שלום חברים שלום חברות..

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשטויות, שתיינו יודעות מה הולך בחדר...

המיטות בשעות הלילה הקטנות. חכי, ביום רביעי אני מפרסמת פה סיפור שאת צריכה לקרוא.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ששששש

שוש גירל שאט יור ליפס ! [ 3 או!3 סטייל XD ] לא צריך לספר מה הולך בחדר המיטות שלי XD דיי דיי זהו לא מגיבה לך יותר את מוציאה אותי לא תמימה בעליל |סנוב|

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif שוב טלפתיה!!

כתבתי בתגובה אחרת בעליל.XDDDDDDD אחח, הלקה הזו.3333333>XD טוב, אז נספר בסיפורים מה הולך שם. ומחוצל'ה.XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifנעים מאוד ../images/Emo13.gif

תומי, 16 מהמרכז. בהצלחה עם טוקיו הוטל חח... והשתלבות מהירה כמובן :)

DeathK

New member
../images/Emo59.gifרק עכשיו שמתי לב

שכתוב שאת בת 15
מה יש לך לומר בנידון? חחח ותודה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gifאוי ואבוי XD

דיי איזה פולניה אני אלוהים XD רודפים אחריי חומיינים אתמול היה לי אחד ממש מפחיד בחדר וריססתי את כל החדר שלי ואין לי מושג איפה הוא וכל הלילה פחדתי שהוא יקפוץ לי מאיפשהו XD ויש לי פחד מדגים [סתם לידע כללי שלכם כי סו]סוף השלמתי עם זה - ולא נתייחס לעובדה שכל פעם שאני בים אני מפחדת להכנס למים בגלל זה ובגלל המדוזות אבל בסוף תמיד יש איזה כמה חברות מעצבנות שמושכות אותי ואז זה מפחיד XD ] ו! אני צריכה למלא טפסים למסע לפולין ויש שם שאלות כל כך מפגרות :O ו! אני עדיין לא יכולה להפסיק לראות את הדיוידי של אול טיים לואו למרות שעכשיו עד יום שלישי הבא אין לי זמן לנשום .. ו .. ו.. אני מכורה לטויטר :O מחלה קשה XD ו...ו... זהו נראה לי :O

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif

אוי, אני לא סובלת חומנייי.XD חח פעם נגס בי דג *סנוב*. מדגדג. הוא היה קטן, למזלי.XDD אני צילמתי מדוזה!!! D: ובהצלחה. :)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XD

הפחד שלי לדגים לא מוסבר XD הם פשו מגעילים ומפחידים אותי XD ואמאלה XD הם מסתכלים עליך תמיד במבט רצחני כזה XD מדוזות זה מטריד XD הייתי עם בת דודה בים וראינו משהו כחול וחשבנו שזו שקית ואז המשכנו ללכת והיא התחילה להתקרב אלינו ואז התחלנו לצרוח ולרוץ כמו מטורפות XD אוי ופעם אחת בקיסריה דרכתי בטעות על דג מת והוא הוציא את כל האוויר ואני כמו מטורפת [ ברגיל XD] התחלתי לרוץ בכל החוף ולצרוח XD ותודה =D

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif

דג בן בליעל.
לא נכון, יש להם מבט.. אטום כזה.XDDDDDDDD כזה.. חלול.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gif חח אתן שתי שרוטות ../images/Emo6.gif

אנשים, אתם צריכים לראות איך נראית שיחת ועידה טיפוסית של היילי וכרמל במסנג'ר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחחחחחחחח XD

רק עם היילי זה מה שקורה XD בשיחות ועידה אחרות אני נורמלית לגמרי XD [ בערך XD ]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הרגת אותי ../images/Emo6.gif

וכןף חומאני זה דבר דוחה מאוד XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאני מרגישה ממש לא קשורה

לפה יותר. מוזר. כנראה שאני לא נכנסת לפה מספיק וקורים המון דברים בלעדיי.. עדכון..? אז דיברתי עם תהילונת לפני כמה ימים וגיליתי שהיא בכלל לא ידעה מה התכניות שלי לקיץ, זה אחרי שפלטתי בטעות והיא די נדהמה.. אז אני טסה לגרמניה בקיץ. זה אמור היה להיות טיול שורשים [הבית של הסבים וכו' וכו'..] אבל לצערנו אין זמן, אז זה יהיה סתם טיול. אממ... אני מניחה שאני אעלה לפה תמונות, אם תרצו, כי אני באמת אהיה במקומות יפים. מה עוד..? אה!!! מצאתי עבודה לקייייייץץץץץ D: תקנאו! אני הולכת לעבוד בנתב"ג! ללוות קבוצות תיירים, לפגוש אנשים... רק 10 ימים ואני מקבלת אלף ומשהו שקל ^^ אני גאה בעצמי, פעם ראשונה עבודה אמיתית.
טוב, אני הולכת להתעדכן בשאר הפורום. שבוע טוב .

e t a

New member
../images/Emo118.gifוואו.. עבודה בנתב"ג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקנא מוות.. חח.. ואני כבר מזמן יודע שאת אמורה לטוס לגרמניה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifזהו, היה לי מוזר שתהילה לא יודעת XD

תודה דניל'ה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כיף לראות אותך כאן ../images/Emo9.gif

~ אחרי שהתעדכנתי כבר בקשר לטיסה
~ הדבר הכי חשוב - תעשי חיים
ותחזרי עם המון תמונות וחוויות, אנחנו מחכים לשמוע אותם XD ובקשר לעבודה, גאד - איזה כיף לך *-* אני הולכת לעבוד בעבודה של אחותי שבועיים - ולפי מה שאני הבנתי אני הולכת להשיג 2,000 ש"ח תוך שבועיים >< בכל מקרה, בהצלחה

למעלה