של
קל

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo118.gifשל../images/Emo32.gif קל../images/Emo32.gif

שרשור
להנאתכן ^^ שבוע טוב

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifיוווואוו יש לי ת'עבודה הכי שווה בארץ *-*

זה כזה כיייייףףףףףף, ואני עובדת עם אנשים כאלה נחמדים והאחראים שלנו לגמרי אחלה וכל העבודה הזאת זאת לגמרי קייטנה D: אני פשוט יושבת כל היום עם מכשב כף יד אצלי ומכניסה נתונים בכמויות - הקטע הוא שזה לגמרי לא משעמם! אני צריכה לתאר אנשים בכמה מילים ואחרי כמה שעות כבר אין אלתורים אז מה שיוצא בד"כ זה "שמן"-"ליפה"-"מכוערת" ולעבור על זה אח"כ זה קורע רצח XD ואממ.... אני מסתובבת כל היום ליד החנויות, ממחר אני יכולה להיכנס לדיוטי פרי ולעלות למגדל של אבא שלי יווווווווו כזה כיף לי ^^ אגב, אם מישהו טס בשבועיים הקרובים לאנשהו שרק יגיד לי ואני אבוא לפגוש אותו :) ואם אתם טסים לאילת - תשתדל שזה יהיה או בחמישי הקרוב, או הבא, או בראשון הקרוב
אני מגישה אדיבה לגמרי היום, אז-- אוהבת את כולכם!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וואו, גדול *-*

חחחחח... אני כ"כ רוצה גם - רת פשוט ברת מזל
אוהבים אותך גם תומי

e t a

New member
../images/Emo118.gifנשמעת עבודה כיפית ../images/Emo12.gif

לא הבנתי, מה בדיוק את עושה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifכלום D:

סתם. אממ... אני מכניסה סטטיסטיקות על כל מיני דברים בשדה. בד"כ דברים שכרוכים בהמתנה של הנוסע, ואז אני צריכה למדוד זמן של דברים.. דברים כאלה. אבל זה כיף

THai483

New member
שמח ליD:

קניתי כרית ותיק של TH ותמונה גדולה של בילון!3> וישנתי אתמול אצל אבי והכנו רביולי ברוטב שמנת ופטריות3> ופודינג
ועכשיו אני בבית ונחמד לי, כי אני אקבל כרית של ט"ה!D: ויש לי כרטיס ל30 שניות למאדים *~* ויש לי את בובת הפנדה הכי חמודה בעולם *-* חחחחח והפיצה שלי נשרפת, אז אני הולכת להוציא אותה מהתנור OO"

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדשי ../images/Emo8.gif

וואי, איך אני מחכה להופעה של 30STM - הולך להיות גדול

e t a

New member
../images/Emo118.gifיאאאאאאאא נהיה ביחד בהופעההה

וממש ממש מגניב לך על הכרית
*אוכל ת'לב*

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif שאני לא אבוא ? :O

שבוע לפני שהם אמרו שהם באים דיברתי עם חברות ואמרתי שיהיה כיף אם הם יבואו XD אז דיי ברור שאני אבוא :O XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חסר לך ולא תבואי לומר שלום ../images/Emo3.gif

חחחחחח... וואי, הולך להיות ענק

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אולי את תבואי להגיד שלום ? |סנוב| XDD

LOL הולך להיות כיף D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

אני אין לי שום בעיה לבוא ולומר לך שלום, השאלה היא האם אני אמצא אותך בין כל הבלגן שם

למעלה