זרועו הארוכה של גיל המילטון (ניבן) לשוט לעבר השקיעה (היינלין) אי המטמון - הוצאת זמורה ביתן כריכה קשה

Yuli Gama

New member
כל הכבוד על הפורום !

מחפשת לקנות או לקרוא את הספרים הבאים: "Pegasus in space" "The ship who searched" של Ann McCaffry יש לי אוסף דיי מכובד של שאר ספריה באנגלית וברוסית כך שאם יש כאן מישהו שאוהב את הסופרת ומעוניין להחליף\למכור אני ישמח לדבר איתו :)

itai90

New member
הי מה שלומכם

קודם כול מזל טוב על הפורם החדש
)) אני מחפש שלושה ספרים 1. מלכת האלפים משאנארה\טרי ברוקס הוצאת מיצוב 2. הקמע לבית שאנארה\טרי ברוקס הוצאת מיצוב 3. neil gaiman\american gods את הספר האחרון אני יודע שיש באמזון אבל אני מחפש אותו בארץ בתודה מראש פם

היי אני מחפשת

ספר מסדרת "מלוריאן" שכתב אותו דיוויד אדינגס מהוצאת "אופוס". זה הספר הראשון בסדרה קוראים לו "שומרי המערב" ההוצאה כבר הפסיקה להדפיס את הספר הזה. אז אם למשהו יש שיצור איתי קשר בתפוז.

Adrienne

New member
מחפש ספרי מכושפות...

הספרים הם באנגלית ומבוססים על הסדרה "מכושפות" אם למישהו יש אותם בבקשה שיצור איתי קשר במסרים.

סיקסטיז

New member
סטיבן קינג !

מעוניין למכור את הספר "לוכד החלומות" במצב מצוין כמו חדש !! ( קראתי אותו עם כפפות גומי ) , בתמורה לכסף או לספר אחר של סטיבן קינג . אני מחפש ספציפית את הספר הקמיע 2 (אולי לא נקרא כך אבל זה הוא) , או את הספר נדודי שינה ! תודה לכולם!

ibozter

New member
מחפש ספר באנגלית

אני מחפש את הגירסה באנגלית של הספר של רוברט היינלין לוחמי החלל שמו באנגלית הוא STARAHIP TROOPERS מקווה שתוכלו לעזור לי

Silvi k

New member
הקמיע 2 = בית שחור

וניתן למצוא אותו בחנויות כנ"ל לגבי נדודי שינה חוץ מזה בבוקנט יש מבצע של 3 מספקי ´קינג ב119 ש"ח http://ecommerce.netvision.net.il/booknet/default.html אז תבדוק גם שם

ניתרו

New member
american gods

הספר הזה תורגם לעברית וראיתי אותו בTower שבמגדל האופרה בתל אביב. לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא, אלה אם כן אתה מחפש באנגלית. סרגיי

itai90

New member
תודה

אבל את העיברית יש לי אני מחפש את האנגלית בברכת האור פם

shlomits

New member
השגת כבר את הספר באנגלית?

אני כמעט בטוחה שיש לי אותו בבית הורי ומוכנה לבדוק אם עדיין רלוונטי

itai90

New member
זה עדיין רלבנתי

ותודה מראש אל הבדיקה בברכת האור פם

../images/Emo118.gif מחפשים - ספרי מד"ב ופנטזיה

נא לשרשר לכאן, באם אתם מחפשים ספרי מד"ב ופנטזיה.

shmuel149

New member
3:0 לטובת בעלי הזקן נמצא

הספר ישנו אצלי במצב כחדש התקשרי לשמואל 048384726

למעלה