סיכוווווווווווום שבועי

Miny2

New member
ממ ועוד משו':)

כשאת קמה תגידי לי, אני צריכה שנלך לקנות כמה דברים בת"מ..אם בכלל נכנסה לי המשכורת...=/

Miny2

New member
ממ ועוד משו':)

כשאת קמה תגידי לי, אני צריכה שנלך לקנות כמה דברים בת"מ..אם בכלל נכנסה לי המשכורת...=/

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחח איך ידעתי שאני נכנסת לכאן לפנ

+י שאני נכנסת לפייסבוק?
עכשיו קמתי..=)

Miny2

New member
יש לי כוחות על טבעיים..:)

ממ ובסוף לא יוצאים
העין נהייתה יותר גרוע
אבל קיבלתי חופש
...אחמ אחמ! עד יום שלישי הבא בעזרת ה' יתברך
אבל אני אהיה נחמדת ואחזור ביום שני כי בכל זאת,לא נעים...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיש לך כאילו שבוע?../images/Emo12.gif

זה נהדר!

Miny2

New member
כן...אבל,אבל...

אבל העיניים שילי, את לא מבינה איך אני נראית, אני לא מצליחה ללכת ברחוב מרוב שזה מפחיד... הם נפוחות ואדומות וכואב לי כריס=(

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתשתתפי.. נעשה שיחת ועידה..../images/Emo3.gif

XxXSynergitXxX

New member
"I Don't Believe In MODERN LOVE.."../images/Emo23.gif.

שיר השבוע של נועם:
דמעות יבשות
,סיפור אהבה
,כנראה ולעוף טו פליי!
.
שיר השבוע לא של נועם:
אם לא את - יואב דגני, ליפול - כפיר אפשטיין, fix you שלי
,modern love
אומן השבוע:
נועם פנחסוב ללא שום צל של ספק! , כריס מרטין וגיא-אומרים לי שאני נגן בס חתיך-ברימן
.
אלבום השבוע:
מציאות נפרדת- ה י ה ו ד י ם
.
המלצת השבוע:
אם מישהי מכן עוד מתמודדת בבצפר למועצת תלמידים, תשחדו הרבה,אין להאמין כמה שזה משפיע...
בדיחת השבוע:
זה לא נאמר בכוונת בדיחה,אבל סתם הצחיק אותי.. בספר היה כתוב משהו עם "כליותיי" ובגלל שאני כלכך קשורה לכליות שלי[סיפורארוך] המורה צחקה ועשתה כזה "מה אתה כאילו עושה לי רנטגן?!" וגם אחת מהמורות "טיפש, שלא נאמר מטומטם, אהבל, מעופף, אדיוט." וילד מהכיתה שלי על כתם דיו אדום :"מישהי ביום השני של המחזור!!!"
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
נוי המאמייייי שלי,זור עם המכתב המרגש שלה
.
חוויה חיובית שעברתם השבוע:
95 במתמטיקה,סופסוף!
, לדבר עם ידיד שלי ולהרגיש כאילו אני מדברת לבנאדם שהכי מבין אותי בעולם.
חוויה פחות חיובית שעברתם השבוע:
הרבה דברים.גם היום היה לא חיובי בכלל.
תיכנונים לשבוע הבא:
ללמוד הרבה,ללמוד וללמוד,ולא לשכוח לנשום.
תמונת השבוע:
אני מתה על התמונה הזאת..לא על החלק הימני..אבל.
.http://img354.imageshack.us/my.php?image=pb020088nq6.jpg
ציטוט/מסקנה שבועית:
לא משנה כמה שאני אעשה,אני נחשבת עדיין כאחת ש'פגעה בה' בזמן שהיא פגעה בי והעליבה אותי. גם אם אני אומרת לה מזלטוב ביומולדת ואנחנו עדיין לא מדברות היא לא מעריכה...כפיות טובה. :)
קניית השבוע:
בגדימוס לחורף
תיכנונים לשבוע הבא:
כבר יש ^

איזה סיכום שבוע סקסי, יאללה../images/Emo99.gif

שיר השבוע של נועם: מקום, אולי.. שיר השבוע לא של נועם: המון יואב דגני, המון עברי לידר! אומן השבוע: יואב דגני, Cranberries אלבום השבוע: ימים אחרים-יואב דגני המלצת השבוע: תשמעו עופר בשן, הוא מזל תותח!
בדיחת השבוע: חחח היו המון, אין אחת ספציפית בן אדם שעשה לכם את השבוע: שיר
נועם
וכל מי שהיה שותף ליום המהמם הזה... תודה. חוויה חיובית שעברתם השבוע: היומולדת, וכל מה שכרוך בזה חוויה פחות חיובית שעברתם השבוע: אין תיכנונים לשבוע הבא: טקסי רבין למיניהם, ולימודים.. תמונת השבוע: בקרוב.... ציטוט/מסקנה שבועית: החיים יפים כשאתה בן 18 :] קניית השבוע: מצלמה חדשהההה שבוע טוב

Miny2

New member
סיכום שבועי(באיחור,כרגיל!...)

שיר השבוע של נועם:ממ בורח:) שיר השבוע לא של נועם: forgive me,אהבתיה,מלך העולם אומן השבוע:שלמה ארצי (ללא ספק!) אלבום השבוע: אוסף של איזה להקה שברח לי השם שלה... המלצת השבוע:יש חנות בירושלים ממש יפה בשם TREND לכו אליה:) ואי איזה יחסי ציבור אני עושה להם בדיחת השבוע:ממ אין לי:) בן אדם שעשה לכם את השבוע: כריס חוויה חיובית שעברתם השבוע: בילינו לנו בגן החיות התנכ"י וזה לשם שינוי היה רגוע וכיפי ברוך ה':) חוויה פחות חיובית שעברתם השבוע: הבריכה,אוי'ש היה סיוט!! תיכנונים לשבוע הבא: ביום שני בעזרת ה' יתברך-טקס של יצחק רבין ז"ל תמונת השבוע: ציטוט/מסקנה שבועית: כל השיחה עם כריס קניית השבוע:דיסקית ושרשרת ממש יפה... תיכנונים לשבוע הבא: כבר שאלו..;)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

שלמה ארצי?1
ז"א, כם אני אוהבת אותו וזה.. אבל הוא אף פעם לא הגיע לאומן השבוע משום מה..

למעלה