מחפשים - ספרי מד"ב ופנטזיה

אני מחפש את הספר "צלל אלף"

של מיצוב, חברה שכבר לא קיימת מדומני. אם מישהו יודע, או מוכן למכור, שישרשר הודעה. תודה

Palass

New member
למכירה ספרי הארי פוטר

הראשון השני הרביעי - באנגלית במצב מצויין! בתמורה לספר אחר.

Palass

New member
מחפשת

ספרי D&D ממלכות נשכחות. ספר לשחקן ספר לשה"ם האם אפשר להזמין את זה דרך חנות של סטימצקי לא בנט?

zViper

New member
אני מאמין שאם..

תפני לאחד הסניפים ותמסרי להם את שם הספר, יש ברשותם לבדוק אם קיים הספר עם אפשרות הזמנה. אם כן, בטוח שהם בשמחה יזמינו לך אותו. בהצלחה, הצפע.

~*~gaL

New member
משרשרת ../images/Emo32.gif

נפתחה לפני כחודש עצומה הקוראת לשידורים חוזרים של כל פרקי הסדרה "אי. אר." מההתחלה, כיוון שמזמן לא שודרו העונות הראשונות שלה בארץ. אנחנו בפורום אי. אר. כאן בתפוז נשמח אם תעזרו לנו ותחתמו עליה, ואולי תעזרו לנו לפרסם אותה קצת, זה לא יזיק לאף אחד.
העצומה פתוחה פחות מחודש ויש כבר למעלה מ-120 חותמים. http://my.azuma.co.il/bber479 המון תודות להנהלה על אישור הפרסום.

jedi

New member
והיה גם ספר - אני חושב של ניבן

עם סיפורי מד"ב/ בלשי the long arm of gil hemilton אני לא בטוח בקשר לשם, אבל זה היה משהו דומה. אני מחפש אותו באנגלית.

Boojie

New member
בהחלט ניבן.

ובשם כמעט דייקת, זה Hamilton. זה מופיע בקובץ סיפורים שאני לא זוכרת את שמו (קריזה), שמכיל כמה סיפורי גיל המילטון. בעברית זה תורגם כ"הזרוע הארוכה של גיל המילטון", והקובץ כולל סיפור נוסף, שלא נכלל בקובץ המקורי ("הנערה המטולאה"). אם אני לא טועה, זה הקובץ הזה.

kosh

New member
מקאפרי ובישוף...

אני מחפש ספר של אן בישוף, heir to the shadows ואם יש אז גם את הספר השלישי בסדרה. ואן מקאפרי את, freedom´s choice freedom´s challenge Kosh we are gray

cobobi

New member
שאנארה

מלכת האלפים והקמע לבית שאנארה מעולם לא יצאו לא במיצוב ולא בשום מקום אחר באופוס יצאו 3 מתוך 4 ספרים מהמשך הסדרה כמובן שבארץ יודעים לעשות את זה ממש טוב להוציא סדרות ולא לסיים. בקשר לניל גיימן לספר קוראים אלים אמריקאים ויש לי אותו למכירה ב-60 ש"ח כחדש.

למעלה